Hediye Önerisi...Yardımlarınızı bekliyorum...

tlfk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
1.638
20
68
Ankara
Merhaba arkadaşlar...
Artık benim de bu konuyu açma vaktim geldi çünkü zamanım iyice daraldı.
Sevgilimin doğumgününe 1 hafta kaldı ve neredeyse 2 aydır düşünmeme rağmen sonuç sıfır.
Uzun zamandır beraber olduğumuz için de bakıldığında almadığım bir şey kalmadı.
Çok fazla süprizlerden ve kalabalık organizasyonlardan hoşlanan biri değil.
İkimizin doğumgünü 3 gün aralıkla, haftaya haftasonu için en yakın 2 arkadaşımızla beraber normal bir yemek için anlaştık, buna bile zor evet dedirttim.
Neymiş kutlama demek insanlara hediye alın demekmiş, utanırmış, ne gerek varmış.
Ben de beraber güzel, uzun bir yemek yeriz konu kapanır dedim.
Anlayacağınız birbirimize hediyemiz beraber geçireceğimiz zaman olacak zannediyor ama benim içime asla sinmez ve illa ki bir şey almak istiyorum.

Lütfen lütfen önerilerinize çok ihtiyacım var.....

hediyedenizi diye bi site var canım bi bak istersen, çok güzel şeyler var ama ben hiç alışveriş yapmadım

hediyedenizi diye bi site var canım bi bak istersen, çok güzel şeyler var ama ben hiç alışveriş yapmadım

Hepsini inceledim hediye sitelerinin ama nasıl diyeyim, öyle kalpli kavanozlara falan gelmez benim adam güler yani:52:
En son çikolata aklıma geldi tamamen dedim sevimli, bu sefer de annemler yok artık ayıp onca şeyden sonra çikolata mı yollıcaksın adama, ne kadar süslü gösterişli olsa da hediye değil o dediler.:50:
Diğer giyim,bakım,oyuncak tarzı şeyleri de zaten almıştım hep, kalakaldım ortada:26:

Hepsini inceledim hediye sitelerinin ama nasıl diyeyim, öyle kalpli kavanozlara falan gelmez benim adam güler yani:52:
En son çikolata aklıma geldi tamamen dedim sevimli, bu sefer de annemler yok artık ayıp onca şeyden sonra çikolata mı yollıcaksın adama, ne kadar süslü gösterişli olsa da hediye değil o dediler.:50:
Diğer giyim,bakım,oyuncak tarzı şeyleri de zaten almıştım hep, kalakaldım ortada:26:

saat aldın mı, ne kadar bütçe ayırdın bilmiyorum ama kaliteli bi saat olabilir, ya da en değer verdiği şey ne, işimi, futbol takımı mı... onunla ilgili bişey olabilir, ya da espirili ama küçük bişey... zaten erkekler bizim kadar kafaya takmaz bence çikolata güzelmiş hatta, neden olmasın ki seviyosa:1:

Aynı dertten muzdaribiz desene. 8 yıldır benimde almadığım bir şey kalmadı şimdide bulamıyorum. Buradan bir arkadaşım bana Burçin Birdane'nin sitesine bakmamı söylemişti. Çok şirin cupcake'ler pastalar var bir incele istersen. Burçin Hanım'a mail attığımda cupcake'lerin tanesi 4tl'den başlıyor tasarlama size ait diye cevap geldi . Sevgilin böyle şeyleride mi beğenmez? Şirin geldi bana açıkçası:1: Başka da bir şey yok aklımda,çünkü diğer şeyler bilindik sıradan şeyler. Ben saat,parfüm,kazak,tshirt,monttan tutta ayakkabıya kadar aldım ama manevi açıdan pek değerli anlamlı oldukları soylenemez. Kendi el emeğinle bir şeyler yapsan nasıl olur? :44:

saat aldın mı, ne kadar bütçe ayırdın bilmiyorum ama kaliteli bi saat olabilir, ya da en değer verdiği şey ne, işimi, futbol takımı mı... onunla ilgili bişey olabilir, ya da espirili ama küçük bişey... zaten erkekler bizim kadar kafaya takmaz bence çikolata güzelmiş hatta, neden olmasın ki seviyosa:1:

