- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
İlk fotoğrafı ben ekleyeceğim yaşasın :) Benim katilim m3lt3m arkadaşımızmış :) Az çok sohbet ettik tahmin ediyordum onun göndereceğini ama hediyeler gelince herkesten şüphelenmeye başlamıştım :) İlk olarak aldığı kitaplara tek tek yorum yapacağım.
Adı Aylin - Ayşe Kulin --> Ayşe Kulin okumadığım için çok merak ediyordum. İtiraf edeyim gönderdiği kitaplardan ilk bunu okuyacağım :)
Eki Görüntüle 1068218
Od - İskender Pala --> İskender Pala'nın Efsanesini okumuştum ve çok hoşuma gitmişti. Onda Barbaros Hayrettin Paşa vardı. Od'da Yunus Emre varmış. Okumak için sabırsızlanıyorum.
Eki Görüntüle 1068217
Game of Thrones Çizgi Roman 1. kısım - George R.R. Martin --> Game of Thrones serisine başlamak istiyordum ama gözüm korkuyordu. Arkadaşım hiç aklıma gelmeyecek bişey yapmış çizgi roman göndermiş. Çok şaşırdım öncelikle ama çok mutlu oldum. :) Yazdığım kitapları göndersede bu çizgi roman sürpriz oldu benim için.
Eki Görüntüle 1068216
Vee kitap ayrıcım :) Ayraç kullanma alışkanlığım yok malesef ama bu sade ve şirin ayracı kullanmak istiyorum. :))
Notta yazdığı gibi kitaplar beni çok mutlu etti umarım oda bu kadar mutlu olur :)
Eki Görüntüle 1068219
Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bana çok şey katacak kitaplar seçmiş ve kitaplığım için değerli olacak kitaplar seçmiş. Meltemcim telefonun yok arayamadım o yüzden:/ Öpüyorum buradan seni
İşte hediyelerim :)
Eki Görüntüle 1068203
bende canımcım sosun hediyesi paylaşayım
bilenler bilir aslında cumartesi geldi hediyem
Eki Görüntüle 1068861
ve kitapları kadar beğendiğim notu
Eki Görüntüle 1068862
kitapların üçüde çok istediğim ve mutlaka kütüphanemde olsamı gereken kitaplardı .Tekrar teşekkürler SOSUM
güle güle oku canımcım
hiiiiiiiiiiiççç kıskanmadım bi kere
kitaplarım elime ulaştı katilim azra2004cnm çok teşekkür ediyorum kitap hediyeleşmekten bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi kargom gelir gelmez aşağı kata uçarak indim ve gözlerim doldu açarken kesene bereket cnm hepsinin çok ayrı bir değeri olacak benim için notunuda ömrümün sonuna kadar saklayacağım
kitaplarımın toplu hali
Eki Görüntüle 1070064
serenad ne zamandır almak isteyipte alamadığım kitap
Eki Görüntüle 1070072
Eki Görüntüle 1070080
Eki Görüntüle 1070081
Eki Görüntüle 1070086
tekrar kesene bereket cnm hepsi çok güzel inan çook mutlu oldum
Eki Görüntüle 1071124
Eki Görüntüle 1071125
Veee benim de kitaplarım geldi.
Franz Kafka - Milena'ya Mektuplar
Aslı Erdoğan - Kırmızı Pelerinli Kent
Sabahattin Ali - Canım Aliye, Ruhum Filiz
Severek okuyacağıma eminim.
Teşekkürler Melinda.
keyifli okumalar canım, bende çok mutlu oldummerhaba arkadaşlar ben de fotolarımı ekliyorum
bana alan arkadaşımın DatluCadu olduğunu düşünüyorum
düşünüyorum diyorum çünkü notunda ismi yazılıydı kullanıcı adı yazılı değildi, bi arkadaşımın da yardımıyla o ismin DatluCadu ya ait olduğuna karar verdik
ben kitaplarımı çok sevdim, tam istediğim gibi, biri hariç diğerleri bilmediğim kitaplardı.. böylece dağarcığıma yepyeni yazarlar, eserler eklemiş olucam sayesinde
şimdi de fotolarımda sıra
bunlar toplu halleri
Eki Görüntüle 1070388
sırayla ;
Eki Görüntüle 1070391
Eki Görüntüle 1070392
Eki Görüntüle 1070416
bu da notum
Eki Görüntüle 1070419
kendisine tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum, telefonu yoktu arayamadım ama çok mutlu etti beni
iyi ki katılmışım bu çekilişe, bundan sonra da her çekilişte olucam yine
keyifli okumalar canım, bende çok mutlu oldum
sen okumak istediğin kitapları belirtmek istemediğini, sana alacak kişinin zevkine göre almasını istediğini söylemiştin. bende okuyup etkisinden kolay çıkmadığım kitapları tercih ettim. okuduktan sonra yorumlarını beklerim: )
Inan böyle cok daha değerli oldu benim icin elimdeki kitap bitsin seninkilerden birine baslicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
keyifli okumalar canım, bende çok mutlu oldum
sen okumak istediğin kitapları belirtmek istemediğini, sana alacak kişinin zevkine göre almasını istediğini söylemiştin. bende okuyup etkisinden kolay çıkmadığım kitapları tercih ettim. okuduktan sonra yorumlarını beklerim: )
Sevgili kitap arkadaşım Datlucadu;
Umarım göderdiğim kitapları beğenirsin. Gönül isterdi ki kitapçının rafları arasında saatlerce gezinip seçtiğim kitapları göndereyim ama maalesef işten buna fırsatım hiç yok. Biliyorum ki bunlarda seni çok mutlu edecek. Sana İzmir'den kucak dolusu sevgimi gönderiyorum...
Sevgilerimle Solitarywoman : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?