- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.006
- 43
- 35
Bi dal çiçek bulamayan kadınlar var burda, sizi linçlerlersevgiliniz adina uzuldum, ben olsaydim cek bile yollamazdim ne yalan soyleyeyim. Belki cok hediye alinan bir ortamda buyumemis olabilir, ona bu konuda fikir verecek birileri de yoksa cevresinde gozune hos gelen butcesine uyani almistir. Ayrica bir kiz arkadasimin da sevgilimin hediyesi konusunda fikir beyan etmesine hayatta izin vermem, ona ne ki? Sevgilimin kirildigine degmez. Ben cok uzun yillar suren bir iliskinin sonunda evlendim, esim gercekten hediye secmekten cok anlamiyordu ama ne hediye alsa ona deger verdigimi gosterdim ve uzun yillar boyunca sakladim, bu da onun cok hosuna gitti ve gittikce cok daha iyi secimler yapan biri haline geldi. Bu saatten sonra yapacaginiz onun size aldigi seyleri aslinda cok sevdiginizi ve sizin icin ne kadar cok sey ifade ettigini soylemek onu yureklendirmek olabilir ancak.
Sanırım biraz eşeklik ettim ama evet biraz fazla üsteledilerBi dal çiçek bulamayan kadınlar var burda, sizi linçlerler
Çok teşekkür ederim, ben de zaten o yüzden sinirlendim. O kadar sevmediğim ve defalarca kez konusu geçtiğinde belli ettiğim birşeyle gelmiş bana ve o an sinirlendim sen beni tanımıyor musun diyerek
Ben onun zevkini biliyorum neredeyse çoğu şeyini ben seçiyorum, alıyorum. Fakat o benim asla anlamıyor zevkimden. Zaten kızdığım nokta da buydu o zamanlar. Konuşmayı planlıyorum tatlı tatlı. Kızmaz ama vereceği cevap yüksek ihtimalle birşey beğenmiyorsun veya Ben seçemiyorum aşkım olacak
Olurum niye olmayayım ki yıllardır beraber olduğum adam neden çekineyim? Ben de ona hediye alıyorum. İlerde geri isterse ki istemez kuruşu kuruşuna verebilecek maddi duruma şükürler olsun sahibim. Biz birbirimizin çocukluğunu biliyoruz, cebimizde 20 tl okul harçlığı olduğu zamanlarımizı biliyoruz. O yüzden pek para muhabbeti yapmıyoruz. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. İlişkimizi bilmeden yargılamanız ve ithamlarınız çok itici.Hediye çeki ve para gonderilince mutlu olunmaz ki, ben olmazdım. Aç miyim açıkta miyim hediye cekiyle kendime bir şeyler alacağım ya da para verecek? Bu gurursuzluk değilde nedir? Erkek arkadaşınız böyle şeylere neden mecbur hissediyor düşündünüz mü hiç? Adamı resmen aylığa baglamissiniz.
Karşılığında siz ne veriyorsunuz?
Hakediyor gerçi böyle erkekler, sevgililik değil, al gülüm ver gulum ilişkisi olmuş sizinki.
Ben şahsen çek ve para yollayınca mutlu olan biriyle bir dakika sevgili kalamazdim.
