Hediyeleşme için birbirimizi tanıyalım...

MERHEMcim p.tesi kargoya verdim hediyeni, eline ulaştı mı? SEYDAHANCER özelden msj attım sana cnm, ben h.sonuna kadar istanbuldayım, henüz göndermediysen buraya gönderebilirsin.

MERHEMcim p.tesi kargoya verdim hediyeni, eline ulaştı mı? SEYDAHANCER özelden msj attım sana cnm, ben h.sonuna kadar istanbuldayım, henüz göndermediysen buraya gönderebilirsin.

Canım dün akşam ulaştı hediyen çoook teşekkür ederiz .Ciciler çok güzel.Resim eklemeyi becerebilelsem eklerdim. Kesene bereket.opuyorumnanaktan

Bu arada Berna'cığım bende hediyeni gönderdim .Bugün yarın ulaşır belkide ulaşmıştır.

Canım dün akşam ulaştı hediyen çoook teşekkür ederiz .Ciciler çok güzel.Resim eklemeyi becerebilelsem eklerdim. Kesene bereket.opuyorumnanaktan

Bu arada Berna'cığım bende hediyeni gönderdim .Bugün yarın ulaşır belkide ulaşmıştır.

iyi günlerde güle güle kullansın Kaan bebek.

estağfurullah canım ya o nedemek..
çok çok geçmiş olsun onca zorluğun içinde almışsın sağolasın..
beyazcım bende pazartesi gönderebilicem sanırım hediyeni geç girebildim biliyorsun nete..haberin olsun unuttum sanma :kedi:a.s.

Ay tatlım bu hangi pazartesiydi ? şimdi farkettim ben bu msjı.
bi yerdemi takıldı acaba benim paket kafamçokkarıştı

seymacim iyi günlerde saglikla kullanın. cok güzelmis ceketi.

şeymacım iyi günlerde kullan canm..gazel baya bi zevklymişşş monta bayıldımmm..sana bi jest yapmışş pek bi güzel senin cicinde ben lilaya bayılıyoruuuummzemuszemus.gazelcim eline koluna sağlık kesene bereket canm..

şeymacım iyi günlerde kullan canm..gazel baya bi zevklymişşş monta bayıldımmm..sana bi jest yapmışş pek bi güzel senin cicinde ben lilaya bayılıyoruuuummzemuszemus.gazelcim eline koluna sağlık kesene bereket canm..

sağol canım evet çok güzller

Son düzenleme:
resim biraz büyük olmus ama zar zor bakabildim sonunda yerimseniben cok güzelmis hediyeniz gülle gülle kullanin iyi günlerde insallah. opuyorumnanaktan

Teşekkür ederiz teyzesi..Resimleri düzelttim canm bnim,iki seferdir resim eklerken sorun oluyo anlamadm neden akannehir

beyzcım cook güzeller iyi günlerde giysin oğlusun..

canım kargo 18 inde gelmiş evde yoktum dün gördüm kapıya not bırakmışlar bugünde eşim alverdi sağolsuna ama bu seferde işyerinde unutmuş paketi yani buluşamadık hediyemizle :) yarın buluşur en kısa zamanda resminide ekleriz..çok teşekkür ederiz kesene bereket..a.s.

canım benim yiğitim güle güle giysin..güzel yavrucuklarımız daha iyilerine layıklar ama bizden ufak bir hatıra olsun artık..a.s.

Oyy tatlım,aldığız en özel hediylerden biri emin ol..
İçine iliştirdiğin notda bi o kadar özel:1rolleyes:
Tekrar teşekkür ederiz..oğluşumun üstünde gördükçe seni ve k.k yı hatırlıcaz :1rolleyes:

X