• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediyelik sabun

Ben mesela erzuruma dair bi kalip olsun istiyorum. Bu işin ticaretini yapıyorum. Bulunduğum yerde ilgi çekeceğini dusunuyorum.

Mesela orada ne meşhur ya da neler siz bana söylerseniz ben de magnet olur ya da olmaz diye yardımcı olurum

çifte minareler olabilir mit: 43664646 .!.:
Mesela orada ne meşhur ya da neler siz bana söylerseniz ben de magnet olur ya da olmaz diye yardımcı olurum
Mesela çifte minareler olabilir mi? Bu arada kalıp konusunda sipariş aldıkça sizden de faydalanmaya çalışırdım. Teşekkürler...

Mesela çifte minareler olabilir mi? Bu arada kalıp konusunda sipariş aldıkça sizden de faydalanmaya çalışırdım. Teşekkürler...

Ben internetten bakayım geri dönüş yapayım size
Tabi ki her modelin kalıbını elimden geldiğince yapıyorum yardımcı olurum destek bilgi de verebilirim aklınaza takılan bir şey olduğun da

Çok OTE="evanesta, post: 43665222, member: 645985"]Ben internetten bakayım geri dönüş yapayım size
Tabi ki her modelin kalıbını elimden geldiğince yapıyorum yardımcı olurum destek bilgi de verebilirim aklınaza takılan bir şey olduğun da[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim. Haber bekliycem :)

IMG_20151226_182354-1.webp

Mis kokulu güller....
LetgoImg1457688571757.webp

Eklentiler

• LetgoImg1457688571757.webp
    LetgoImg1457688571757.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 49
Back