- 14 Nisan 2016
- 2.699
- 1.137
yok bohça olarak değil aslında kendi bohçamı kendim yapacagım bi nevi.. öyle kullanılmayan gereksiz seyler aldırmak istemıyorum..bohça mı yapacaklar anlamadım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bohça olarak değil aslında kendi bohçamı kendim yapacagım bi nevi.. öyle kullanılmayan gereksiz seyler aldırmak istemıyorum..bohça mı yapacaklar anlamadım?
hayat da öyle odun insanlar var ki biri de benim eşim, hiç sormadı bende zorlamadım, insanları zora sokmayınca daha çok kıymet bilirler sanıyorsun. galiba böyle düşündüm. ne büyük yanlış ne büyük yanılgı. neyse tatlım Allah tamamına erdirsin, şimdiden mutluluklar dilerimhmm sorması lazımdı evet. ama hoş sormasaydıda illa alışveriş için gidilirdi ben sokardım onu magazaya
ben alışverişe kv gitmem ya kimseyi istemıyorum hem gidilse de ben önceden aldırmış yada almış olurum .. .Çamaşıra bende katılmıyorum alamam kv yaninda ama makyaj eglenceli oldu ya bazi seylerin adetlerin ucundanda tutsak yapilinca hatıra işte
Sen bilirsin tabii...Laale
seramoniden hoşlanmak değilde.. abartı bişiy değil en azından kullanmadıgım gereksiz saçma sapan malzemeer aldırmıycam işime yarayan seyler aldırıcam ..
amin canım teşekkür ederim.. maaalesef bazı insanları zorlamak gerek..hayat da öyle odun insanlar var ki biri de benim eşim, hiç sormadı bende zorlamadım, insanları zora sokmayınca daha çok kıymet bilirler sanıyorsun. galiba böyle düşündüm. ne büyük yanlış ne büyük yanılgı. neyse tatlım Allah tamamına erdirsin, şimdiden mutluluklar dilerim
yok bohça olarak değil aslında kendi bohçamı kendim yapacagım bi nevi.. öyle kullanılmayan gereksiz seyler aldırmak istemıyorum..
tşkler ama bu çok buyuk ve gereksiz ben aynı zamanda seyahat çantasıda olarak kullanmalıyım.. çünkü böyle nazik olursa bavulda da yer kaplamaz sadece makyaj değil diş fırçan vs kremlerini de alır
Ben eve koymaya aldim işte kutu olanindan gözünün önünde kolay oluyor.evet baktımda söyledim zaten makyaj seyahat çantası olarak çıkıyor organizer çanta da
evet açıyorumSende canin skildikca konu acıyorsun ha dert bumu? Gelinler hakkında bolum var orda paylaşsan daha iyi olur aslinda.
ev eşyası ayrı.. ben anlamadım sizi yada ben anlatamadım..iyi de evleniyorsanız ev eşyası alınır. kozmetik ve çanta ne alaka onu çözemedim. bunlar bohçada alınır.
Ben makyaj aldim bi kv ile o bekledi ben sectim hem komik oluyor bilmiyorlar ya yeni zamane malzemeleriniben alışverişe kv gitmem ya kimseyi istemıyorum hem gidilse de ben önceden aldırmış yada almış olurum .. .
Çamaşıra bende katılmıyorum alamam kv yaninda ama makyaj eglenceli oldu ya bazi seylerin adetlerin ucundanda tutsak yapilinca hatıra işte
kv almayacakki anlamadımKayınvaliden sana neden fondoten alıyor ya Eyeliner yerine dipliner almasın sakın