• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye..

üzüldüm dedim ya hu! kendimi neden gereyüm bunun için 😂
Herkese tuhaf gelmiş yazdıklarınız dikkat edin.Sizi haksız bulmuşlar.Siz boş kaldınız saracak yer ve konu arıyorsunuz galiba.Çelişiyorsunuz yazdıklarında belli.Sonrada kabul etmiyorsunuz.
Yeni nesil garip.Yok hediye almadı yok özel günü mü kutlamadı yok şöyle yok böyle.Bu kadar dert edecek ne var.Eşiniz baktım yazdıklarınızdan öyle dert edilecek tarafı olmayan bir eş bence

Valla her kadın mutlu olur alındığı zaman.
Alınmasa içine atar üzülür.
Doğum bu çok başka bir olay. O doğumhaneye girdiğin zaman,sedyeye yattığın zaman bile çok tuhaf oluyorsun.
Doğumdan çıktığım zaman hem mutluluktan hem korktuğum için bir sürü ağlamıştım. Vücut değişiyor okey,ya duygular?
Hediye mutlu eder,çiçek mutlu eder.
Benim eşim aldı koca bir buket çiçek ve robot süpürge.
Çok mutlu olmuştum.
evet ben de bu yüzden istiyorum. yoksa asla kendini zora soksun istemem ki. borçları bielikte zorlanarak kapattık sonucta. maddi sıkıntılar ikimizi de etkiler. ama imkanı dahilinde bir sey yapabilir yani

Herkese tuhaf gelmiş yazdıklarınız dikkat edin.Sizi haksız bulmuşlar.Siz boş kaldınız saracak yer ve konu arıyorsunuz galiba.Çelişiyorsunuz yazdıklarında belli.Sonrada kabul etmiyorsunuz.
Yeni nesil garip.Yok hediye almadı yok özel günü mü kutlamadı yok şöyle yok böyle.Bu kadar dert edecek ne var.Eşiniz baktım yazdıklarınızdan öyle dert edilecek tarafı olmayan bir eş bence
ya hu istemek suç mu? ne alaka yeni nesil falan? neden kadın olarak sürekli çile çekmemiz, azla yetinmemiz gerekiyor anlamadım

evet ben de bu yüzden istiyorum. yoksa asla kendini zora soksun istemem ki. borçları bielikte zorlanarak kapattık sonucta. maddi sıkıntılar ikimizi de etkiler. ama imkanı dahilinde bir sey yapabilir yani
Evet önemli olan düşünülmek. Bence sizin eşinizde boş geçirmeyecek. ☺️

Kızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..

bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.

simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.

bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul etti 🥲 anne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan 😂 bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.

bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste 🥲

bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.

aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorum 🥲 illa istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..

siz doğum hediyesi aldınız mı esinizden? almayanlar varsa üzüldünüz mü o an? 🥲😂
Tatlım yaa üzme kendini. Ben hediye istiyorum dersin olur biter. Ne olacak sani. Anne olacağım ya temkinli davranıyorum bir ihtiyaç olursa bozdururum dersin 😁(altın isteyeceğini düşündüm neden bilmiyorum)🤣

Ben doğum hediyesi almıştım eşim bey çiçek ve altın bileklik almıştı. Almasaydi da sorun etmezdim çünkü hep yanımda ve bana çok destekciydi. Her hali ile bana değer verdiğini hissettiriyordu.

Ben anlamadım şakayı , özür dilerim.
Oğlum tüp bebek. Bu süreç çok yıpratıcıydı. Üstüne Bebek tutunurken de ohss oldum. Hayati tehlike geçirdim. Organlarım su topladı… Eşim hediye lafı etse kırılırdım. Doğum hediyesi bekledim yani. Tabi gücü yeten ölçüde bekledim. Şehzade kısmı şaka, kız olsa da beklerdim😆

ya ben blöf yaptım. hani 90 bine çıktığını görünce ya çok artmıs fiyatı bosver dedim. direkt tamam dedi 😂😂

sonradan onun yerine 2 tane ajda mı alsak dedim. cevap vermedi. ben de aman neyse gerek yok dedim. o da direkt tamam sen bilirsin askim yazmış 😂😂
Net olun. Bozdurulacak birşey de isteyebilirsiniz. O sizin eşiniz, erkekler net olmayan konuları anlayamıyor. Dümdük demeniz lazım 🤣 yetiştirilme vs işi de değil. Oğlumu ben yetiştiriyorum aslında ama o da anlamıyor 😁