Aslında bahanenizle sıralayım ki yardımcı olmaya çalışan arkadaşların işlerini biraz kolaylaştırayım değil mi:1:
Evet saat, kol düğmesi, ayakkabı, takım, kazak, parfüm seti, cüzdan-kemer, forma, araba koleksiyonu, mont, sevdiği sanatçılara konser biletleri, ev süsleri ve eşyaları,kalem-kartvizitlik setleri aklıma gelenler bunlar.
Elle tutulur olanlar bunlar, bir doğumgününde güzel bir çiftlikte prganizasyon yapmıştım ikimiz için, birinde kuzen ve arkadaşlarını ayarlayıp herkesi çağırmıştım evine.
Hatta köpek bile aldım, yalnız kalmaktan korktuğu için hem de istiyordu ama niyeyse çok korktu ve 2 saat sora yavru sahibesi hanıma yavrucuğu daha fazla üzmeyerek geri götürdüm.

Öyle doğumgünü pastası olayı da sevmez ama çikolata bana da çok sevimli geldi ama onun yanına illa bir hediye daha lazım, bir bayana olabilir ama erkeğe çikolata olmaz dediler üzüldüm:(

Son düzenleme:
Aynı dertten muzdaribiz desene. 8 yıldır benimde almadığım bir şey kalmadı şimdide bulamıyorum. Buradan bir arkadaşım bana Burçin Birdane'nin sitesine bakmamı söylemişti. Çok şirin cupcake'ler pastalar var bir incele istersen. Burçin Hanım'a mail attığımda cupcake'lerin tanesi 4tl'den başlıyor tasarlama size ait diye cevap geldi . Sevgilin böyle şeyleride mi beğenmez? Şirin geldi bana açıkçası:1: Başka da bir şey yok aklımda,çünkü diğer şeyler bilindik sıradan şeyler. Ben saat,parfüm,kazak,tshirt,monttan tutta ayakkabıya kadar aldım ama manevi açıdan pek değerli anlamlı oldukları soylenemez. Kendi el emeğinle bir şeyler yapsan nasıl olur? :44:

Canım hakikaten sıkıntımız aynı resmen, aslında ben de düşündüm el emeği şeyleri ama sürekli zaten sevdiği yemek-pasta tarzı ürünleri yaparım.
Diğer konularda da oldukça beceriksizim, askerdeyken günlük yazmıştım, onu kitap haline getirtip bastırıp vermiştim.
Başka da kendi yapabileceğim bir şey aklıma gelmiyor.
Bizim de sıkıntımız 3 gün sonra hemen benim doğumgünüm:52:
Her yıl aman bu yıl bir şey yapmayalım, gerek yok muhabbeti.
Canımı bu durum fazlasıyla sıkmaya başladı, o yüzden illa bir şey yapmam lazım.
Bir kere alışırsa bu duruma işin ucu kopar ve rahatlığa girer e zaten yapmıyoruz ki diye.
Bir de vize haftam tam, o da çalışıyor haftasonu dahil.
Özel bir yere tatil vs şeyler de düşünemiyorum ondan:(

neden çikolata olmasınmış, benim eşim bayılır çikolataya bi kere sadece çikolata aldım, çok memnun oldu ayılabayıla yedi valla, malum erkek milleti midesine düşkün
canım ömür uzun, sen tüm hediyeleri tüketmişin napcan şimdi:1:

mesela üzerine ikinizin resminin basılı olduğu bi kahve kupası olabilir, ama sıcak suyu dökünce resminiz belircek, kahvenin yanında da çikolataları yer işte
:1:

Son düzenleme:
isviçre çakısı al, erkek hediyesi olarak pek meşhur:1:

Anladığım kadarıyla cool, hobileri olan, futbol seven biriylesin. Oyuncak demişsin ya, action figure veya lego falan mı? Çok sevdiği müzik tarzıyla, gruplarla ilgili hediyeler alabilirsin. Çok şık bluray/DVD setleri var. Hobileri olan erkekler için seçenekler çok aslında.

Takip ettiğim şu site var: Gifts & Gift Ideas For All Occasions - Christmas - Birthdays - Weddings - Anniversaries - Valentines - Mother's & Father's Day | Gift Genies (previously People Love Presents)
Burdan almasan da fikir verecek çok şey bulabilirsin.

