- 12 Mayıs 2022
- 300
- 187
- 33
- Konu Sahibi Beyazcicekkk
-
H&m çocuk kiyafetlerinin kalitesi çok iyi, kesinlikle tavsiye ederim. Ben de oradan seçerim hediyelerimi veya Zara.Peki sizce H&M nasıl ?
H&m de guzel onda da organik pamuklu olanlar var.Peki sizce H&M nasıl ?
Evet ya çok orijinal güzel farklı birşey beğenip nokta atışı olmıcaksa para verilmesi daha güzel veya hediye çekiBütçeniz nekadar?
Açıkcası ben genelde direk parayı vermeyi tercih ediyorum. Ne lazımsa o alınsın diye.
Ben hatırada kalsın istiyorum birde düz sade degilde farklı şeyler bakıyorum bence sıradan olmaz hediyemBütçeniz nekadar?
Açıkcası ben genelde direk parayı vermeyi tercih ediyorum. Ne lazımsa o alınsın diye.
Farklı ve kaliteli bir şey alacaksanız Carter's bence. H&M de fena değil. Ebebek çok aşırı iyi şeyler yok bence. Orta kalite.Ya lcwde internette baktıklarımın hiçbirisi yoktu ve pek çeşitte yoktu. İnternetten alsam yetişmez belki ondan ebebek kötü mü cidden yarında oraya bakıcam çünkü bide hmye
Ben begeniyorum bebek kiyafetlerini. Hem guzel malzeme tasarim hem de fahis fiyatlar degilPeki sizce H&M nasıl ?
Carters ilk defa duydum orayada bakıyımFarklı ve kaliteli bir şey alacaksanız Carter's bence. H&M de fena değil. Ebebek çok aşırı iyi şeyler yok bence. Orta kalite.
Lcw den aldığım bir kaç ürün var çok iyi çıktı. Alabilirsiniz.Arkadaşımın bebegine alıcam lcwxen begendiklerim var ama ordan alsam olur mu bilmiyorum biraz kalitesiz oluyor ya malları yada e bebek ? Nerden alsam bilemedim çok begendigim kıyafetler var ama kararsızım.
Butceye gore degisir bunun cevabi. İyi bir sey alayim derseniz carters veya bg olabilirArkadaşımın bebegine alıcam lcwxen begendiklerim var ama ordan alsam olur mu bilmiyorum biraz kalitesiz oluyor ya malları yada e bebek ? Nerden alsam bilemedim çok begendigim kıyafetler var ama kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?