heh ben ne aldırayım şimdi :)

Makyaj malzemesını bılmem de soyle bır canta almanda fayda var Urunlerını duzenlı koyabileceğin Makyaj malzemelerini koymak ıcın küçük bavullar oluyor... Ürünü cok olmasına gerek yok Düzenli olmasını saglar hemde ısıne yarar..
cnm tşkler de bu baya buyukmş yada resimde öyle

Valla bir acayip, aman maşallah diyeyim böylesi pek görülmemiştir.
Siz yine de çok bir şey almayın bunlar yarın bir gün pilav olup önünüze gelebilir.

ev eşyası ayrı.. ben anlamadım sizi yada ben anlatamadım..
evet bohçada alınır bende size kendi bohçamı kendm yapacagım diyorum yani benm istdiklerim olacak onlara bırakmayacagım yada kullanmayacağım seyleri tkm olarak aldırmayacağım.
İnşallah kv dende böyle düşünür bazi kv deler diyor ki öyle olmaz eski usul gidip takim alırız bence bi danış önce parayi o vercekse

Kozmetik için cantalar var. Bavulların önüne takılıyor hatta sert bir malzemeden yapılıyor (bavul malzemesi ile aynı sanırım) içinde bölmeleri var. Ben o sekilde aldım biraz daha pahalı ama kullanıslı, tavsiye ederim
yaa adı ne olarak geçiyor yada resmini atabilir misin

ev eşyası ayrı.. ben anlamadım sizi yada ben anlatamadım..
evet bohçada alınır bende size kendi bohçamı kendm yapacagım diyorum yani benm istdiklerim olacak onlara bırakmayacagım yada kullanmayacağım seyleri tkm olarak aldırmayacağım.
yani nişandan ayrı olarak evlenirken de erkek tarafı kıza bohça yapıyor he mi? bana garip geldi de. yani zaten kozmetik vs herkese göre değişir. bi kozmetikçiye gidip kendinize uygun ürünleri sormanız daha mantıklı.

Ben de aldırmadım. Bizde birsey yapmadık. Hatta nişanlandıktan sonra kurban bayramı girdi araya kabul etseydim kurban alacaklardı 😂😂 var böyle adetlerde, ne gerek var. Tabi ihtiyacınız olanı karşi tarafında talebi varsa alın . Ama duyuyorum bazen o kadar alakasız seyleri sırf erkek tarafı alacak diye isteyen var ki . O da biraz ayıp oluyor.

O hatira degil de onumuzdeki 1 yil kullanilacak kozmetikleri beleşe getirmenin mutlulugu gibime geliyor bana 😁
Yok kiz ne alakası var ben almayalim dedim misal ama içinde varmış olmaz öyle dedi. Gidip indirim zamani aldim hatta.
Aşk olsun öyle bir profil mi çizdim gözünde:KK43:
İnsan biri seni düşünce mutlu oluyor bence bizde esime tras mak. Çantası vs aldik misal o da sevindi kötü bir şey degl ki

İlk önce gerek yok var benim kullandığım ürünler demiştim sonra kayınvalidem ısrar etti. 2 rujun fazla olsa nolur dedi gayet mantıklı geldi bana da.
Eşimle gittik avmdeki g.. Aldım istediklerimi. 200-300 lira bişey tutmuştu. Gözüme güzel gelen şeylerden uygun fiyatlılardan almıştım hala kullanıyorum.
bnde öyle yapacagım zaten gidicm bi yere kullandıgım esyaları alacağım saç spreyleri kremler makyaj malzemeleri fln .. ama iş kullanışlı çantasında w... bi mııne die bişy duydıum ama ondanda emin olamadım..

Ben de aldırmadım. Bizde birsey yapmadık. Hatta nişanlandıktan sonra kurban bayramı girdi araya kabul etseydim kurban alacaklardı 😂😂 var böyle adetlerde, ne gerek var. Tabi ihtiyacınız olanı karşi tarafında talebi varsa alın . Ama duyuyorum bazen o kadar alakasız seyleri sırf erkek tarafı alacak diye isteyen var ki . O da biraz ayıp oluyor.
yok ben kullanacaım ürünler istiyorum.. öyle kurban fln yok yaa bi de pahalı zaten :KK70: kullanacagım ürünleri alsın bana yeter hee kullandıgım makyaj malzemelerinden belki çifter çifter alırım..

Siz yine de çok bir şey almayın bunlar yarın bir gün pilav olup önünüze gelebilir.
yok ben ihtiyacım olanları kullanacagım seyleri alacagım gidip kendileri kocaman takım olan çeyiz ürünlerine para verip getirmesinler önume :/ o daha da kötu çoğu kullanılmıyor ve çöp.. Çünkğ bende nişanlıma alacagım.. tras makınası kolonyası kremi vs ne istiyosa işte ben kendme alırken onada istediğini alırım :)

tşkler ama bu çok buyuk ve gereksiz ben aynı zamanda seyahat çantasıda olarak kullanmalıyım.. çünkü böyle nazik olursa bavulda da yer kaplamaz sadece makyaj değil diş fırçan vs kremlerini de alır

Resimde buyuk cıkmıs Bi bakıp arastırın.. İşinize yarar organizer gibi düşünün..

Aslında bu adet neden görülmedi ki anlamadim. Eskiden beri kıza makyaj erkege tras cantasi duzulur hatta parfum bile alinirdi ama ben aldirmadim +masraf olmasin diye

Telefondan girdiğim için sanırım resim ekleyemiyorum. Adı seyahat kozmetik cantası olarak geciyor. Bavulun üst kısmında ayrı bir canta gbi düşün aynı zamanda.
yok ben bavulun içine koyanlardan istiyorum ufak olsun yada orta..

Yok kiz ne alakası var ben almayalim dedim misal ama içinde varmış olmaz öyle dedi. Gidip indirim zamani aldim hatta.
Aşk olsun öyle bir profil mi çizdim gözünde:KK43:
İnsan biri seni düşünce mutlu oluyor bence bizde esime tras mak. Çantası vs aldik misal o da sevindi kötü bir şey degl ki

Ayy kirmak istemedim valla.Oyle anladiysan kusuruma bakma.Biz hic bu islere girismedik cunku karsilikli.Halihazirda varken ne gerek var demistik.Kotu bisey oldugunu demedim zaten.🤷‍♀️kusura bakma ya cidden.🙄

Vaaaooov bu ne ya?
Makyözlük kursu mu bitirdi de hediye mi alınıyor?
Bu kadar abartılı makyaj yapan hiç tanımıyorum ben.

Ben resim yüklemeyi beceremedim.. Secenek için resim bulamadım onu paylastım.. Gayette küçük Makyaj cantaları var Bavul şeklinde... Benimde o kadar makyaj malzemem yok emin olun :)

yok ben kullanacaım ürünler istiyorum.. öyle kurban fln yok yaa bi de pahalı zaten :KK70: kullanacagım ürünleri alsın bana yeter hee kullandıgım makyaj malzemelerinden belki çifter çifter alırım..
Bence cifter cifter olayı yanlış anlasabilir sen genede azami al sonra laf yeme kv ile konustun mu gönüllümu bu işe ve kendin almana

X