hediye istenince hediye olur mu?

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
şimdi bu olay içime dert oldu ve sizinde aynı sorununuz var mı merak ediyorum?

nişanlımla uzun zamanddır beraberiz ve bu süreçte ben istemediğim sürece bana bişey almışlığı yoktur en fazla özel günlerde çiçek alır bunun dışında aldığı alacağı hediyeleri ben söylerim hatta bazen kızarım almıyo flan diye.
sizin eşleriniz sevgilileriniz size hediyeler alıyor mu kendi düşünerek ?

arkadaşlarımı görüyorum çocuklar doğum günlerinde yıldönümlerinde neler alıyolar bizimki de alıyo almıyo değil ama ben şunu istiyorum doğum günümde diyorum öyle alıyoo.

beni hiç şaşırtmadı inanmıyoruuuuum bunu nasıl düşündün diye hiç sevinemedim yani

he dert mi değil ama ben onu düşünürken onun beni düşünmemesi sinirimi bozuyo.

ben bi magazaya girdiğimde önce erkek tarafına bakarım ona yakısacak bısey bulur muyum dıye ama kendısi dogum günlerimde bile benim zorumla bişeyler alıyor bende kendimi kötü hissediyorum ve artık bişey istemiyorum kendisinden utanıyorum resmen kendi kendime kızıyorum..

yanii hediye istiyorum bunu al deyince o hediye olur muu bence olmuyor siz ne düşünüyorsunuz?

:KK3:

nişanlımla uzun zamanddır beraberiz ve bu süreçte ben istemediğim sürece bana bişey almışlığı yoktur en fazla özel günlerde çiçek alır bunun dışında aldığı alacağı hediyeleri ben söylerim hatta bazen kızarım almıyo flan diye.

arkadaşlarımı görüyorum çocuklar doğum günlerinde yıldönümlerinde neler alıyolar bizimki de alıyo almıyo değil ama ben şunu istiyorum doğum günümde diyorum öyle alıyoo.

beni hiç şaşırtmadı inanmıyoruuuuum bunu nasıl düşündün diye hiç sevinemedim yani

ben bi magazaya girdiğimde önce erkek tarafına bakarım ona yakısacak bısey bulur muyum dıye ama kendısi dogum günlerimde bile benim zorumla bişeyler alıyor bende kendimi kötü hissediyorum ve artık bişey istemiyorum kendisinden utanıyorum resmen kendi kendime kızıyorum..

yanii hediye istiyorum bunu al deyince o hediye olur muu bence olmuyor siz ne düşünüyorsunuz?

malesef al degice o hediye olmuyor benim sevgilimde odundur modundur ama yildonumumuzu ve dogum gunumu hi unutmaz ve guzel hediyeler alir bizimde kavgamiz sectigi hediyelerden ckmisti yani.ben bana bunlari alip gelme senden pahali seyler.istemiyorum bir ipe boncuk diz ama sen yapmis ol demistim aslinda ayip etmistim.ama maneviyati olan seyler beni mutlu eder bunu sonunda anladi sende kendine dert etme ve acikca syle bana birsey alma ben sylemeden alacaksan gnlnden kopacaksa al de eminim anlar seni

Bencede hediye olmuyor. Özel günlerde hediye dayatmasına karşıyım ben ama normalde hediyeleşmeyi çok severim. Ben bana bunu al diye söyleyemezdim :/ Bizde tam tersi o her özel günde içinden geldiğinde alır ama bende özel günlerde falan almam içimden geliyorsa alırım bence kendi haline bırakın sunu sunu istiyorum diye dayatmayın

Benim erkek arkadasim cook dusuncelidir bu konuda hatta bi gun sabah 10 da beni aradi ben uyuyorum buyuk mu kucuk mu alayim diyor buyuk demisim :-D megersem kendisine ayakkabi almaya gitmis banada canta begenmiste secememis :) bence sizde soylemeyin veya sizde almayin ona bir sure anlayacaktir :)

malesef al degice o hediye olmuyor benim sevgilimde odundur modundur ama yildonumumuzu ve dogum gunumu hi unutmaz ve guzel hediyeler alir bizimde kavgamiz sectigi hediyelerden ckmisti yani.ben bana bunlari alip gelme senden pahali seyler.istemiyorum bir ipe boncuk diz ama sen yapmis ol demistim aslinda ayip etmistim.ama maneviyati olan seyler beni mutlu eder bunu sonunda anladi sende kendine dert etme ve acikca syle bana birsey alma ben sylemeden alacaksan gnlnden kopacaksa al de eminim anlar seni

sanırım söylycem bu şekilde bozuluyorum çünkü

işte bende öyle düşünüyoruum ve kırılıyorum yıllardır beraberiz illa benim mi söylemem lazım bişey al diye :KK50:

hediye almak da bir alışkanlıktır. elbette siz söylemeden ya da ima etmeden onun bişeyler alması gerekir ama sevgilinizde öyle bir alışkanlık yok demek ki.

Hediye istenilince hediye olmuyor galiba ki benim sevgilim de aklına estikçe sürekli hediye alır ama ben birşey görüp beğenip şakayla karışık aa bak tam bana hediye etmelik falan dediğimde almıyor onu bir değil iki değil en az 4-5 kez başıma geldi bu şekilde.

