• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye..

Kızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..

bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.

simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.

bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul etti 🥲 anne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan 😂 bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.

bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste 🥲

bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.

aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorum 🥲 illa istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..

siz doğum hediyesi aldınız mı esinizden? almayanlar varsa üzüldünüz mü o an? 🥲😂
Alındı evet
Bı baget tamturlardan aldı kupesıyle setti.
Bıde (gebeyken Sımdıden alayım ıstersen?) deyıp robot supurge almıştı

Fakat dogum yaptıgım gun çiçekte almasını beklerdim almadı
Savunması da cok sacma' doguma gıtmemısız bız' 🤣 bavulu yapıp doguma gittik 42.hafta. Halen dogkadı dıye yarın sunı sancı veriyoruz doguruyosun dedı doktor ve doguma gittik.
Ama doguma gıtmemısız planlayamamıs dusunememıs cıcegı.
Bi tık uzağında degıl cunku scıxek sıparıs etmek

NErden baksan elınde kalır yani🤣cıcek konusuna Yaptıgı savunmalar.

sorun nedir ben anlamadım.
adam alayım demiş, siz de fiyatı uçmuş boşver demişsiniz.
almak isteyen adama alma diyen sizsiniz.
sonra da adam tamam dedi diye bozuluyorsunuz.
hani alalım dediğiniz halde almasa ve buna bozulsanız anlarım.
ama adam zaten alalım demiş siz kabul etmemişsiniz. kendin yerlere mi atsın adam yok ille de hediyeyi alacağım diye?
ayrıca her doğum gününüzde değerli şeyler aldığını söylemişsiniz.
eşiniz size hediye almayan birisi değil.
siz kendi değerinizi maddi değeri olan hediyelerle ölçüyorsunuz.
insanlar satılık mıdır ki pahalı hediye alıyorsa değerli, almıyorsa değersizdir gibi bir düşünce içindesiniz?
adam size pahalı hediye aldığınızda siz daha mı değerli oluyorsunuz?
hiçbirimiz satılık değiliz. bu düşünceden acilen çıkın ve ne istediğinize karar verin bence.
sürekli altın, bilezik, bileklik gibi artık bu hediye adı altında ne kastediyorsanız bunlara sahip olmak için çalışıp kendi paranızı kazanabilirsiniz.

Kızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..

bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.

simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.

bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul etti 🥲 anne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan 😂 bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.

bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste 🥲

bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.

aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorum 🥲 illa istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..

siz doğum hediyesi aldınız mı esinizden? almayanlar varsa üzüldünüz mü o an? 🥲😂
Kız adam alayım demiş yok demişsin niye yok dedin madem.
Ben hayatta geri çevirmem hediyeyi aldırdım tabi ki 😂😂

Kendinizle celisiyorsunuz, hem o bana sormadan almaz diyorsunuz hem de istedigimi almasa da olur diyorsunuz zaten oncesinde -durumunuz iyiyken- elinden geleni yapmis bu adam yaz geldiginde de alacagina söz vermis bu sefer de cocuk mu eyliyor diyosunuz kusura bakmayın ama dısardan bakıldıgında ufak bir cicek buketine sevinmeyecek gibi duruyorsunuz ki siz boyle yaptıgınızda esiniz kendini kotu hissedip yetersizlilik hissine kapilabilir kaldi ki bir seyi cok icten isteyip elde edemediginizde bir zaman sonra cok daha iyilerine sahip oluyosunuz ve iyi ki onceki istedigime sahip olmamısım diyorsunuz.. umarım bebeginizi saglıkla kucagınıza alırsınız.:anneadayı:

Benim de doğumumda eşim hediye almadı.Bir yanimla uzuldum mu evet.Ben boyle küçük bir altın kolye ucu ya da küpe isterdim yalani yok.Cunku zor bir süreç doğum.En azından çiçek alsaydi o da yok.Maddi imkanımız var bu arada.Ama benimkinin içinde yok.Adam böyle.

İyi yanı çocuk bakımı ev işi herseyde yardımcıdır.İstedigimi alırım sakınmaz.

Bence siz de 90 binlik bir altın değil de bir bilezik istediginizi söyleyin.90 bine aldığınız altindan işçilik düşünce çok zarar edersiniz ilerde.Kucuk bişey alın ve hatıra kalsın satmayın.Ne eşinizin içine otursun ne sizin gönlünüz kırılsın.

Bu arada şu herkes doğuruyor lafını da anlamıyorum.Herkres doğuruyor doğuracak evet ama konu sahibi ilk kez doğuruyor ve bu onun kendi hikayesi.Yoksa hayat çekilmez ki.Hersey sıradan zaten.Birakin azıcık nazlansin azıcık istesin ne olacak sanki

İstiyorsanız hayır dememeniz gerekirdi. Vazgeçtiyseniz hediyenin değerini düşürüp sipariş verin tekrardan 😁 hormonlar sizi ele geçiriyor dikkat 🤪

İstediğiniz zincir kaç bin kira ki bileziğe ok oluyorsunuz 🙈

İki doğum yaptım. İkisinde de hediye istemedim, alma diye özellikle de tembihledim. İkisinde de aldı, aldıklarını da çok beğenerek kullanıyorum. Düşünmüş, beğenmiş, almış daha ne isteyeyim? 😊
bizimki düsünmüyor işte. illa itelemek lazım 😂