Çiçek alıyor hatta ben ölü çiçek istemiyorum bana saksıda canlı çiçek al dedim diye hep canlı çiçek alıyorZevkiniz uyuşmuyor olabilir. Çok normal. Sizin beğenmeyeceğinizi düşündüğü için daha çok gerilip yanlış seçimler de yapıyor olabilir
Evli olunca hediye çeki vermesi çok koymaz. Geçen doğumgünümde spor ayakkabı almak istemiş. Bana foto atarak beğendirerek aldı mesela. Temiz iş
Hediye çekini boşver çiçek gönderme, yemeğe çıkarma gibi jestleri unutmasın asıl ona bak
Şöyle ki ben de eşimin aldığı şeyleri beğenmeyebiliyorum. O yüzden beraber gidiyoruz almaya, ben seçiyorum, o alıyor hediye olarak. Böyle yaparsanız orta yolu bulabilirsiniz.Sanırım biraz eşeklik ettim ama evet biraz fazla üstelediler
yok eşim hediye alır ilk başta nal kadar kolye almıştı mesela sevgiliyken o gün taktım boynuma sevmiş almış tepki versem çekinecek birşey alırken şahsen bende almam yaniBi dal çiçek bulamayan kadınlar var burda, sizi linçlerler
Birşey soracağım burdan nasıl engel atılıyoryok eşim hediye alır ilk başta nal kadar kolye almıştı mesela sevgiliyken o gün taktım boynuma sevmiş almış tepki versem çekinecek birşey alırken şahsen bende almam yani
arkadaşımın arkasından konuştuğunu ve benim arkadaşıma o cesareti verdiğimi görse gene almazdı bence çünkü çok gııck bi durum zaten zamanla anlamaya başladı ne seviyorum ne sevmiyorum
hala arada gelebiliyor çok sevmesem bile mutlu olurum beni düşünmüş yani
Düşünülmek güzel şey. Şık bi hediye daha güzel şeyyok eşim hediye alır ilk başta nal kadar kolye almıştı mesela sevgiliyken o gün taktım boynuma sevmiş almış tepki versem çekinecek birşey alırken şahsen bende almam yani
arkadaşımın arkasından konuştuğunu ve benim arkadaşıma o cesareti verdiğimi görse gene almazdı bence çünkü çok gııck bi durum zaten zamanla anlamaya başladı ne seviyorum ne sevmiyorum
hala arada gelebiliyor çok sevmesem bile mutlu olurum beni düşünmüş yani
bana mı atacaksın tamam yazmam bi dahaaBirşey soracağım burdan nasıl engel atılıyor
Aslında biz de bunu yapmış oluyoruz. Ben genelde online alışveriş yaptığımdan hediye çeki yolluyor.Şöyle ki ben de eşimin aldığı şeyleri beğenmeyebiliyorum. O yüzden beraber gidiyoruz almaya, ben seçiyorum, o alıyor hediye olarak. Böyle yaparsanız orta yolu bulabilirsiniz.
Hahahabana mı atacaksın tamam yazmam bi dahaa
ama nasıl engelleniyor bilmiyorum
Yani adama zevkinize gore hediye almadigi icin kizmaniza gerek var miydi gercekten? Adamlari itip kakiyorsunuz sonra ben eski sevgilimi geri istiyorum. Baska bir arzunuz var mi?Merhaba, bu saatte yine bir konu kafama takıldıBen erkek arkadaşımın bana hediye almasını istiyorum ama o genelde bana hediye çeki veya para yolluyor. Başlarda hoşuma gidiyordu yalan söylemeyeyim. Çünkü kendi zevkime göre birşeyler alıyordum. Ama bunu istemiyorum artık. Bana kendisinin hediye seçmesini, kafa yormasını istiyorum. Aslında böyle yapmasının sebebi biraz da benim. Uzun süredir beraberiz ve ilişkimizin başlarında bana aldığı birşeyi hiç beğenmeyip bunu söylemiştim. Çünkü benim zevklerine gerçekten ters ve hayatta en sevmediğim göz sembolü olan bir kolyeydi. Ve bundan ona bahsetmiştim. Bunu unutup bana öyle bir hediye almasına yani aslında zevklerimi hiç bilmeyişine kızmıştım. Bi sonrakindeyse durup dururken bana çok güzel bir hediye hazırlamış ve çok begenip daha o an instagram hesabıma atmıştım. Erkek arkadasımın yanında bi kız arkadaşım beğenmediğini belirten bir mesaj attı ve erkek arkadaşımda gördü. Bu olaylardan beri bana hediye almıyor. Ben tekrar bana hediye almasını istiyorum, hediye çeki, para göndermesini değil. Eskiden sürekli bana hediyeler alan, sürprizler yapan sevgilimi geri istiyorum. Ne yaparsam eskisi gibi olur?