Bence istemeyin bir süre fark edicektir bu durumu ve kendiliğinden alıcaktır :)

Benim durumumu yazmışsın sen resmen:KK53: Hiçbir anlamı olmuyor bence şahsen benim için önem arz etmiyor ben söyledikten sonra alınmasının yalız şöyle bir şey var ki o sevmiyor bunu bana söylemişti hem ikimizde zor beğeniyoruz en azından sevdiğimiz bir şey olur demişti.. O an mantıklı geldi ama ben bunun hiç sürpriz yapmayacağım demek olduğunu kavrayamamıştım.. Benim de öyle aaa nasıl aklına geldi çok düşüncelisin demişliğim yoktur:KK1:
Ben bu durumu kabullendim beklenti içine girmediğin zaman bir sorun olmuyor denemelisin :KK1:

Hediye istenilince hediye olmuyor galiba ki benim sevgilim de aklına estikçe sürekli hediye alır ama ben birşey görüp beğenip şakayla karışık aa bak tam bana hediye etmelik falan dediğimde almıyor onu bir değil iki değil en az 4-5 kez başıma geldi bu şekilde.

Bence istemeyin bir süre fark edicektir bu durumu ve kendiliğinden alıcaktır :)

deniycem bunu da baktım anlamıyo söylycem sanırım içimde tutamıycam daha fazla zaten artık istemıycem kesinlikle.

Benim durumumu yazmışsın sen resmen:KK53: Hiçbir anlamı olmuyor bence şahsen benim için önem arz etmiyor ben söyledikten sonra alınmasının yalız şöyle bir şey var ki o sevmiyor bunu bana söylemişti hem ikimizde zor beğeniyoruz en azından sevdiğimiz bir şey olur demişti.. O an mantıklı geldi ama ben bunun hiç sürpriz yapmayacağım demek olduğunu kavrayamamıştım.. Benim de öyle aaa nasıl aklına geldi çok düşüncelisin demişliğim yoktur:KK1:
Ben bu durumu kabullendim beklenti içine girmediğin zaman bir sorun olmuyor denemelisin :KK1:

aaa benimkide bi kaç kez hediye seçerken ben olsam bunu alırdım sende beğenmezdin dedii :KK70: ama yok yanii alsın ben beğenmesemde olur ama düşünsün yeter kii

aaa benimkide bi kaç kez hediye seçerken ben olsam bunu alırdım sende beğenmezdin dedii :KK70: ama yok yanii alsın ben beğenmesemde olur ama düşünsün yeter kii

Sevmiyordur hediye almayı belki olabilir mi :26: Mesela ben çok severim ama sözlüm sevmez gereksiz görür o yüzden de almaz bende bıraktım artık yuvarlanıp gidiyoruz:KK53:

Benim nişanlimda sen begen bana soyle alayim diyo:)).taki cicek cikolata almisligi cok..artik onlari almamasini giyime yonelmesini istedim.o da zevkim uymaz diye begenemiyo..kendin al oluyo.tabi nadiren 2.3 sefer normal zamnda cicek almisligi var..senden onceki hayatinda bu tur seyleri bilmiyosa normaldir..benimki aile yapisi özel gün yok.anneler babalar gunu de kutlamazlar..ben kafasina soka soka alistirdim mesela

Her insan bir değil. Özel günlerinizde çiçek alıyormuş, istediklerinizi alıyormuş, daha ne istiyorsunuz? Bunu bile alamayanlar var.
İyi tarafından bakın, istemediğiniz ve asla işinize yaramayacak bir şey almıyor en azından ve sizde kırmamak için çok sevinmiş numarası yapmak zorunda kalmıyorsunuz =)

sen daha nişanlısın ben kaç yıllık evliyim doğum günümü bilir hatırlar yani unutmazki unuttu diye tokat manyağı yapıyım ne bir hediye ne kutlama onu geçtim ben bir çözüm buldum eline ne istediğimi nerden alacağını vs yazıp veriyorum bana sürpriz olsun diyorum istediği bi günde vs alıyo napim çözümü bunda buldum fobisi var hediye alamaz tek başına kendi karar veremez e zaten erkek yani yapısında var işinede gelmez ama bazen tükürüğümle boğasım gelir

Tabiki hediye olmuyor bu ama cok erkek var bole.. ams genelde evlendikten snra bu huyunu ortaya cikarir ama seninki uzn süredir iliskiniz oldugu icn smdiden kendini gostermis bu konuda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim sevgilimde bu konuda odun. :KK53: geçenlerde doğum günümdü ve sana ne alayım? diye bana sordu. bende hadi yemeğe götür beni dedim gittik yemek yedik. böyle de dangoz bir ilişkimiz var bu konuda. ama şikayetçi değilim. her insan farklıdır. hediye dayatmasına karşıyım. alıyorsa hoş bir durum ama huyu bu değilse de önemli değil benim için.

3,5 aylık sevgiliyken bana bir internet sitesinin linkini gönderdi ve mesaj yazmış bişey seç sana hediye alacagım :KK53::KK53: tabi ben çok şaşırmıstım ve hiç söylemiş saymıştım bir kere daha yaptı baktı umursamıyorum vaz geçti benimkide böyle odun işte napcan :KK9:
hiçkimseye hediye almayı sevmiyor nedense

ve sen haklısın sen al dedikten sonra hediyenin anlamı kalmıyorki :KK47:

X