• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye

Ketell

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
362
321
18
Merhaba arkadaşlar.Gece gece aklıma bisey takıldı. Komşumun oğlu evleniyor ve bir de torunu olacak ayni zamanda biz bu komşuyla çokda samimi degiliz ama yani bi kahve icmisligimiz gorunce kisa sohbet ettiğimiz bir bayan.Simdi sorum ben hediyemi alayım yoksa bi zarfa paramı koyayım ama durumum sıkışık yani fazla bisey koyamam para olarak
Sizce ne yapsam daha şık olur.Ufak hediyeler mi alsam ne dersiniz? Teşekkür ederim cevap verenlere iyi akşamlar.

Ev hediyesi ne alsam güzel olur orta halli birşey.

Klise ama kahve fincani takimi :D

:KK45:yani şu banyo paspas takımları varya baktım uygunlar ondan alsam değiştirip kullanirmi nasıl olur size böyle hediye gelse begenirmisiniz:sus:
Değiştirmesi kolay bir mağazadan alın yeter.
Ne aldığınızın pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum, zevklerini bilmiyorsunuz sonuçta.

Yeni gelinse her şeyi vardır kap kacak olarak ,genelde tablo, süs eşyası tarzı alabilirsiniz.
Çocuga da çıtcıtlı badi veya pijama takımı koyabilirsiniz.

:KK45:yani şu banyo paspas takımları varya baktım uygunlar ondan alsam değiştirip kullanirmi nasıl olur size böyle hediye gelse begenirmisiniz:sus:

Ben beğenmem çünkü kullanamam daha dogrusu banyom o tarz değil bildiğiniz kare eski usul.
Şaka bir yana banyom o tarzda ise memnun kalırım

Bence bu güzel olur ev hediyesi,
Bebegede bi takım kıyafet yeter.

Ben para verme taraftarıyım. Çünkü düğünde ıvır zıvır cok gereksiz şey geliyor. Çoğunu degistiremiyirsun da. Parayla istediğini alabilir ya da ihtiyacını giderebilir.

Ben para verme taraftarıyım. Çünkü düğünde ıvır zıvır cok gereksiz şey geliyor. Çoğunu degistiremiyirsun da. Parayla istediğini alabilir ya da ihtiyacını giderebilir.
Peki en az bir miktar ne koymalıyım zarfa sizce bende para düşündüm ama ?

Fincan yada su takımının her türlü gideri var bence :) şık ve uygun fiyata kadeh Bardaklı takımlar var .sofra takımı olabılır masa örtüsü ranner gibi. Çok bilindik kıyafet mağazası ev bölümü de açtı ya orda uygun fiyata hoş ürünler var. Yani komşu sonuçta küçük hediyeler ama şık ürünler. Bebek içinde pijama takımı her iki cinsiyet de seve seve kullanılır biraz bedeni büyük alın sadece :)

Sizin maddi durumunuza bağlı yani böyle seyler de az ya da çok denmez bence. Ne kadar bi bütçe ayirmissaniz hediye için o kadar para koyabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.Gece gece aklıma bisey takıldı. Komşumun oğlu evleniyor ve bir de torunu olacak ayni zamanda biz bu komşuyla çokda samimi degiliz ama yani bi kahve icmisligimiz gorunce kisa sohbet ettiğimiz bir bayan.Simdi sorum ben hediyemi alayım yoksa bi zarfa paramı koyayım ama durumum sıkışık yani fazla bisey koyamam para olarak
Sizce ne yapsam daha şık olur.Ufak hediyeler mi alsam ne dersiniz? Teşekkür ederim cevap verenlere iyi akşamlar.
Samimi değilseniz paraya gerek yok evine ev hediyesi alırsınız kahve fincanı,borcam yada sürahi takımı bebeğede pijama takımı olabilir.

Benim borcam alanlara ayrı bi antipatim oluşmuştu düğünde kutu kutu borcam her yer. Kâse, fincan takımı o kadar çok geliyor ki

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Karar vermeye çalışıyorum bi hoşluk yapıyım dedim ama kısmet :kahve:

Ya bence su yabaci insanlarin ev hediyesi getirme olayinin kalkmasi lazim. Ne kadarlik bir hediye düşünüyorsanız onun yerine koyun zarfa verin. Bir suru hediye geliyor, hicbiri de kullanılmıyor. Bebege de hediye bir zıbın bir sey koyun verin. Cok da onemli degil, samimi degilmisiniz zaten.

Back
X