Hediye için bebek kıyafeti hangi magazadan alsam iyi olur?

Beyazcicekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
300
187
33
Arkadaşımın bebegine alıcam lcwxen begendiklerim var ama ordan alsam olur mu bilmiyorum biraz kalitesiz oluyor ya malları yada e bebek ? Nerden alsam bilemedim çok begendigim kıyafetler var ama kararsızım.

Lc nin kalitesini ben beğeniyorum eco grubu organik grubu vs gayet güzel çekmede yapmıyor. E bebekte bazı markalar güzel ama siz daha kaliteli istiyorum diyorsanız b&g store chakra carter's falan bakın.

Bütçeniz nekadar?
Açıkcası ben genelde direk parayı vermeyi tercih ediyorum. Ne lazımsa o alınsın diye.

Ya lcwde internette baktıklarımın hiçbirisi yoktu ve pek çeşitte yoktu. İnternetten alsam yetişmez belki ondan ebebek kötü mü cidden yarında oraya bakıcam çünkü bide hmye

Ya lcwde internette baktıklarımın hiçbirisi yoktu ve pek çeşitte yoktu. İnternetten alsam yetişmez belki ondan ebebek kötü mü cidden yarında oraya bakıcam çünkü bide hmye
Farklı ve kaliteli bir şey alacaksanız Carter's bence. H&M de fena değil. Ebebek çok aşırı iyi şeyler yok bence. Orta kalite.

Arkadaşımın bebegine alıcam lcwxen begendiklerim var ama ordan alsam olur mu bilmiyorum biraz kalitesiz oluyor ya malları yada e bebek ? Nerden alsam bilemedim çok begendigim kıyafetler var ama kararsızım.
Butceye gore degisir bunun cevabi. İyi bir sey alayim derseniz carters veya bg olabilir

Daha orta iyi derseniz zara, hm, joker olabilir

Biraz ucuza kacmak isterseniz lcw, ebebek vs vs

E-bebek'in tekstil urunleri pek benim tarzima uymuyor.

Lcw eskisi gibi ucuz ve kaliteli degil, orta pahalikta ve kaliteli. Defacto'nun bebek urunleri cok zevkli ama beden problemi var, fiyat olarak lcw'den uygun. Internet sitesinde bol cesit var, magazalarinda yok.

H&M'den ve Gap'ten aldigim ve hediye gelen urunlerimizi seviyorum, cok tarz seyler aldigimiz oldu.

Carter's ve b&g'de tarzimi pek bulamadim. Ama benim tarzima en uygun urunler Zara'da.
Ralph Lauren ve Lacoste ve Benetton'da da bebek degil ama biraz daha buyuk bebek (2 yas ustu) guzel seyler var, ama onlarda asiri pahali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…