Örnek; bir eşya var diyelim duvara asılacak
ay bu burada güzel mi oldu duvara assak mı?- bunu anlamıyorlar
Aşkım burası iyi bunu buraya asar mısın? - bunu anlıyorlar 🤣ama anladıkları halde savsaklıyorlar🤪 mümkünse çivi çekiç getirip önüne koyun😆

ya hu istemek suç mu? ne alaka yeni nesil falan? neden kadın olarak sürekli çile çekmemiz, azla yetinmemiz gerekiyor anlamadım
Bunların hiç peşinde koşmadım şahsen hiçte çile çekmedim.Maaşım mesleğim işim gücümle hayatı götürdüm.Hemen çileye getirdiniz konuyu.Bunlar istenmeyince yapılmayınca çile çekilmiyor bence.Evlilik birlikte hayatı götürmek çok başka bir şey.Neyse siz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın.Ona odaklanın.Bakın bakalım baba nasıl baba olacak.Onunla yarın doğunca nasıl bakacaksınız bebeğe birlikte ona hedeflenin bence.Onunla ilgili konular kitaplar bakın.Burada görüyoruz erkekler sadece sevmeye var bebekte.Öyle bir durum yoktur inş öyle ise o bakışı değiştimek için çaba sarfedin.Artık bebek bakımı ortak olmalı.Erkekler bu bakışı değiştirmeli.

mal değilik satılak 😂😂 ya hu ne ilgisi var bunun onla 😂 düsünüp alması kücük bir sey bile olsa tabii ki daha çok hosuma giderdi ama esim hep istek, talep üzerine alır. yani kendi durduk yere ya karıma sunu alayım çok nadir der. o yüzden de istedim. ayrıca borçlar yeni bittiği için hani bosuna masraf yapmayalım bosver dediğim an hemen tamam diye kabul etmesi demek ki cok da gönüllü olmadığını gösteriyor. dönüp tamam daha uygun bir sey bakalım o zaman diyebilirdi? direkt konuyu kapatınca ben de hayal kırıklığına uğradım ne yalan söyleyeyim. mevzu hediyenin maddi boyutu değil. bir çiçek alıp gelse yine mutlu olurum
demek ki eşiniz kendisinden talep edilmediği sürece hediye alan birisi değil
kendiliğinden alması çok nadir diyorsunuz
bu yapı meselesidir. sizden önceki ilişkilerinde nasıl olduğunu bilmediğim için sadece bunu diyebiliyorum şu an.
siz de kendisini bu şekilde kabul edip evlenmişsiniz.
adamla dün evlenmediğinize göre bu huyunu kabul edip evlenmiş oluyorsunuz

ha aynı adamın önceki ilişkilerinde sevgililerine dünyayı serdiği ama evlendikleri kişiye aynı davranışı göstermedikleri de oluyor
ama şu an bunu diyemiyorum tabi.

Dogumum subatta ama esim dogum hediyesi olarak baget yuzuk aldi, dayanamadim takmaya basladim bile. Cevremde esi bu sekilde hediye alanlar vardi zaten, bende boyle birseyin oldugunu soyledim. Yoksa kendi aklina gelip almadi yani. Erkekler boyle birseyin alinmasi gerekliligini dusunmez. Aslinda bakinca en degerli hediye zaten evlat. O da baba oluyor, hayati, sorumluluklari tamamen degisiyor. Bir hediyeyi hakediyor oda. Ama zaten bizim hormanlar allak bullak, duygular tavan, bu durumda hediye almak huzurlu hissettirdi bana.

Valla hediye isteyebilirsiniz eşinizle aranızda problem olmadığı sürece kimse bir şey diyemez lakin sizin genel olarak 'farklı' bir karakter olduğunuzu düşünüyorum ben artık :) Öyle beklemediğim konular açıyorsunuz öyle garibime giden bir hamilelik süreci geçiriyorsunuz ki ne diyeceğimi şaşırıyorum. Bana kalsa çok saçma şeyler, kendim bunu yapar mıyım yapmam (tüm konularınız için bir genelleme) ancak siz yapıyorsunuz. Bence epeydir hamileliğin ve hormonların vermiş olduğu saracak bir şeyler arama haliniz var umarım hayırla alırsınız kucağınıza da hepsine değer. Hediye konusunu da sayenizde ilk defa düşündüm hamile olsam ister miydim diye istemem gibi geliyor. Ha gidip kendimi ödüllendirebilirim istediğim yüksek meblağlı bir şeyi alırım kendime, arada yaptığım gibi :KK70:

Siz de 'ben vazgeçtim alma dedim ama sen al' diyerek eşinizle bu derdinizi çözebilirsiniz oh oldu da bitti :D

