Hediye meselesi...

Teşekkür ederim çok güldüm yorumunuza. Mevzu birşey almak değil aslında. İstediğimi alırım yada eşimden birşey istesem o da alır. Benim derdim bunca yıldır eşime bir hediye alayım, sürpriz yapayım diye düşünmemiş olması. Bunuda çok dert etmezdim ama tutup oğlumun yanında ben annene hediye almam demesi beni çok üzdü. Dedim demekki çok zor gerçekten bir hediyeyle benim gönlümü almak.

Haklısınız. Kaldiki ben talepte de bulundum. Açık açık söyledim doğumda güzel bir hediye istiyorum senden diye. Çünkü baktım her özel zamanı unutmayı alışkanlık haline getirdi ağzımla söyledim, sırf bu durumu değiştirmek için. Ama yinede almadı. Üzülmekte elimde değil maalesef.

Hediye almamak icin bahane bunlar sebep aramayin siz gidin kendime sunu aldim diyin ve onun kartoula guzel bisey alin kendinize alistiramamissiniz bisey. İstemezseniz oda almaz yani

Hediye almamak icin bahane bunlar sebep aramayin siz gidin kendime sunu aldim diyin ve onun kartoula guzel bisey alin kendinize alistiramamissiniz bisey. İstemezseniz oda almaz yani
Evet alistiramadim maalesef. Pazartesi doğum günüm. O güne kadar bekleyeceğim, ne yapacağını görmek istiyorum. Şimdi kendime birşey alsam diyecekki ben zaten alacaktım sana hediye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…