• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye için bebek kıyafeti hangi magazadan alsam iyi olur?

Civilde iyi ben beyeniyorum.birde arkadaşınızın ağzını yoklayip neyi eksikse tabi bütçe durumunuza göre ana kucağı ,mama sandalyesi gibi illa alicak şeyler hora geçer.kiyafeyler arasındada önden çıtçıtlı pijamalar ilk aylarda çok rahat oluyor buda benim tavsiyem tabi

H&M ve panço, zara , mangoda güzel şeyler oluyor. Bence LCW de güzel ama e bebek kötü.Ben kıyafet yerine para verilmesi taraftarıyım ama ille kıyafet alacaksanız mutlaka bir yıl sonranın bedenini alın derim çünkü çocuğun olduğu yaş için kıyafetler çoktan alınmış oluyor. Bana gelen hediyelerden bir yıl sonrası için alınan elbise takım gibi şık kıyafetler ,mont ve şişme yelek getirenler çok hora geçmişti🥰 oyuncak da bakabilirsiniz bence lego , konuşan bebek, hot whells araba gibi uzun ömürlü oyuncaklar kullanışlı oluyor

Kitikate’ye de bakabilirsiniz ama Lcw kalite olarak fena değildir aslında. Siz hediyeniz daha havalı dursun istiyorsunuz sanırım. 🥲

Bence hiç sorun etmeyin markayı. Çok kaliteli de olsa bebek zaten çok az süre giyiyor. Aşırı pahalı bir şey alacağınıza çeşitli alırsınız.LCW daha iyi bence de genelde ebebekten. Ebebekte de Antebies markası iyi bence.
Ne alırsanız alın biraz büyük alın kesinlikle.

Arkadaşımın bebegine alıcam lcwxen begendiklerim var ama ordan alsam olur mu bilmiyorum biraz kalitesiz oluyor ya malları yada e bebek ? Nerden alsam bilemedim çok begendigim kıyafetler var ama kararsızım.
LCW ürünleri ebebekten daha iyi e bebekin ürünleri 3 4 yıkamadan sonra sarkıyor ☺️ eğer markalı ve uygun olsun derseniz amazonda Koton un bebek kıyafetleri çok uygun oluyor

Evet yorumlara kesinlikle katılyorum. Lcw E-bebek ten çok çok daha iyi kalite ve model olarak. Kalitesiz değil ben de oradan aldım bu senenin tüm kışlığını ve çok güzeller.

Ama dediğim gibi biz bütün kıyafetlerini dizdiğimiz için biraz daha uyguna kaçıyoruz. Siz sadece hediye alacağınız için Carters, Zara vs. oralardan alabilirsiniz

Kitikate’ye de bakabilirsiniz ama Lcw kalite olarak fena değildir aslında. Siz hediyeniz daha havalı dursun istiyorsunuz sanırım. 🥲
Ya havalı degilde dandik yıkadıgun zaman henen solsun istemiyorum h&mde begendiklerim var lcwdede var ikisininde fiyatı aynı ondan ne yapsam bilemedim bide tsört uygun olur mu acaba

Back