• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye sorunsalı

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Kızlar malum yılbaşı ve ben yeni sözlüyüm. Sözlümün ailesine hediye almam gerek. Annesi, babası, ablası ve eniştesi var. Ablası yeni evli sayılı 1 sene oldu. Tamda zevklerini bilmiyorum hoş gerçi aramız pek yok yani bi samimiyetimiz yok. Diyorumki ablasına ev hediyesi alayım böylelikle hem eşinede almış olurum ayrı ayrı olmaz. Ama ne alayım bilmiyorum evinde herşey fazla fazla var kızın. Çok fazla bir bütçemde yok. Hadi kayınvalidemle kayınpederim kolay ama görümce olayı düşündürüyor. Fikirlerinizi bekliyorum.

Görümcenize kullanılacak eşya değil tablo biblo tarzı bişeyler düşünün olmaz mı ;)

2 kişilik sık kahve fincanları oluyor onlardan al eşi ile güzel günlerinde kahve yudumlasınlar draje bide çikolata yaptırısın olur biter güzel birde not görümcenin gönlünü hoş etcek tamamdır

yılbaşında hediye alan gelini ilk defa gördüm
ben almadım böyle bir derdim de olmadı
boşver sende alma:KK14:

2 kişilik sık kahve fincanları oluyor onlardan al eşi ile güzel günlerinde kahve yudumlasınlar draje bide çikolata yaptırısın olur biter güzel birde not görümcenin gönlünü hoş etcek tamamdır
Aa hoş bir fikir. Fincanları düşündüm ama çok klasik olur diye yanaşmadım fakat drajelerle çok hoş olabilir. Çok teşekkürler :)

nasıl başlarsan öyle gider. Bu yılbaşında almazsan bir daha hiç beklemezler, ama alırsan hep beklerler. Atlama gibi bir şansın hiç olmayacak bundan sonra.:KK8:

yılbaşında hediye alan gelini ilk defa gördüm
ben almadım böyle bir derdim de olmadı
boşver sende alma:KK14:
Onlar bana ne kadar soğuk olsalarda ben kibar biriyim severim incelik yapmayı. Onlarda sever bu tarz incelikleri. Onlar için yapmıyorum hem kendim hem sözlüm için girdim bu hediue işine :)

bence yılbasında hedıye almak gereksız.mısal esım bana hep alır ben almam:KK70: ayrıca evlenınce bas edemezsın benden soylemesı.sımdı alırsan her sene beklerler.zaten anneler gunu babalar gunu cart gunu curt gunu...kı ben çok severım ozel gunlerı ama sonuçta ınsanı gerıyo hedıye olayı...bıde yılbasına hıç bulaşma derım
ama ev hedıyesı alıp zıyaret edebılırsın o ayrı

Bence alıştırma. Yılbaşı ney ya ... Hediyeleşmek filan. Hani eş ya da sevgili ile anlarım da Boşver danasına kadar da alma :KK66:

Onlar bana ne kadar soğuk olsalarda ben kibar biriyim severim incelik yapmayı. Onlarda sever bu tarz incelikleri. Onlar için yapmıyorum hem kendim hem sözlüm için girdim bu hediue işine :)

o zaman sözlünden yardım iste
yada beraber alın
ailesini iyi tanır
sizde zorlanmamış olursunuz
kolay gelsin

Aa hoş bir fikir. Fincanları düşündüm ama çok klasik olur diye yanaşmadım Çok teşekkürler :)

hediye konusunda çok iyim dir . genelde aldığım hediyeler hep beğenilir . işyerimdede bu organizasyonu hep ben yaparım her yılbaşı doğumgünü ve özel günler...

insanların nasıl mutlu olacağını biliyorum sanırm :)

nasıl başlarsan öyle gider. Bu yılbaşında almazsan bir daha hiç beklemezler, ama alırsan hep beklerler. Atlama gibi bir şansın hiç olmayacak bundan sonra.:KK8:
Farkındayım evet :) ama gerçi bundan sonraki tavırlarına bakicam ben daha yeni gelin olarak şimdilik inceliğimi göstereyim de.

bence yılbasında hedıye almak gereksız.mısal esım bana hep alır ben almam:KK70: ayrıca evlenınce bas edemezsın benden soylemesı.sımdı alırsan her sene beklerler.zaten anneler gunu babalar gunu cart gunu curt gunu...kı ben çok severım ozel gunlerı ama sonuçta ınsanı gerıyo hedıye olayı...bıde yılbasına hıç bulaşma derım
ama ev hedıyesı alıp zıyaret edebılırsın o ayrı
İsste aramızda biraz soğukluk var ailesiyle. Sorsan bebi severler ama daha gelinleri gibi davranmadılar yani bana. Ben yinede incefikirli biri olarak içimden geldiği için almak iatiyorum, dediğim gibi bu tarz şeyleri seven insanlar belki biraz yakınlaşırız.

Farkındayım evet :) ama gerçi bundan sonraki tavırlarına bakicam ben daha yeni gelin olarak şimdilik inceliğimi göstereyim de.
ya dürüst ol lütfen incelik amaçlı mı gerçekten?:KK8:
yoksa laf olmasın amaçlı mı?

Bence almayın.. Bir basladnz mi her sene bu stresi cekeceksiniz.. Alamadiginiz zaman " ne oldu da bu sene almadi " diyecekler.

Eğer bebek çocuk vs varsa onlari sevindirebilirsiniz..

Back