- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
- 163
filli topu istiyodum ama tek ona kargo ödeyemem ilk arabam var mı sizdeşimdi senin istedigin bişi var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
filli topu istiyodum ama tek ona kargo ödeyemem ilk arabam var mı sizdeşimdi senin istedigin bişi var mı
canm sendekilerin resmini yüklersen daha iyi olur top fırlatan fili bana ayır daha bakıyorum ilk arabam son ne kadar olurEki Görüntüle 949190 playskol top fırlatıcı 10 tl
Eki Görüntüle 949191 fisher price 40 tl
Eki Görüntüle 949192 playskol emeklemeye yardımcı 30 tl
Eki Görüntüle 949193 masalcı tırtıl 40 tl
Eki Görüntüle 949195 fisher price aktivite masası 40 tl
Eki Görüntüle 949199 playskol yaramaz toplar 50 tl
Eki Görüntüle 949202 playskol ilk arabam 50 tl
HEPSİ TEMİZ KUTUSUNDA .....
canm sendekilerin resmini yüklersen daha iyi olur top fırlatan fili bana ayır daha bakıyorum ilk arabam son ne kadar olur
özensizde olsa çek yükle bence kimse böyle almaz yani güven söz konusu ne bileyim soran çok ama alan yok olurzamanım yokki foto çekmeye birebir aynıları zaten sorunsuz hepsi kutusunda gelicek bir sürü oyuncak var yüklicem dahada çekemiyom bir arkadaşta rica etti bazıları onun
özensizde olsa çek yükle bence kimse böyle almaz yani güven söz konusu ne bileyim soran çok ama alan yok olurBeni dinle sen özensiz de olsa çabucak çek yükle olmadı hepsini biaraya topla toplu çek bi arkadaş öyle yapmıştı
peki canm sana hayırlı satışlaristeyenlere zaten orjinal fotoları yollarım
birde ilk arabam yazmayı unutmuşum bunları toplu alıcam tabi güzel bi indirim yaparsan?
merhaba,
fisher price aktivite masasını almak istiyorum. Özelden mail adresinizi yollarsanız oradan direkt konuşalım mı?
Teşekkürler
tamam canım 5 dk yüzünden msj lara geç kalıyorum dolunca yollıcam görüşürüz
sen bana at canım mail ben sana ordan yazıyım daha yazamıyomtamam canım 5 dk yüzünden msj lara geç kalıyorum dolunca yollıcam görüşürüz
sen bana at canım mail ben sana ordan yazıyım daha yazamıyom
sen bana at canım mail ben sana ordan yazıyım daha yazamıyom
merhaba,
özür dilerim inanın çocuk adamda akıl bırakmıyor.. özel mesaj hakkı olmayan insanlarız ikimiz de. nasıl resim yollayacaksınız ?saçma bir mesaj yazmışım ortaya özür dilerim.
![]()