Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi aklıma gelen bir fikri yazıyorum, hatta bir gün ben de yapabilirim bunu!
eminim boş bir bloknot ya da defter bulabilirsin. ilk sayfaya sabırla tek tek sayfaları çevirmesini yaz. sonra da espri yeteneğini(umarım vardır:)) kullan! mesela her sayfaya bir kelime yaz. Ama şaşırtıcı olsun, yani bir cümleyi kelime kelime yaz, onun tahmin edeceği şekilde bitirme ama lafı dolandırdıkça dolandır, "ama, derken, tam o sırada" vb. kelimelerle uzattıkça uzat ve finali tabii ki ona olan sevgini ifade eden kelimelerle yap.
hmm, ya bizim de yıldönümümüz yakında, bana da iyi fikir oldu, beynimi çalıştırttığın için teşekkürler!a.s.
öğrencilerine çok sewdiğin birinin doğum günü olduğunu söle ve sevdiğin kişi için onlardan mektup yazmalarını iste öğrencilerin yazdığı mektupları hediye paketi yap ayyy ne romantikk kaydirigubbakcemile2
kızlar bunlar guzel fikirler ama sunuda belirtiyım secenegim okadar az ki ikimizde dag basında ögretmenız o başka köyde ben başka köydeyım ve ulasim yok giresunda dag basındayız yani offff:sm_confused:
o zaman öp onu doya doya ne diyim başka:)