hediye istenince hediye olur mu?

bazen eğitmek gerekiyor maalesef erkekleri anacım. misal aldığınız hediyeyi zaten siz seçmiş olun amaaaaaaaan tanrııııııııııııımmm ne düşünceli bi adamsın hayatım ya nası mutlu oldum ben ne şanslı bir hatunum senin zevkinde bir şahane bıdı bıdı diyince eke eke eke öyle hakkaten ya diyip gene hediye alaları geliyor aha o kadar basıyor kafa çünkü. bir de hiç çekinmemek lazım sen seç mi dedi ay ayıp olur ay arsız gözükmiiim demeyin isteyin hanımlar çok gelirse bir zahmet sonrakini kendisi seçsin

Hiç hediye takıntım olmadı :KK14: içinden gelip alırsa teşekkur eder öperim " ki alırda zaten :KK16:
Almazsada niye almadın diye kafa yemem :KK14:
Heleki tenezzül edip hiçte hediye isteyemem ,aklına getirip kendisi alsın:KK23:

Aksamları onla iki duble viski içer aynı kafayı yaşarız :nazar: o bize yeter :)
Hediyede neymiş muhabbetimiz bol olsun :KK51:

Benimki de sonradan manyadı...
İlk zamanlar tam bir kadının hayalindeki erkekti... Hediyeler, çiçekler, mektuplar, güzel mesajlar... Daha ne sayayım?
Sonra mektuba hasret kaldım, derken çiçeğe, güzel mesaja ve hediyeye.....
En son doğum günümde elbise almıştı nisanda..
Önceleri ise özel gün olmasına gerek olmadan ne hediyeler alırdı bana. Yanlış anlaşılmasın; küçük şeylerdi ama beni inanılmaz mutlu ederdi....
Gel gör ki şimdi bir kuru çiçeğe hasret kaldık....
Halil Sezai iyi demiş;
Olsun...
Zaten aşklar hep böyle...:KK53::KK53::KK53::KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç hediye takıntım olmadı :KK14: içinden gelip alırsa teşekkur eder öperim " ki alırda zaten :KK16:
Almazsada niye almadın diye kafa yemem :KK14:
Heleki tenezzül edip hiçte hediye isteyemem ,aklına getirip kendisi alsın:KK23:

Aksamları onla iki duble viski içer aynı kafayı yaşarız :nazar: o bize yeter :)
Hediyede neymiş muhabbetimiz bol olsun :KK51:

Aynen. Oturur muhabbet ederiz, birlikte bi seyler yapariz. Iyi gecinmek onemli bence. Gerisi bos. Gecici seyler. Anlik mutluluklar...

Bizimki de eskiden suprizler yapar cicekler alirdi eskidik artik. Ben hic garipsemiyorum cunku bende romantik degilim :) Yildonumumuz geliyo bak bu kolyeleri gordum gecenlerde deyip link atar ben secerim dusunmek yeterli bence. Hatta Mango da elbise gorup dogum gunune yilbasina hediye icin siparis etmisligim var bizimkine no problem:KK70:

bence bi kere bir şey isteme.
o da almasın.
sonra üzüldüğünü oldukça belli et
belki anlar...

işte bende öyle düşünüyoruum ve kırılıyorum yıllardır beraberiz illa benim mi söylemem lazım bişey al diye :KK50:

Sen neden istiyorsun ki? Bence çok ayıp kocan değil o senin isteme adamdan bişey. İçinden gelirse alır gelmezse almasın benim eşim hediyeyi parası varsa hediye alır bana yoksa alabilirse çiçek alır ama sorun etmiyorum.

Iliski ve yakinlik ne olursa olsun, hediye istemek itici bir davranis. Hediye alacak insani bile almaktan sogutur hatta.
Sorunuza cevap vereyim. Hediye, istenince hediye olmaz, "siparis" olur. Parasini vermeden siparis.
Her insanin hediye alma huyu yoktur. Sevgi gostergesi de hediye almaktan gecmez. Karsinizdaki kisiyi baskalarina bakarak baskiyla degistirmeye calismayin bence. Oldugu gibi kabul edin ya da etmeyin. Kimsenin huyuyla suyuyla oynamayin.

X