- 25 Kasım 2008
- 2.882
- 3
- 38
Resımlerını beklıyoruz son gun bugundu herkes gndemedı sanırım...
Hedıyelerı almayanlar yazsın arkadaŞlar...
Ben almadım henüz..
Brnklc girmiyo sanırım pek..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resımlerını beklıyoruz son gun bugundu herkes gndemedı sanırım...
Hedıyelerı almayanlar yazsın arkadaŞlar...
güle güle kullansın inş.zeynep' in hediyeleri bugün ulaştı elimize. çok beğendik, en kısa zamanda fotoğraflayıp ekleyeceğim..
umarim benim hediyem bugün aybikeye ulasir.:hulya:
üzüldüm saimecim inş ters bişey yoktur
kendi isteğiyle yazıldı takip ederdi diye düşünüyorum
daha iyleri sizlerin olsun
bende çok beğendim hediyeleri hepsi birbirinden güzel
el emeği bileklik çok ince bi detay olmuş çok duygulandım
ayrıca izmir tulumlarında da gözüm vardı :jeyyar: resmen gönlümü okumşsun
sorma bu forumda fatoş emzikten sonra bizim tulum ikinci gidiyor :lepi:hahaha izmir tulumlari sırnaşık şey. valla blue yeni bir trend yaratdi. üstündeki bedene bakma tam oluyor benim kizima. Daha büyükte yoktu yoksa ondan alırdım.
Begendigine cok ama cok sevindim. Iyi günlerde saglıkla giydirmek nasip etsin insallah.
selduşum süper olurdu vallahi... tam televizyonluk olurduk ondan sonra :roflol: :teytey:aybike hediyeleriniz cok güzel güle güle saglıkla kullanın inşallah..su izmir tulumları da maasallah cok moda oldu haa:))))) ekim anneleri oarak bebeişlerin hepsine birer tane alıp giydirip resim mi koysak buaraya ne boshayallersmile
valla toptan alsaydım iyi olurdu herhalde. yeri bana cok ters yoksa alırdım sanada. ama oraya gitmek baya zor oldu benim icin. bence zaten senin bebis buna girmez artik. ben en büyük boy aldim ve kızıma tam geldi.