Yalnız mı yaşıyor? Erkekler için tasarlanmış minik ev aletleri var, kullanışlı ve hesaplı Esse'de bulabilirsin.

neden çikolata olmasınmış, benim eşim bayılır çikolataya bi kere sadece çikolata aldım, çok memnun oldu ayılabayıla yedi valla, malum erkek milleti midesine düşkün
canım ömür uzun, sen tüm hediyeleri tüketmişin napcan şimdi:1:

mesela üzerine ikinizin resminin basılı olduğu bi kahve kupası olabilir, ama sıcak suyu dökünce resminiz belircek, kahvenin yanında da çikolataları yer işte
:1:

Evet bana da çok mantıklı geliyor bu çikolata olayı, kupa da güzelmiş ama çalıştığı yere yollacağım o gün sınavım var, onun da toplantısı var ve görüşemeyeceğiz.
İnsan içinde yani baba, amca, kuzen vs insanların yanında açıcak hediyeyi.
Fotoğraf olayına girersem çemkirir mi, ailemin yanında özelimiz bu yapmasaydın diye, onun şüphesindeyim.

Canım hakikaten sıkıntımız aynı resmen, aslında ben de düşündüm el emeği şeyleri ama sürekli zaten sevdiği yemek-pasta tarzı ürünleri yaparım.
Diğer konularda da oldukça beceriksizim, askerdeyken günlük yazmıştım, onu kitap haline getirtip bastırıp vermiştim.
Başka da kendi yapabileceğim bir şey aklıma gelmiyor.
Bizim de sıkıntımız 3 gün sonra hemen benim doğumgünüm:52:
Her yıl aman bu yıl bir şey yapmayalım, gerek yok muhabbeti.
Canımı bu durum fazlasıyla sıkmaya başladı, o yüzden illa bir şey yapmam lazım.
Bir kere alışırsa bu duruma işin ucu kopar ve rahatlığa girer e zaten yapmıyoruz ki diye.
Bir de vize haftam tam, o da çalışıyor haftasonu dahil.
Özel bir yere tatil vs şeyler de düşünemiyorum ondan:(

Îlişki uzun olunca alınacak hediyelerde tükeniyor malesef:1:
Her şeyi de yapmışsın yahu,başka ne olabilir ki bende düşünüyorum ama ııı-hh yook:44:

Doğru söylüyorsun,alışabilir bu duruma. Resim çiz kendi ellerinle ikinizi.Tabi benim gibi çöp adam falan çizmiyorsan:1: Ama bu da basit kalabilir.

Umarım diğer arkadaşlardan güzel fikirler çıkar :)

Anladığım kadarıyla cool, hobileri olan, futbol seven biriylesin. Oyuncak demişsin ya, action figure veya lego falan mı? Çok sevdiği müzik tarzıyla, gruplarla ilgili hediyeler alabilirsin. Çok şık bluray/DVD setleri var. Hobileri olan erkekler için seçenekler çok aslında.

Takip ettiğim şu site var: Gifts & Gift Ideas For All Occasions - Christmas - Birthdays - Weddings - Anniversaries - Valentines - Mother's & Father's Day | Gift Genies (previously People Love Presents)
Burdan almasan da fikir verecek çok şey bulabilirsin.

Yalnız mı yaşıyor? Erkekler için tasarlanmış minik ev aletleri var, kullanışlı ve hesaplı Esse'de bulabilirsin.

Çok doğru düşünmüşsünüz, teşekkür ederim yorum için.
Aynen öyle paşamız her şeyi beğenmez:52:
Oyuncak araba koleksiyonu, bu kumandalı arabalar, uçaklar falan.
Onları yarıştırıyor çocuk gibi evinde.
Önce kendi evindeydi, son 1 yıldır ailesinin yanına geri taşındı.
Kendi evindeyken home teahtre, projeksiyon, playstation,mutfak setleri almıştım.
Şimdi anne babasıyla yaşadığı eve gireceği için hediye konusunda endişe ediyorum aslında, onlar da yanlış analamsın bizde vardı zaten suyu mu çıktı diye düşünmesinler diye.
Bir tane beğendiğim abajur tarzı bir şey vardı ama biliyorum ki odasında babasının hediyesi olan gece lambası var.
İyice her köşeden sıkıştım anlayacağınız.
Verdiğiniz siteleri şimdi incelemeye başlıyorum çok sağolun...

