• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediye notu için fikirler

araftayimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
28
39
3
41
Merhaba arkadaşlar. İşyerimden bir arkadaşım eşine bir hediye almış. Eşinin çocukken çok isteyipte sahip olamadığı bişeymiş ve bu hediyeyi verirken buna istinaden bişeyler yazmak istiyor. Aramızda düşündük ama pek parlak fikirler çıkmadı, aklıma burası geldi :)

Ne yazılabilir yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

seni çocukluğuna götüremem ama... ya kadar gelip tıkanmıştık hep. bu güzel bir fikir teşekkürler :)

ben dogum gunu zart zurt gunu ne hedıye alırsam alayım veyahut pasta uzerıne yazdıgım tek not oglum ve esım ıcın
senı sevıyoruz oluyor :D

Merhaba arkadaşlar. İşyerimden bir arkadaşım eşine bir hediye almış. Eşinin çocukken çok isteyipte sahip olamadığı bişeymiş ve bu hediyeyi verirken buna istinaden bişeyler yazmak istiyor. Aramızda düşündük ama pek parlak fikirler çıkmadı, aklıma burası geldi :)

Ne yazılabilir yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Hediye neydi onu da bilsek daha iyi olurdu...

"Çocukken buna sahip olmak için içinde yaşadığın o heyecanı yanında olup ben de hissetmek ve senle beraber çocukça istediğin şeyi alabilmen için çabalamak isterdim... Olsun... Hayat bana seneler sonra da olsa sana bu istediğin şeyi alabilmeyi nasip etti... Sen büyürken, içindeki çocuğun o isteğinin hiç bitmediğine inandım... Her zaman çocukluğundaki yüreği taşıman ve o masumane duygularını kaybetmemen dileğiyle hayatım"..

Artık nasıl hitap ediyorsa..
Hediyeyi bilsem böyle saçma olmazdı ama "bu" demek artık böyle bişi geldi içimden..

Arkadaşınız şu an elinde hazine taşıyor bana göre. Ne güzel bir düşünce yaa :)
Hediye nedir,çok merak ettim.

Hediye neydi onu da bilsek daha iyi olurdu...

"Çocukken buna sahip olmak için içinde yaşadığın o heyecanı yanında olup ben de hissetmek ve senle beraber çocukça istediğin şeyi alabilmen için çabalamak isterdim... Olsun... Hayat bana seneler sonra da olsa sana bu istediğin şeyi alabilmeyi nasip etti... Sen büyürken, içindeki çocuğun o isteğinin hiç bitmediğine inandım... Her zaman çocukluğundaki yüreği taşıman ve o masumane duygularını kaybetmemen dileğiyle hayatım"..

Artık nasıl hitap ediyorsa..
Hediyeyi bilsem böyle saçma olmazdı ama "bu" demek artık böyle bişi geldi içimden..

hediye dart tahtasıymış. arkadaşım cümlelerinizi çok beğendi

bencede. :) hiç böyle beni düşünen olmamıştı. çok güzel bir ilişkileri var eşiyle zaten allah bozmasın.

hediye dart tahtası

Benim eşim de söylerdi hep küçükken televizyonda oyuncak bir tavşan mı ne görmüş onun için 1 hafta ağlamıştım diyor ...
Ben de peluşları çok severim zaten şirin bi peluş almıştım..
Adını da beraber badem koymuştuk..

Back