Hediye Önerisi...Yardımlarınızı bekliyorum...

Her zaman beklerim :34:

Hediye işi her zaman risklidir zaten. O yüzden ben mutlaka değiştirme kartı alırım. Aynı evde yaşarken bile pişti olabiliyorsunuz. Birkaç ay önce bir dvd seti almıştım, meğer benden önce davranıp o da sipariş vermiş. 2 gün arayla aynı setten 2 tane oldu. Önce üzüldüm ama eşim aynı şeyi almamızın onu çok iyi tanımama işaret olduğunu söyleyip teselli etti.

İsabetli bir hediye bulacağına eminim. Şimdiden ikinizin de doğumgünlerinizi kutlarım :nazar:

Hakikaten çok eğlenceli bir anı olmuş sizin için.:9:

Çok teşekkür hem yardımlarınız hem de tebriğiniz için.

Karar verdiğim an konuya yazacağım, belki birinin işine yarar.:28:

Keşke, şuan o kadar imrendim ki...
Maşallah:nazar: nazar değmesin eşinizin düşünceliliğine de evliliğinize de.
Güzel güzel bizlerin yerine de gezin, şimdiden nice nice yaşlara.
Çalışma hayatı olmasa,(haftada bir gün tatili var, onu da benim ders günüme göre ayarlıyor ama ne yazık ki o hafta sınavlarım var ve ben hiçbir gün uygun değilim:(...) şuan hemen bilet bakmaya başlamıştım.
Bu doğumgünü için geçerli değil ama sanırım bundan sonraki yıllarda kısmetse sayenizde hediyem hazır oldu.:49:

Çok teşekkür ederim...:38:
Darısı size inşallah.

Bak ne.dicem tuttuğu takımın orjinal formasını alıp arkasına adını yazdırsan .
Ben eşime almıştım feneriumdan fenerbahçe formasını.
80Tl tutmuştu.
Arkasına ismini yazdrmıştım 10 tl ye de.
Çok mutlu olmuştu aşkitom .

İnşallah yardımcı olabilmişimdir sana :7::38:

Forma malesef daha önce almıştım, o da çok sevinmişti.
Az önce kuzeniyle konuştum, eşofman takımı bakıyor kendine bu aralar, yeni istiyormuş dedi.
O aklıma girdi, öyle bir şey mi alsam madem bakıyor diye.

Söylemeyi unuttum aralığın başı da yıl dönümümüz.
Onora üyemizin verdiği linkte çok orjinal hediyeler buldum, çizgi roman setleri aklımı karıştırdı.
Kesinlikle ya doğumgününe ya yıldönümüze hayranı olduğu kahramanın çizgi roman setini alıcam dedim ama eşofman da çok mu sıradan olur bilemiyorum hiç.:44:
Ya da ikisini birden doğumgününe alıp yıldönümüne ikimizle mi ilgili bir şey yapsam...

Offf bu kasım ayı geldiği an bittiğim an zaten.
Doğumgünleri, yıl dönümü, yılbaşı, sevgililer günü hepsi 3 aya toplanmış şekilde, diğer 8-9 ay rahatız:1:
Stresi insanı yiyip bitiriyor...

Forma malesef daha önce almıştım, o da çok sevinmişti.
Az önce kuzeniyle konuştum, eşofman takımı bakıyor kendine bu aralar, yeni istiyormuş dedi.
O aklıma girdi, öyle bir şey mi alsam madem bakıyor diye.

Söylemeyi unuttum aralığın başı da yıl dönümümüz.
Onora üyemizin verdiği linkte çok orjinal hediyeler buldum, çizgi roman setleri aklımı karıştırdı.
Kesinlikle ya doğumgününe ya yıldönümüze hayranı olduğu kahramanın çizgi roman setini alıcam dedim ama eşofman da çok mu sıradan olur bilemiyorum hiç.:44:
Ya da ikisini birden doğumgününe alıp yıldönümüne ikimizle mi ilgili bir şey yapsam...

Offf bu kasım ayı geldiği an bittiğim an zaten.
Doğumgünleri, yıl dönümü, yılbaşı, sevgililer günü hepsi 3 aya toplanmış şekilde, diğer 8-9 ay rahatız:1:
Stresi insanı yiyip bitiriyor...

İkinizin fotoğrafını kocamaan bi puzzle da yaptrabilirsin.
Bi yakınım yaptırmıştı eşine hoş bi sürpriz olmuştu.Yaklaşık 100 tutmuştu sanırsam

size yardımcı olacak bir fikrim yok. siz zaten sevgilinize herşeyi almışsınız.
siz bu kadar duyarı yaklaşırken onun için ne alabilirim diye uğraşırken o size bu güne kadar
doğum günlerinizde ne gibi hediyeler aldı çok merak ettim
cevaplarsanız sevinirim

3 kasımda doğum günümdü sevgilim
Fotoğrafımı büyütüp çerçeveletmiş kullanışlı olsun diye ortasını saat yaptırmıştı çok beğendim şahsen.
Pasta çiçek olmazsa olmaz zaten:)

Ufak bir pasta mutlaka olmalı bence hediyeden de önemli.
Bence özellikle kendi ellerinle hazırla.

Farklı bir hediye olarak sizin simgeniz olarak 2 balık al küçük akvaryuma koy
Bunuda ben yapmıştım çok beğenmişti.

İhtiyacı olan sevdiği şeylere yönel.
Biz bayanlar gibi cicili bicili şeylere pek önem vermezler kullanışlı olması yeterlidir onlara.
Bazı bayanlar buket yaptırır,ben denemedim sanki pek erkeğe uygun değil ama deneyebilirsin...

