Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabun yapmaya karar verdim. Fakat malzemelerini nerden temin edicem bilmiyorum. Daha önce yapan varsa yardimci olabilir mi acaba?
oglumun dogum günü için yapmıştım ben yaklaşık 3 ay önce. hammaddeler.com'dan aldım malzemeleri. sabun kalıbı, sabun bazı. koku vermek için de gül yağı falan alabilirsiniz bide minik bi fısfıslı şişede kolonya lazım.bende yapmak istiyorum
Cok guzel olmuslarbenim konseptim arıydı. o yüzden arı kalıbı aldım.
çok teşekkürlerCok guzel olmuslar
merhaba,Merhaba Bilgilendirme için geç mi kaldım bilemiyorum ama Eminönü Sabuncu Handa aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.
Umarım dilediğiniz gibi olur herşey iyi günler :)))
İlk siparisimi bi akrabam istedi ona hazirladim bu modeli. Bitmiş değil suslemesi duruyor. Tüller felan. İsterseniz sipariş verebilirsiniz.eline sağlık çok güzel,siparişini nerden aldın
bu şekil çok satılıyor dimi
merhaba,
sabuncu han ne tarafta
Bisey sorucam. Sipariş uüzerine kalıp yapıyor musunuz? Mesela tek bir şehre özel bi kalıp, oranın özelliklerine dair.
Ben mesela erzuruma dair bi kalip olsun istiyorum. Bu işin ticaretini yapıyorum. Bulunduğum yerde ilgi çekeceğini dusunuyorum.Tabi sipariş üzerine yapıyorum kalıp ama nasıl bir şekil modeli temin ettiğim zaman neresi türlü kalıp cıkartırım:)