heh ben ne aldırayım şimdi :)

Kendi kullandığım markadan,
Ruj, fondoten, allık, nemlendirici krem, saç spreyi, oje, rımel, eyliner, göz kalemi, far almıştım. Makyaj çantası almadım çünkü benim çok kullanışlı bi çantam vardı, hala da onu kullanıyorum. Yani olan bi şeyden sırf aldırmak için almayı uygun görmedim. Ben makyaj yapmayı seviyorum, zaten bana uzun süre gitmiyor hiç bir malzeme. Ne yalan söyleyim tam düğün arifesi maaşım zaten geldiği gibi gidiyor iyi olmuştu bana da. Bayağı bi idare ettim. Çalışan bayan olunca bakım şart. Ha almayanlar da olabilir, alalım diye teklif etmeseler istemezdim, ettiklerinde de hiç hayır demedim valla. Ne kullanıyorsam aldım. Kayınvalidemle gitmedim, eşimle beraber aldık. Sanırım para da eşimden çıktı 🤔 eşimin de kozmetik ürünleriyle ilk tanışmasıydı, markaları numaralarına kadar aklında tutmuş valla. Eksiğim oldukca bana söylemeden aldı hep, bi yandan da iyi oluyor nişanlınla git alışverişe

evet derdim bu :KK70: tek derdin bu olsun diyin ..
allah baska dert vermesin :KK70:
kızlar ben sonnda 27 temmuzda nişanlandım. bu aksam da düğün tarihimi konusmaya gelecekler. (Erken olmasının sebebi benm aile memlekete gidecek ve kışa kadar gelmiyorlr)
az önce nişanlmla konusurken sana şimdiden yavas yavas çeyiz için kozmetik vs esyalarını alalım dedi. ben toplu alırız desemde en azından bak aklında oluşmuş olur dedi.
şimdi benm dusuncem şu ben kullanmadıgım hiçbir şeyi aldırmak istemıyorum. öyle makyaj çantası falan hazır satılandan almak istemıyorum.
bu yuzden sizin kullandıgınız memnun kaldıgınız ürünler kremler çantalar vs. var ise paylaşır mısınız?
Sırf evleniyorsun diye birşey aldırmak zorunda misin. Buradan sorduguna gore zaten kullanmiyorsun. Kullansan bilirdin. Şimdiye kadar kullanmadığını evleniyorsun diye mi kullanacaksın. Ayrıca her cilt farklıdır.

Ahhh hayatben sıra sıra konuların olacak gibi senin.

Valla çoğu adeti uygulamadık ama anneleri bohça yapmamaya ikna edemedik. O yüzden de kullanacağım şeyler olsun bari diyerek tek başıma çıktım tüm bohça işlerini halletmeye. Bana alınanları nişanlım, ona alınanları ben ödedim. Ben kendi bohçam için ciddi bir alışveriş yaptım. Çünkü normalde de makyaj ve cilt bakımı için çok fazla ürün alıyorum.
Çok ince düşünerek bir liste hazırladım. Elimde hali hazırda bol miktarda olan ürünleri almadım. Aslında alacakların tamamen sana bağlı. Yani normalde ne kullanıp ne kullanmayacağını sen biliyosun. Başkası alıyor diye de normal koşullarda alışveriş yapmadığın markalara da gitme bence. Ben onu tam olarak görgüsüzlük olarak algılıyorum.

Son düzenleme:
İlla aldırmak zorunda mısınız? Kullanmıyorsanız almayın boş yere. Kullandığınız ürünler varsa devam edin işte

Sırf evleniyorsun diye birşey aldırmak zorunda misin. Buradan sorduguna gore zaten kullanmiyorsun. Kullansan bilirdin. Şimdiye kadar kullanmadığını evleniyorsun diye mi kullanacaksın. Ayrıca her cilt farklıdır.
sırf evleniyorum diye değil kullanacagım malzemeleri aldıracagım zaten.. köşe de dursun diye niye birşey aldırayım :KK70:

Valla çoğu adeti uygulamadık ama anneleri bohça yapmamaya ikna edemedik. O yüzden de kullanacağım şeyler olsun bari diyerek tek başıma çıktım tüm bohça işlerini halletmeye. Bana alınanları nişanlım, ona alınanları ben ödedim. Ben kendi bohçam için ciddi bir alışveriş yaptım. Çünkü normalde de makyaj ve cilt bakımı için çok fazla ürün alıyorum.
Çok ince düşünerek bir liste hazırladım. Elimde hali hazırda bol miktarda olan ürünleri almadım. Aslında alacakların tamamen sana bağlı. Yani normalde ne kullanıp ne kullanmayacağını sen biliyosun. Başkası alıyor diye de normal koşullarda alışveriş yapmadığın markalara da gitme bence. Ben onu tam olarak görgüsüzlük olarak algılıyorum.
bende snein gibi yapacagım zaten.. kullandıklarımı o alacak , onun kullandıklarını da ben :KK66:
benm burada srmak istediğim siz alırken pratik olarak ne aldınız.. Mesela makyaj çantası seyahat ve gunlk kullanm için..
mesela dersnz ki şu markann gunes kremi yada şu markann taragı fırçası. . 1 kere alayım pratik olsun..

Yukarıda bir yerde öyle bir aldiracakmissiniz ki bir yil ihtiyaciniz olmayacakmis şeklinde bir şey yazdiniz. Bulamadım onu şuan. Bu benim için gormemisliktir. Bu anı bekler gibi de heh ne aldirayim şimdi diye kolları sivamaniz. Daha çok var da neyse, banlaniyorum bu ara her msj da :) sert geliyor yazdıklarım.
neyse ki ben szin düşüncenz gbi dusunmuyorum ... yanlış anlamışsınız :KK66:

makyaj ne kadar tutmuştu acaba çünkü mac pahalı bir marka biliyorsunuz
Ben 2016 nisan ayinda evlendim o zaman makyaj turu degisiyordu sectigim makyaj turu 250ydi fondoten ruj almistm bide extra goz kalemi almistik. Cok bir urun alamiyorsunuz ama ben hala bu urunleri severek kullaniyorum.

X