Hediye yerine hediye çeki yollayan erkek arkadaş problemi

Bana döktüğü dilleri görsen ederdin, etmek zorunda kalırdın. Ben de çok sık hediye alan biriyim. Kendime birşey alırken illaki ona da alırım. Bu tarz para muhabbeti pek aramızda geçmez. Yılların verdiği bir samimiyetimiz de var. Hediye konusunda sadece eskiye dönmesini istiyorum.

Yaaa çok teşekkür ederim❤Sanırım en yargılamadan, beni anlayıp yorum yapan sizsiniz. Gerçekten açık açık konuşmak en iyisi olacak gibi duruyor. Onun aldığı herşeyin benim için çok değerli olduğunu ve anıları olduğunu anlatmayı düşünüyorum.

Siz bu adamı iş yerinde kadın var mı diye darlayan üye değil misiniz? Bana aşkından öldüğü için değilde sizin bunaltıcı tavırlarınızdan bıkıp hediye konusunda ısrar ediyor gibi geldi daha çok.

Okuduğunu anlamak zor olmamalı diyorsunuz ama sizin yazdığınızı yorumluyor ekstra bir şey uydurmuyor. Hediye diye ağlamak çok çocukça şeyler sevgiliniz baştaki süprizlerini istiyorsunuz ama gelmiyor çünkü hevesi kırılmış bir kere bi de yani nasıl kabul ediyorsunuz hediye çeklerini paralarını şaştım doğrusu.. utanırdım ben almaya hiçde hoşuma gitmezdi al şunu sus der gibi evli değilsiniz nişanlı değilsiniz ne parası ya.

Evet,bugün de dertlendik.
Ama yıldır böyle Bizim aramızda gerçekten para muhabbeti olmuyor. Evli veya nişanlı olmak yani illa resmiyet mi gerekiyor? Bunlar gerçekten saçmalık. Zor duruma düştüğünde benim de ona yardım ettiğim oldu. İkimiz de hiç böyle şeylerin lafını yapmayız. Hatta taşlarsınız belki ama birşey beğenirsem çokça kez almışlığı var. Aynı şekil de ben de kendine karşı biraz pintidir, birşey beğenir kırk kez düşünür ve bana bahsettiyse o an durumum varsa alırım. Tek taraflı değil.

hala hediye çeki verdiğine şükredin, beğenmediğinizi söylemenize rağmen hediyeden vazgeçmemiş o arkadaşınız kim oluyorda beğenmediğini söyleyebiliyor güle güle kullan demek varken, resmen rencide etmişsiniz adamı. bence daha fazla bu konuda konuşup kendinizi daha kötü duruma sokmayın

Eskiden yakın bi arkadaşımdı ve her konuda ben napsam ya da bana napılsa beğenmezdi. Hep birşeyler bulurdu. Ama kendisine benzeri yapıldığında dört köşe olurdu. Zaten artık çok nadir konuşuyoruz. Ve evet haklısınız ikisi ard arda olunca çok kırıldı eşeklik yaptım, arkadaşımda üstüne tuz biber attı. Ve ben hediye çeki veya para değil beni eskisi gibi düşünerek birşeyler yapmasını istiyorum. 1 yıldır böyle yanlış anlar diyerek birşey de demiyorum.

bence hiç bu konuları açmayın ,eğer açacaksanızda kırdığınız için özür dileyebilirsiniz 1 sene öncesinde yanlış düşünüp yanlış davrandım diyerek ona hediye alabilirsiniz .

Kendiniz etmişsiniz,kendiniz bulmuşsunuz.Bu saatten sonra adamı değiştirmek zor."Para istemiyorum küçük bile olsa hediye al daha kıymetli "deseniz.Sevgiliniz yemez.
Haklısınız bunu dedim bu arada seçemiyorum ben dedi

Son düzenleme:
Zor duruma düştüğünde paralar vermek ayrı, hediye hediye diye tutturup hediye alman için para vermesi ayrı. Aynı şeyler değil kesinlikle..
Zor durumda olan arkadaşa, aileye, sevgiliye elbette para verirsin ben sevgili olduğum kişinin sırf üzerimde hak iddia etmemesi için bile almak istemem yani. Yarın bir gün laf edip etmeyeceğini bilemiyoruz ki sonuçta.

ben flortte hediyelesmeye kökten karşıyım (ederi çok tutan hediyeler yemek,çiçek vs değil)
Bu kavramında zamanla içi boşaldı ve bir mecburiyete dönüştü.
bana Özel günler icin para verilse berekeeeet versin deyip kafasında dolandirip sutyenime sokardim
şaka şaka ama benim gözümde böyle canlanıyor yahu lütfen yanlış anlamayın
Her ilişkinin dinamiği farklı

Size aldığı hediyeyi takip o gün için özür dileyip eskisi düzene dönmek istediğinizi söylerseniz olur gibi geldi.

Birsey dicem gerçekten utanmıyor musunuz hediyeyi beğenmediğinizi soylemeye on senelik evliyim eşimin her hediye alisinda beğendiğimi soylerim beğenmesemde. Aksi ayıptır cok çirkindir bence

Niye hediye beklentiniz var ki? Ben bunu da anlayamıyorum. Siz alıyor musunuz mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…