heh ben ne aldırayım şimdi :)

hmm sorması lazımdı evet. ama hoş sormasaydıda illa alışveriş için gidilirdi ben sokardım onu magazaya
hayat da öyle odun insanlar var ki biri de benim eşim, hiç sormadı bende zorlamadım, insanları zora sokmayınca daha çok kıymet bilirler sanıyorsun. galiba böyle düşündüm. ne büyük yanlış ne büyük yanılgı. neyse tatlım Allah tamamına erdirsin, şimdiden mutluluklar dilerim :KK45:

Çamaşıra bende katılmıyorum alamam kv yaninda ama makyaj eglenceli oldu ya 😄 bazi seylerin adetlerin ucundanda tutsak yapilinca hatıra işte 😄
ben alışverişe kv gitmem ya kimseyi istemıyorum hem gidilse de ben önceden aldırmış yada almış olurum .. .

hayat da öyle odun insanlar var ki biri de benim eşim, hiç sormadı bende zorlamadım, insanları zora sokmayınca daha çok kıymet bilirler sanıyorsun. galiba böyle düşündüm. ne büyük yanlış ne büyük yanılgı. neyse tatlım Allah tamamına erdirsin, şimdiden mutluluklar dilerim :KK45:
amin canım teşekkür ederim.. maaalesef bazı insanları zorlamak gerek..

2019-Profesyonel-Makyaj-Çantası-Kadın-Kozmetik-Çantaları-ve-Kılıf-Yüksek-Kaliteli-Oxford-Kadın...jpg
2019-Profesyonel-Makyaj-Çantası-Kadın-Kozmetik-Çantaları-ve-Kılıf-Yüksek-Kaliteli-Oxford-Kadın...jpg 2019-Profesyonel-Makyaj-Çantası-Kadın-Kozmetik-Çantaları-ve-Kılıf-Yüksek-Kaliteli-Oxford-Kadın...jpg 2019-Profesyonel-Makyaj-Çantası-Kadın-Kozmetik-Çantaları-ve-Kılıf-Yüksek-Kaliteli-Oxford-Kadın...jpg

evet baktımda söyledim zaten makyaj seyahat çantası olarak çıkıyor organizer çanta da
Ben eve koymaya aldim işte kutu olanindan gözünün önünde kolay oluyor.
Organizer çanta bilmem ki seyahatte o kadar yerin olacak mı ya da gerek var mi tercih senin yani. Benim daniscak kimsem yoktu annem dışında düşün her şeyi kendim hallettim kafamda. Yakinlar cok yardimci olmuyor bu tarz konularda yada benimkiler😄

Sende canin skildikca konu acıyorsun ha :KK70: dert bumu? Gelinler hakkında bolum var orda paylaşsan daha iyi olur aslinda.
evet açıyorum :KK70:
Tşk ederim söylediğin için orası burası kadr aktif değil maalesef yoksa aklıma geldi yani :KK70:

İlk önce gerek yok var benim kullandığım ürünler demiştim sonra kayınvalidem ısrar etti. 2 rujun fazla olsa nolur dedi gayet mantıklı geldi bana da.
Eşimle gittik avmdeki g.. Aldım istediklerimi. 200-300 lira bişey tutmuştu. Gözüme güzel gelen şeylerden uygun fiyatlılardan almıştım hala kullanıyorum.

iyi de evleniyorsanız ev eşyası alınır. kozmetik ve çanta ne alaka onu çözemedim. bunlar bohçada alınır.
ev eşyası ayrı.. ben anlamadım sizi yada ben anlatamadım..
evet bohçada alınır bende size kendi bohçamı kendm yapacagım diyorum yani benm istdiklerim olacak onlara bırakmayacagım yada kullanmayacağım seyleri tkm olarak aldırmayacağım.

Kozmetik için cantalar var. Bavulların önüne takılıyor hatta sert bir malzemeden yapılıyor (bavul malzemesi ile aynı sanırım) içinde bölmeleri var. Ben o sekilde aldım biraz daha pahalı ama kullanıslı, tavsiye ederim

X