Bunların hiç peşinde koşmadım şahsen hiçte çile çekmedim.Maaşım mesleğim işim gücümle hayatı götürdüm.Hemen çileye getirdiniz konuyu.Bunlar istenmeyince yapılmayınca çile çekilmiyor bence.Evlilik birlikte hayatı götürmek çok başka bir şey.Neyse siz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın.Ona odaklanın.Bakın bakalım baba nasıl baba olacak.Onunla yarın doğunca nasıl bakacaksınız bebeğe birlikte ona hedeflenin bence.Onunla ilgili konular kitaplar bakın.Burada görüyoruz erkekler sadece sevmeye var bebekte.Öyle bir durum yoktur inş öyle ise o bakışı değiştimek için çaba sarfedin.Artık bebek bakımı ortak olmalı.Erkekler bu bakışı değiştirmeli.
ya hu ne akaka bunla konu? 😂😂 esimin destepine güvenmesem yapmazdım çocuğu 😂

demek ki eşiniz kendisinden talep edilmediği sürece hediye alan birisi değil
kendiliğinden alması çok nadir diyorsunuz
bu yapı meselesidir. sizden önceki ilişkilerinde nasıl olduğunu bilmediğim için sadece bunu diyebiliyorum şu an.
siz de kendisini bu şekilde kabul edip evlenmişsiniz.
adamla dün evlenmediğinize göre bu huyunu kabul edip evlenmiş oluyorsunuz

ha aynı adamın önceki ilişkilerinde sevgililerine dünyayı serdiği ama evlendikleri kişiye aynı davranışı göstermedikleri de oluyor
ama şu an bunu diyemiyorum tabi.
ya hu ne alaka? tabii ki adamı tanıyıp evlendim. ama bebeğini doğurucam ya. hani insan bi özenir, heves eder?

Valla hediye isteyebilirsiniz eşinizle aranızda problem olmadığı sürece kimse bir şey diyemez lakin sizin genel olarak 'farklı' bir karakter olduğunuzu düşünüyorum ben artık :) Öyle beklemediğim konular açıyorsunuz öyle garibime giden bir hamilelik süreci geçiriyorsunuz ki ne diyeceğimi şaşırıyorum. Bana kalsa çok saçma şeyler, kendim bunu yapar mıyım yapmam (tüm konularınız için bir genelleme) ancak siz yapıyorsunuz. Bence epeydir hamileliğin ve hormonların vermiş olduğu saracak bir şeyler arama haliniz var umarım hayırla alırsınız kucağınıza da hepsine değer. Hediye konusunu da sayenizde ilk defa düşündüm hamile olsam ister miydim diye istemem gibi geliyor. Ha gidip kendimi ödüllendirebilirim istediğim yüksek meblağlı bir şeyi alırım kendime, arada yaptığım gibi :KK70:

Siz de 'ben vazgeçtim alma dedim ama sen al' diyerek eşinizle bu derdinizi çözebilirsiniz oh oldu da bitti :KK70:
ben hiç hormon etkisi olduğunu düsünmüyorum.

surası bir gercek normal hayatta ufacık kafama bir sey takılsa burda konu açıyorum. cünkü kimseyi tanımıyorum burda ve bazen bazı konularda gercekten hiç aklıma gelmeyen sekilde bir fikri olan olabiliyor.

linçleyenleri saçma sapan çıkarım yapanları da takmıyorum pek.. yüzyüze geldiğim insanlar bile değil sonuc olarak. bazıları sırf rahatlamak ve stres atmak için yükleniyor.

değişik bir hamilelik yasamıyorum. etrafımdaki coğu hamileden daha kolay bir hamileyim cevreme göre, günlük hayatımda da gayet neseli biriyim.

bu konuda da şu var.. esimin huyunu suyunu bilsem de sürekli bir seylerin benim isteğimle olmasından sıkıldım. doğum yapıyorum, bana ve esime göre özel bir durum bu. düsünülmek istiyorum esim tarafından. kaldı ki üstte de bahsettim. hediye olmasa da olay çıkaracak, esime soğuk yapacak biri değilim. benden esirgemediğini biliyorum cünkü. sadece beklemtideydim ve simdi tek lafımla hemen tamam almayalım diyince üzüldüm yani. başka bir sey önerebilirdi. daha bütcemize uygun bir yol düsünebilirdi. buna takıldım.

ya hu ne alaka? tabii ki adamı tanıyıp evlendim. ama bebeğini doğurucam ya. hani insan bi özenir, heves eder?
etmiyor demek ki bacım biz ne yapalım? her şeye ne alaka ne alaka deyip duruyorsun sen de.