İlk yazdığında anlamıştım zaten, seninki benim eşim gibi :34: Futbol, müzik, sinema, oyunlar, hobiler... Aynen benim de ilgi alanlarım olduğu için, evimiz popüler kültür müzesi gibi :52:

Bak ben hediye konusunda sıkıştığımda şuraya başvuruyorum: Gerekli Şeyler | action figure-comics-çizgi roman-collectible-eğlence-hobi

Dükkanına gidiyorum ve seçiyorum. Sen Ankara'dasın ama online alışveriş yapabiliyorsan burdan bir şeyler bulursun. Ayrıca D&R mağazalarında da bir sürü şey oluyor. Baktın mı?

Bizim cool'lar için çikolata, kek falan... pek olmazmış gibi geliyor bana :51: Ama şöyle değişik bir kahve kupası olabilir.

Son düzenleme:
İlk yazdığında anlamıştım zaten, seninki benim eşim gibi :34: Futbol, müzik, sinema, oyunlar, hobiler... Aynen benim de ilgi alanlarım olduğu için, evimiz popüler kültür müzesi gibi :52:

Bak ben hediye konusunda sıkıştığımda şuraya başvuruyorum: Gerekli Şeyler | action figure-comics-çizgi roman-collectible-eğlence-hobi

Dükkanına gidiyorum ve seçiyorum. Sen Ankara'dasın ama online alışveriş yapabiliyorsan burdan bir şeyler bulursun. Ayrıca D&R mağazalarında da bir sürü şey oluyor. Baktın mı?

Bizim cool'lar için çikolata, kek falan... pek olmazmış gibi geliyor bana :51: Ama şöyle değişik bir kahve kupası olabilir.

Ne güzel bir eviniz varmış maşallah, arada gelebilir miyiz?:9:
Verdiğiniz linklerden haberim yoktu, ilkini incelerken bile gözüme birkaç şey çarptı şimdi hemen bunu da bakacağım.
D&R a bakıyorum arada ama cesaret edemiyorum malesef, zaten kendi 2-3 günde bir uğruyor, aldığını da söylemiyor, pişti olma ihtimalim oldukça yüksek.
Kendi evinde olsa bi yemek hazırlarım, fotoğraflı bir şeyler, oyuncak koleksiyonuna yine bir parça daha ya da yeni bir oyunla hallederdim de aile evi beni sıkıntıya soktu.
Cicili şeylerden uzak durmam lazım oldukça:1:

Her zaman beklerim :34:

Hediye işi her zaman risklidir zaten. O yüzden ben mutlaka değiştirme kartı alırım. Aynı evde yaşarken bile pişti olabiliyorsunuz. Birkaç ay önce bir dvd seti almıştım, meğer benden önce davranıp o da sipariş vermiş. 2 gün arayla aynı setten 2 tane oldu. Önce üzüldüm ama eşim aynı şeyi almamızın onu çok iyi tanımama işaret olduğunu söyleyip teselli etti.

İsabetli bir hediye bulacağına eminim. Şimdiden ikinizin de doğumgünlerinizi kutlarım :nazar:

Benimde perşembe doğumgünüm...
Eşim uçak bileti almış.
Konyaya gideceğiz inşallah MEvlanayı görüp dolaşacağız

Aynı gün sabah erkenden binip akşam dönüş yapacağız...
Sizde bu tip bi sürpriz yapabilirsiniz sevdiği merak ettiği bi şehir varsa oraya bilet ayarlayabilirsiniz değişik farklı
bi hediye olur eminim :55:

Benimde perşembe doğumgünüm...
Eşim uçak bileti almış.
Konyaya gideceğiz inşallah MEvlanayı görüp dolaşacağız

Aynı gün sabah erkenden binip akşam dönüş yapacağız...
Sizde bu tip bi sürpriz yapabilirsiniz sevdiği merak ettiği bi şehir varsa oraya bilet ayarlayabilirsiniz değişik farklı
bi hediye olur eminim :55:

Keşke, şuan o kadar imrendim ki...
Maşallah:nazar: nazar değmesin eşinizin düşünceliliğine de evliliğinize de.
Güzel güzel bizlerin yerine de gezin, şimdiden nice nice yaşlara.
Çalışma hayatı olmasa,(haftada bir gün tatili var, onu da benim ders günüme göre ayarlıyor ama ne yazık ki o hafta sınavlarım var ve ben hiçbir gün uygun değilim:(...) şuan hemen bilet bakmaya başlamıştım.
Bu doğumgünü için geçerli değil ama sanırım bundan sonraki yıllarda kısmetse sayenizde hediyem hazır oldu.:49:

Back