- 17 Kasım 2022
- 112
- 183
- 33
- 24
- Konu Sahibi pcosuyenenbiri
-
EstağfurullahPirlanta bileklik mi erkeğe ... ben bayagi geride kalmisim :) hediye ozel zevke girer ama ben olsam maddi degerinden cok manevi degeri olan bi sey ararim. Ornegin kitap seviyorsa imzali kitap gibi yada isme ozel bi hediye gibi...
Karınıza alacağınız hediyeyi mi soruyorsunuz; kocanıza alacağınız hediyeyi mi ?Merhaba hanımlar eşimin doğum günü yaklaşıyor ne alacağımı asla bilmiyorum. Her şeyi var daha önce pırlanta bileklik bile aldım akıllı saat, gözlük, parfüm hepsini hediye etmiştim önerileriniz varsa yazar mısınızbütçe 2-3 bin arası
KocamaKarınıza alacağınız hediyeyi mi soruyorsunuz; kocanıza alacağınız hediyeyi mi ?
Yaa çok iyimiş, hangi sayfadan yaptırdınız acaba?Ben pahalı hediyelerden çok maneviyata önem veren biriyim , dediğiniz şeyleri zamanında bende aldım çoğu insan almıştır saat bileklik vs… Ben kendi hayat hikayemizi tanışma vs bu zamana kadar gelinen süreçler bir sayfa aracılığıyla kitap yaptırıp birini ona birini kendime olacak şekilde bastırdım ikimiz için büyük bir anı olduböyle şeyler sevmiyorsanız da ikinci seçenek olarak bugünlerde eşinizin neyi eksikse onu düşünebilirsiniz
Ben yaptıralı baya oldu sayfa duruyor mu bilmiyorum ama sevgiliyedair olması lazım , çok muazzam kalite de değildi kağıt türleri ama güzeldi benim için böyle şeyler gazete kağıdına yapılsa bile anlamlı o yüzden sorun etmemiştimYaa çok iyimiş, hangi sayfadan yaptırdınız acaba?
Bunu erkenci kuş dizisinde görmüştüm orda da çok beğenmiştim araştırayım biBen yaptıralı baya oldu sayfa duruyor mu bilmiyorum ama sevgiliyedair olması lazım , çok muazzam kalite de değildi kağıt türleri ama güzeldi benim için böyle şeyler gazete kağıdına yapılsa bile anlamlı o yüzden sorun etmemiştim
Evet kalıcı anlamlı bir hediye bana göreBunu erkenci kuş dizisinde görmüştüm orda da çok beğenmiştim araştırayım biçok teşekkür ederim
Eger kendisinde yoksa butceniz guzel bir bluetooth kulaklik icin uygun. Onun disinda yazlik pijama boxer corap set yapabilirsiniz bunlari guzel paketleyerek.Merhaba hanımlar eşimin doğum günü yaklaşıyor ne alacağımı asla bilmiyorum. Her şeyi var daha önce pırlanta bileklik bile aldım akıllı saat, gözlük, parfüm hepsini hediye etmiştim önerileriniz varsa yazar mısınızbütçe 2-3 bin arası
Sebebi neydi ki?pırlanta bileklik bile aldım
Çok değişikmiş gerçekten bayıldımBütçesi yüksek bir hediyedense ufak bir hediye alıp yanına ona özel kuponlar hazırlayabilirsiniz.
Hatta internetten arattım, Çiftlere Özel Romantik Kupon Kitapları'na denk geldim.
İleride bu kuponları kullarak sizden özel isteklerde bulunabilir.
Bence eğlenceli ve özel bir hediye olabilir.
Elbette olurdu, sürekli aktivite yapıyorduk zatenSebebi neydi ki?
Konser, maç bileti vs. olmaz mı?
Evet var, benim eşim de yüzük sever peki nerede yaptırdınız?Cocugunuz varmı bilmiyorum ama ben iki cocugumun ilk dogduklarinda ki saçlarını sakliyorum ve onları bı yüzüğe koydurttum bayıldı eşim yüzük çok sever hemde anlamlı bı yüzük oldu
Aa anlamamışım bu arada sorunuzu, ya bebeğimiz var ben beraber gitmek isterim bırakacak kimsem de yok, yoksa çok güzel olurduSebebi neydi ki?
Konser, maç bileti vs. olmaz mı?
şu an baktım da stoklarda yokmuş galibaBütçesi yüksek bir hediyedense ufak bir hediye alıp yanına ona özel kuponlar hazırlayabilirsiniz.
Hatta internetten arattım, Çiftlere Özel Romantik Kupon Kitapları'na denk geldim.
İleride bu kuponları kullarak sizden özel isteklerde bulunabilir.
Bence eğlenceli ve özel bir hediye olabilir.
Bunu sevecek erkek var mıdır? Sanmam.Hatta internetten arattım, Çiftlere Özel Romantik Kupon Kitapları'na denk geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?