Kaç zamandır aklımdaydı bornoz takımı alabilirsin...
Yastık,battaniye,pijama :) çok ormantik mi ne:))

sendeki fotolarını,ortak fotolarınızı bastır yanınada anlamlı bir mektup

Ayna alabilirsin boy veya ufak aynalardan...

Gümüş el yapımı çakmak

Onun için şiir okuyup,ona dair duygularını ifade eden bir ses kaydı veya video

Anam çoğunu yapmamışım he nerden ilham geldiyse:)

Merhaba arkadaşlar...
Artık benim de bu konuyu açma vaktim geldi çünkü zamanım iyice daraldı.
Sevgilimin doğumgününe 1 hafta kaldı ve neredeyse 2 aydır düşünmeme rağmen sonuç sıfır.
Uzun zamandır beraber olduğumuz için de bakıldığında almadığım bir şey kalmadı.
Çok fazla süprizlerden ve kalabalık organizasyonlardan hoşlanan biri değil.
İkimizin doğumgünü 3 gün aralıkla, haftaya haftasonu için en yakın 2 arkadaşımızla beraber normal bir yemek için anlaştık, buna bile zor evet dedirttim.
Neymiş kutlama demek insanlara hediye alın demekmiş, utanırmış, ne gerek varmış.
Ben de beraber güzel, uzun bir yemek yeriz konu kapanır dedim.
Anlayacağınız birbirimize hediyemiz beraber geçireceğimiz zaman olacak zannediyor ama benim içime asla sinmez ve illa ki bir şey almak istiyorum.

Lütfen lütfen önerilerinize çok ihtiyacım var.....

erkeğe hediye almak çok zor yaaaa
sonucta arkadasınızın neye meraki var bilemediğim için çok da hediye konusunda fikir yürütmek doğru değil:)
şahsen benim kocam teknoloji meraklısıdır ne alırsan al bayılır:)))

size yardımcı olacak bir fikrim yok. siz zaten sevgilinize herşeyi almışsınız.
siz bu kadar duyarı yaklaşırken onun için ne alabilirim diye uğraşırken o size bu güne kadar
doğum günlerinizde ne gibi hediyeler aldı çok merak ettim
cevaplarsanız sevinirim

Tabi ki cevaplarım.
Malesef doğrumgünlerimde çok karşılığını alamadım bu duyarlılığımın, emeklerimin.
Doğum günlerimde şöyle böyle geçiştirir kendisi, ama diğer özel günlerde ya da sıradan günlerde güzel hediye ve süprizleri vardır.
Özellikle istediğim ya da beğendiğim bir şeyi duymuşsa birinden mutlaka yakın zamanda paket olarak gelir önüme, beğendim demeye korkar oldum.:1:
Ha benim kadar düşer mi üzerine derseniz elbet de hayır, 1 saat gezer alır çıkar düşünmeden o ayrı.

3 kasımda doğum günümdü sevgilim
Fotoğrafımı büyütüp çerçeveletmiş kullanışlı olsun diye ortasını saat yaptırmıştı çok beğendim şahsen.
Pasta çiçek olmazsa olmaz zaten:)

Ufak bir pasta mutlaka olmalı bence hediyeden de önemli.
Bence özellikle kendi ellerinle hazırla.

Farklı bir hediye olarak sizin simgeniz olarak 2 balık al küçük akvaryuma koy
Bunuda ben yapmıştım çok beğenmişti.

İhtiyacı olan sevdiği şeylere yönel.
Biz bayanlar gibi cicili bicili şeylere pek önem vermezler kullanışlı olması yeterlidir onlara.
Bazı bayanlar buket yaptırır,ben denemedim sanki pek erkeğe uygun değil ama deneyebilirsin...

Kaç zamandır aklımdaydı bornoz takımı alabilirsin...
Yastık,battaniye,pijama :) çok ormantik mi ne:))

sendeki fotolarını,ortak fotolarınızı bastır yanınada anlamlı bir mektup

Ayna alabilirsin boy veya ufak aynalardan...

Gümüş el yapımı çakmak

Onun için şiir okuyup,ona dair duygularını ifade eden bir ses kaydı veya video

Anam çoğunu yapmamışım he nerden ilham geldiyse:)

Balık değil ama kaplumbağalarımız var, birbirimize aldığımız.
Hatta en güzel hediyelerimden biri, şimdi kocamanlar:))
Bornoz, ayna, battaniye işine giremiyorum, ev tekstil ürünleri kendileri de satıyorlar.
Şiiri de daha önce yapmıştım, fotoğraf gibi bir şeyi de yıl dönümüne sakladım bu seferlik, 2 hafta sonra o da çünkü.
Çakmak fikri de çok hoşuma gitti, ya yılbaşı ya da sevgililer gününe bunu aklıma yazdım.

Sevdiği çizgi roman serisini ısmarladım, bir de eşofman takımı aldım bugün.
O gün de işyerine pastasını, sevdiği çikolataları, bir arkadaşın önerdeği fotoğraflı kupaları bir sepet içinde hepsi süslenmiş olarak yollatacağım.
Ben görüştüğümüzde hediyelerini vereceğim.
Bu seferlik atlattım sanıyorum, en azından yaptıklarımı yapmamaya çalışarak elimden bu geldi.

Çok teşekkür ederim güzel önerileriniz için, diğer arkadaşlar da çok iyi yararlanabilirler bu fikirlerden.

Son düzenleme:
Back