her yoruma sürekli ne alaka deyip durduğun için alakayı kurabilmen adına açık açık yazacağım artık kırıcı gelirse de üzgünüm: adam ezelden beri zaten içinden gelerek sana kendiliğinden hediye alan birisi değil. istemiyor. içinden gelmiyor. heves etmiyor. olay bu. büyük ihtimalle hiçbir zaman da almayacak.

ben mesela çok severim hayatımdaki insana hediye almayı, küçük büyük fark etmez. düşünürüm. hediyesini seçerken, karar verirken mutlu olurum. çünkü değer veriririm, kıymet veririm. hediye içten gelerek alınması gereken bişey. ben bu konuları direkt yeteri kadar sevmeme ve değer vermeme ile bağdaştırıyorum. benim şahsi fikrim bu.

Alsın niye alma diyeceğim durumu olmayan cocukda yapmaz zaten en güzel hediye çocuk tabiki de bir mücevher olur altın takı olur şöyle zevkli birşey hayır demem ben niye diyeyim isteyen desin banada karismasin .Al diye kavga edecek değilim sizde değilsiniz Ben alayım dediğinde ikiletmem alırım.Fikrim bu hicde mütevazı olamam kocaya falan

ben hiç hormon etkisi olduğunu düsünmüyorum.

surası bir gercek normal hayatta ufacık kafama bir sey takılsa burda konu açıyorum. cünkü kimseyi tanımıyorum burda ve bazen bazı konularda gercekten hiç aklıma gelmeyen sekilde bir fikri olan olabiliyor.

linçleyenleri saçma sapan çıkarım yapanları da takmıyorum pek.. yüzyüze geldiğim insanlar bile değil sonuc olarak. bazıları sırf rahatlamak ve stres atmak için yükleniyor.

değişik bir hamilelik yasamıyorum. etrafımdaki coğu hamileden daha kolay bir hamileyim cevreme göre, günlük hayatımda da gayet neseli biriyim.

bu konuda da şu var.. esimin huyunu suyunu bilsem de sürekli bir seylerin benim isteğimle olmasından sıkıldım. doğum yapıyorum, bana ve esime göre özel bir durum bu. düsünülmek istiyorum esim tarafından. kaldı ki üstte de bahsettim. hediye olmasa da olay çıkaracak, esime soğuk yapacak biri değilim. benden esirgemediğini biliyorum cünkü. sadece beklemtideydim ve simdi tek lafımla hemen tamam almayalım diyince üzüldüm yani. başka bir sey önerebilirdi. daha bütcemize uygun bir yol düsünebilirdi. buna takıldım.
Siz de haklısınız yalnızlık insana her şeyi fazla fazla düşündürür. Yine de tekrarlıyorum ben sizden farklı davranırdım hem çocuğu yapma süresi olarak hem hamileliği geçirdiğiniz yer olarak eşinizden ayrı kalmanız vs. Değişik hamilelikten kastımı belki anlatabilmişimdir bana farklı geliyor yaptıklarınız ve kararlarınız. Koskoca kadınsınız istediğinizi yaparsınız ancak fikir istiyorsunuz burada da herkes kendince yorum yapıyor ciddiye almak ya da almamak size kalmış. İnsanların biraz da sizi linçleme sebebini özet geçmem gerekirse, bir derdim var kısmında öyle olaylar okuyoruz ki sizin dert olarak açtıklarınız derdini seveyim dedirtiyor insanlara :) O yüzden sert yorumlar artıyor doğal olarak. Yeri geliyor ben de diyorum bu da dert mi diye :D ama bu sizin dertlerinizi küçültmez linçlere takılmamanız çok iyi herkes en büyük derdin kendinde olduğunu zanneder.

Bu konunuz özelinde konuşmak gerekirse eşinizin şu an şaşkın kalmış olması da normal bence çünkü bir istemiş bir istememişsiniz. Bu kadar istiyorsanız bunu dile getirin eşinizi zaten tanıyormuşsunuz size özelmiş bu konu vs vs.

Kız madem üzüldün sana alalım mı dediğinde tamam deseydin eşin ödeyecek sonuçta boşver girsin borca borç yiğidin kamçısıdır.

Hamile olsaydım üzülmek aklıma gelmezdi ama benim şehzade doğurmayacağım sonuçta sırf doğum yaptığım için hediye alması irite edici gelir hatta.Ne o öyle çocuk verdim diye değerli mi oldum şimdi ? normal zamanda alması daha çok hoşuma gider doğum için alsın istemezdim.

Back