Hediyeleşme için birbirimizi tanıyalım...

elif ben de kızımın hediyesini yolladım bugün yani eşim göndermiş. :ecrin_bebek:

elifcik paketin bugün elinde olur sanırımcanım...iyigünlerde kullamsın kızım...umarım beğenirsiniz opuyorumnanaktan

Hayat prensesin Bora paşa ve annesine hediyeleri geeldiiii opuyorumnanaktan
hepsi birbirnden güzel çooook ama çoook teşekkür ederiiisssssss her birine bayıldım oğluşumla :kedi:

Son düzenleme:
canım cook güzel hepsi bayıldım iyi günlerde kullanın işnsallah..

coookkk güzelll opuyorumnanaktan ama kim hangisini aldi anlayamadim. size cifte bayram mi vardi yanii yasamisin yani arkadasim.hepsi cok güzel iyi günlerde saglikla giymek nasip olsun insallah

blue terliklerinde sıkmis haaa :roflol: ama bize uymazzzz biz fenerlyizzz kaydirigubbakcemile

coookkk güzelll opuyorumnanaktan ama kim hangisini aldi anlayamadim. size cifte bayram mi vardi yanii yasamisin yani arkadasim.hepsi cok güzel iyi günlerde saglikla giymek nasip olsun insallah

amin canım...sağolsun arkadaşım mahcup etti bizi birsürü güzel hediye almış :kedi: opuyorumnanaktan

blue terliklerinde sıkmis haaa :roflol: ama bize uymazzzz biz fenerlyizzz kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sorma kokoş bjk terliği :))

zeynep' in hediyeleri bugün ulaştı elimize. çok beğendik, en kısa zamanda fotoğraflayıp ekleyeceğim..

Bende gülefsana gönderdim perşembe günü ama hala ulaşmamış.....CADIARZU

Resımlerını beklıyoruz son gun bugundu herkes gndemedı sanırım...

Hedıyelerı almayanlar yazsın arkadaŞlar...

elifcik paketin bugün elinde olur sanırımcanım...iyigünlerde kullamsın kızım...umarım beğenirsiniz opuyorumnanaktan

henüz gelmedi canım ama gelir herhalde ptt ile mi yolladın kargoyla mı ..

amin canım...sağolsun arkadaşım mahcup etti bizi birsürü güzel hediye almış :kedi: opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sorma kokoş bjk terliği :))

canım iyi günlerde giyin beğenmenize sevindik kızımla..
kızım öpüyor bora kardeşini..opuyorumnanaktan

ptt ile yolladım bugün için gider demişler takipten bakmıs eşim sabah istanbula varmıs dagıtıma gecmiş dur bi bakayım suan nerdeymiş.

Canım saat 12 ıtıbarı ıle pendık ptt deymıŞ sanırım saat 5 e kadar gelır:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…