Tamam sakin ol itmicem kakmıcam söz. Bir arzum daha var ama şey istiyorum şiir yazsın çok etkileyici olur yaa pardon fazla muhteşem yüzyıl izlemişim bu değildi yani kusura bakmayında genel olarak söylüyorum ben adama demişim ben bu göz sembolünden çok irite oluyorum diye gidip bana göz sembollü kolye alırsa "yaaa çok güzellll" ya pa mam. Tamam biraz daha alttan alttan belli edebilirdim ama boşluğuma geldi. Bi insan da bu kadar üstlenmez kiYani adama zevkinize gore hediye almadigi icin kizmaniza gerek var miydi gercekten? Adamlari itip kakiyorsunuz sonra ben eski sevgilimi geri istiyorum. Baska bir arzunuz var mi?
Cok haklisiniz. Psikiyatra gitmistim bir donem. Esimin ozel gunleri onemsemedigini, bana hic ediye almadigindan bahsetmistim. Onun verdigi tavsiye de şuydu "sana aldigi en ufak seyi bile abartarak mutlu ol. Bir buket cicek mi aldi sen "bu cicekler gunumu o kadar guzellestirdi ki" gibi tepkiler ver. Ne gerek vardi, Buna ne kadar para verdin gibi adamin hevesini kiracak seyler asla soyleme" demisti. O kadar mantikli ki. Ve bu taktik ise yariyorsevgiliniz adina uzuldum, ben olsaydim cek bile yollamazdim ne yalan soyleyeyim. Belki cok hediye alinan bir ortamda buyumemis olabilir, ona bu konuda fikir verecek birileri de yoksa cevresinde gozune hos gelen butcesine uyani almistir. Ayrica bir kiz arkadasimin da sevgilimin hediyesi konusunda fikir beyan etmesine hayatta izin vermem, ona ne ki? Sevgilimin kirildigine degmez. Ben cok uzun yillar suren bir iliskinin sonunda evlendim, esim gercekten hediye secmekten cok anlamiyordu ama ne hediye alsa ona deger verdigimi gosterdim ve uzun yillar boyunca sakladim, bu da onun cok hosuna gitti ve gittikce cok daha iyi secimler yapan biri haline geldi. Bu saatten sonra yapacaginiz onun size aldigi seyleri aslinda cok sevdiginizi ve sizin icin ne kadar cok sey ifade ettigini soylemek onu yureklendirmek olabilir ancak.
Sevdigin adam icin mutlu olmus rolu bile yapamiyorsan onu kirmamak icin o zaman adamdan da eskisi gibi olmasini is te me ye cek sin. Sen hediyeyi al birkac takarsin sonra kaybettim dersin. Ay biraz calistirin kafalari. Sonra boyle aglaniyorsunuz.Tamam sakin ol itmicem kakmıcam söz. Bir arzum daha var ama şey istiyorum şiir yazsın çok etkileyici olur yaa pardon fazla muhteşem yüzyıl izlemişim bu değildi yani kusura bakmayında genel olarak söylüyorum ben adama demişim ben bu göz sembolünden çok irite oluyorum diye gidip bana göz sembollü kolye alırsa "yaaa çok güzellll" ya pa mam. Tamam biraz daha alttan alttan belli edebilirdim ama boşluğuma geldi. Bi insan da bu kadar üstlenmez ki
Bak işte bana keşke bununla gelseydin şu yorumun bana çok yardımcı olabilecekken direk yargıladın. Bunu deneyeceğim, en son sevgililer gününde aldığı çiçeklere sıradan bi tepki vermiştim o an nedense.Cok haklisiniz. Psikiyatra gitmistim bir donem. Esimin ozel gunleri onemsemedigini, bana hic ediye almadigindan bahsetmistim. Onun verdigi tavsiye de şuydu "sana aldigi en ufak seyi bile abartarak mutlu ol. Bir buket cicek mi aldi sen "bu cicekler gunumu o kadar guzellestirdi ki" gibi tepkiler ver. Ne gerek vardi, Buna ne kadar para verdin gibi adamin hevesini kiracak seyler asla soyleme" demisti. O kadar mantikli ki. Ve bu taktik ise yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?