- 5 Ocak 2022
- 1.044
- 1.776
- 83
Yargilanmayacak gibi degildin. Bol şans.Bak işte bana keşke bununla gelseydin şu yorumun bana çok yardımcı olabilecekken direk yargıladın. Bunu deneyeceğim, en son sevgililer gününde aldığı çiçeklere sıradan bi tepki vermiştim o an nedense.
Teşekkür ederim.
Klasik , kadınların geçtiği yollar.İlk yolladığınız istemediğimi söylemiştim tonla ısrar etmişti ama haklısınız bana çok tatlı sürprizler hazırlayan birini çok kırdım ve bir daha değil sürpriz hediye almayan biri haline getirdim resmen.
Aslında biz de bunu yapmış oluyoruz. Ben genelde online alışveriş yaptığımdan hediye çeki yolluyor.
Hahahayok alıngan biri değilim başkasına atacağım ama az önceki yorumlarında düşündüğün gibi biri de değilim. Ben de bulamadım engelleme yerini 1 saattir ona bakıyorum
Bulamıyorum asla, yok sanırımKonu başliğinin altindaki (...) Üç noktaya tiklayinca cikiyordu sanki diye hatirliyorum kaldirdilar mi acaba konudan engellemeleri ben de baktim şimdi de bulamadim.
Ben genel olarak öyle yapıyorum, bi ceket aldım mesela öylesine cebine bi not koyuyorum bulduğunda gülümsesin diye. Daha öncesi kille uğraşıyordum, ona küllük yapmıştım. Uzun bir süredir bende böyle şeyler yapmıyorum aslına bakarsanız. Deneyeceğim ve başta söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Çok teşekkür ederimKlasik , kadınların geçtiği yollar.
Hediye aldığına pişman et- daha hediye bulma
Tatile gittiğinde sacma sapak krizler çıkar - daha tatile gitmesin
Özür dilediğinde haklı olduğunun ispatı olarak gör burnundan getir - daha özür dilemesin.
Sonra da de ki 'ilk zamanlar ne güzel biriydi, nasıl böyle oldu? Özünde iyi biri'
Böyle zamanlarda değişen kocaları olan kadınların bence objektif olarak bir kendilerine bakmasi gerekiyor
Siz ne güzel , en azından çuvaldızı kendinize açık yureklilikle batirmissiniz.
Ben yerinde olsaydım bu doğumgününde ona efsane bir hediye alırdım (gecen konu açan kadın gibi marka eşofman takımı gibi pahalı şey kasdetmiyorum). Hem güzel bir hediye,belki giyinecegi,belki teknolojik bir sey. Ve yanında el yapımı bir hediye, belki artı olarak cizdigin bir resim + not
Sen böyle özene Bözene bir hediye verip özel günlerde kolaya kaçma işine son verebilirsin.
Boyle seylerde kıstaslardan biri de karşı tarafın ne yaptığı. Mesela benim doğum günümde hediye almayan arkadaslarima ben de hediye almam,sadece kutlarım. Son gün, geçerken bir şey almış gibi görünen hediye veren arkadaşlarıma ben de benzeri, kıyafet falan alırım. Ama çok seveceğim bir supriz yapan,ya da beni düşünüp alındığı belli olan hediye veren arkadaşlarımın doğumgünü öncesi stres olurum 'ay ne yapsam' diye. Çoğu insanda da böyledir bence
Ben gercekten cok faydasini gordum. Esimin bana aldigi ilk hediye ponponlu boyle neon renkli bir bere. Gorseniz gulersiniz, ama ben aa ne guzel ya cok tatli filan gibi tepkiler verdim arada da taktim, cok bayildigim icin mi? Hayir ama cani sagolsun. Simdi benden iyi hediye seciyor, cunku bunun beni mutlu ettiginin farkinda. Onemli olan da bu degil mi? Dusunmek, onemsemek ve hissettirmek.Cok haklisiniz. Psikiyatra gitmistim bir donem. Esimin ozel gunleri onemsemedigini, bana hic ediye almadigindan bahsetmistim. Onun verdigi tavsiye de şuydu "sana aldigi en ufak seyi bile abartarak mutlu ol. Bir buket cicek mi aldi sen "bu cicekler gunumu o kadar guzellestirdi ki" gibi tepkiler ver. Ne gerek vardi, Buna ne kadar para verdin gibi adamin hevesini kiracak seyler asla soyleme" demisti. O kadar mantikli ki. Ve bu taktik ise yariyor
Bir süre sonra can sıkıyorKeşke benimki de hediye çeki alsaydıbenim konuya gel de şükret
Yaş kaç allah aşkına?Tamam sakin ol itmicem kakmıcam söz. Bir arzum daha var ama şey istiyorum şiir yazsın çok etkileyici olur yaa pardon fazla muhteşem yüzyıl izlemişim bu değildi yani kusura bakmayında genel olarak söylüyorum ben adama demişim ben bu göz sembolünden çok irite oluyorum diye gidip bana göz sembollü kolye alırsa "yaaa çok güzellll" ya pa mam. Tamam biraz daha alttan alttan belli edebilirdim ama boşluğuma geldi. Bi insan da bu kadar üstlenmez ki
Ben 22, erkek arkadaşım 25Yaş kaç allah aşkına?
Ben bana çiçek demetleriyle geldiğinde sevmediğimi, canlı çiçeklerle gelmesini söylemiştim ve o günden beri genel olarak saksıyla geliyor. Hatta aldığı çiçekler büyüyünce ona gösteriyorum. Onun da hoşuna gitmeye başladı. Bence kibarca alttan alttan bazen belirtilmeli birşeyler.keşke bana da hediye çeki alsa ya yaş 36,7 yıllık evli..saçma sapan çiçek böcek almayı aşamadı bi türlü
kardeşim ben zaten alerjiğim 14 şubatta yine canlı çiçek almış..hayır çiçek falan da büyütemiyorum, biliyor. Kızıma da çiçek almış, kızımız 20 aylık. neyse 14 şubat diye sesimizi çıkarmadık da bizimki böyle gider,düzelmez.Ben bana çiçek demetleriyle geldiğinde sevmediğimi, canlı çiçeklerle gelmesini söylemiştim ve o günden beri genel olarak saksıyla geliyor. Hatta aldığı çiçekler büyüyünce ona gösteriyorum. Onun da hoşuna gitmeye başladı. Bence kibarca alttan alttan bazen belirtilmeli birşeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?