Takıldığınız şeye bakın.Siz doğum yapacaksınız kendiniz gerecek konular bulmayın.Eşiniz bugüne kadar hep yapmış yapacağını belli ki şimdi bebeği olacak geleceğini düşünüyor. Biraz abartmışsınız gibi geldi bana
üzüldüm dedim ya hu! kendimi neden gereyüm bunun için 😂

Özel günleri kutlamayız. Bütün günleri toplayıp senede 1 kere hediye isterim eşimden. Bu sene doğumu da ekleyip bilezik istedim, bakalım alabilecek mi?

sorun nedir ben anlamadım.
adam alayım demiş, siz de fiyatı uçmuş boşver demişsiniz.
almak isteyen adama alma diyen sizsiniz.
sonra da adam tamam dedi diye bozuluyorsunuz.
hani alalım dediğiniz halde almasa ve buna bozulsanız anlarım.
ama adam zaten alalım demiş siz kabul etmemişsiniz. kendin yerlere mi atsın adam yok ille de hediyeyi alacağım diye?
ayrıca her doğum gününüzde değerli şeyler aldığını söylemişsiniz.
eşiniz size hediye almayan birisi değil.
siz kendi değerinizi maddi değeri olan hediyelerle ölçüyorsunuz.
insanlar satılık mıdır ki pahalı hediye alıyorsa değerli, almıyorsa değersizdir gibi bir düşünce içindesiniz?
adam size pahalı hediye aldığınızda siz daha mı değerli oluyorsunuz?
hiçbirimiz satılık değiliz. bu düşünceden acilen çıkın ve ne istediğinize karar verin bence.
sürekli altın, bilezik, bileklik gibi artık bu hediye adı altında ne kastediyorsanız bunlara sahip olmak için çalışıp kendi paranızı kazanabilirsiniz.
mal değilik satılak 😂😂 ya hu ne ilgisi var bunun onla 😂 düsünüp alması kücük bir sey bile olsa tabii ki daha çok hosuma giderdi ama esim hep istek, talep üzerine alır. yani kendi durduk yere ya karıma sunu alayım çok nadir der. o yüzden de istedim. ayrıca borçlar yeni bittiği için hani bosuna masraf yapmayalım bosver dediğim an hemen tamam diye kabul etmesi demek ki cok da gönüllü olmadığını gösteriyor. dönüp tamam daha uygun bir sey bakalım o zaman diyebilirdi? direkt konuyu kapatınca ben de hayal kırıklığına uğradım ne yalan söyleyeyim. mevzu hediyenin maddi boyutu değil. bir çiçek alıp gelse yine mutlu olurum

Kendinizle celisiyorsunuz, hem o bana sormadan almaz diyorsunuz hem de istedigimi almasa da olur diyorsunuz zaten oncesinde -durumunuz iyiyken- elinden geleni yapmis bu adam yaz geldiginde de alacagina söz vermis bu sefer de cocuk mu eyliyor diyosunuz kusura bakmayın ama dısardan bakıldıgında ufak bir cicek buketine sevinmeyecek gibi duruyorsunuz ki siz boyle yaptıgınızda esiniz kendini kotu hissedip yetersizlilik hissine kapilabilir kaldi ki bir seyi cok icten isteyip elde edemediginizde bir zaman sonra cok daha iyilerine sahip oluyosunuz ve iyi ki onceki istedigime sahip olmamısım diyorsunuz.. umarım bebeginizi saglıkla kucagınıza alırsınız.:anneadayı:
hayır orda demek istediğim hani okay ilk basta istediğim sey su an cok pahalı ve yatırım için kullanılması çok mümkün değil. o zaman desin ki onu almayalım daha uygun, isimize de yarayabilecek bir sey alalım. ama direkt tamam sen nasıl istersen diyip konuyu kapatınca üzüldüm.

İstiyorsanız hayır dememeniz gerekirdi. Vazgeçtiyseniz hediyenin değerini düşürüp sipariş verin tekrardan 😁 hormonlar sizi ele geçiriyor dikkat 🤪
ya ben blöf yaptım. hani 90 bine çıktığını görünce ya çok artmıs fiyatı bosver dedim. direkt tamam dedi 😂😂

sonradan onun yerine 2 tane ajda mı alsak dedim. cevap vermedi. ben de aman neyse gerek yok dedim. o da direkt tamam sen bilirsin askim yazmış 😂😂

Valla her kadın mutlu olur alındığı zaman.
Alınmasa içine atar üzülür.
Doğum bu çok başka bir olay. O doğumhaneye girdiğin zaman,sedyeye yattığın zaman bile çok tuhaf oluyorsun.
Doğumdan çıktığım zaman hem mutluluktan hem korktuğum için bir sürü ağlamıştım. Vücut değişiyor okey,ya duygular?
Hediye mutlu eder,çiçek mutlu eder.
Benim eşim aldı koca bir buket çiçek ve robot süpürge.
Çok mutlu olmuştum.

Özel günleri kutlamayız. Bütün günleri toplayıp senede 1 kere hediye isterim eşimden. Bu sene doğumu da ekleyip bilezik istedim, bakalım alabilecek mi?
ben de doğum günümle, doğum hediyemi birleştirdim. öyle çarçur olacak bir sey de istemedim yani altın istedim. yani cok bir sey istediğimi düsünmüyorum ya 😂😂 gecen yıl bebek yok bir sey yoktu sadece doğum günüm için pırlanta küpe aldı bana sormadan. simdi bebek var bir de 🥲

Back