- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.001
- Konu Sahibi Marianihal
Cemal süreyaPolise hak verdim ama bunun elle tutulur yanı yok. Ne güzel bir hediyeymiş oysaki. İlk basım kitap biriktirmeye çalışırdım ben de bir zamanlar. Şair kimdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cemal süreyaPolise hak verdim ama bunun elle tutulur yanı yok. Ne güzel bir hediyeymiş oysaki. İlk basım kitap biriktirmeye çalışırdım ben de bir zamanlar. Şair kimdi?
Bir gün herkesin evinde o tablodan olacakya sayenizde artık hangi siteye girsem neşet ertaş tablosu'nun reklamı çıkıyo... tebrikler... sağol akıllı sistem, teşekkürler google adv app....
hahahahaha evet yani bilinç altıma işledi sanırım alıcam artık bi tane =)Bir gün herkesin evinde o tablodan olacak
Polise hak verdim ama bunun elle tutulur yanı yok. Ne güzel bir hediyeymiş oysaki. İlk basım kitap biriktirmeye çalışırdım ben de bir zamanlar. Şair kimdi?
Şiiri kopyalar mısın? bu forum bir işe yarasın günümüz güzelleşsinVakti zamanında çok yıllar önce şiir çok seviyorum diyen bir sevgilim vardı hatta blog sayfası vardı bana bir şairin şiirini söylemişti hatta. Doğum gününde ona o şairin o şiirinin bulunduğu kitabın “ilk” basımını buldum aldım. Bir sürü uğraştım bulmak için. Çok sevineceğini düşünmüştüm. Verdim ama istediğim tepki olmadı böyle kenara koydu bir daha görmedim ilgilenmedi ya kitapla şaka gibi.
Bir daha da bisey almadım zaten uzamadı yolu verdim kendisine
Tablo: Bez, tahta, kâğıt gibi maddeler üzerine yapılmış yağlıboya, suluboya, pastel ya da kara kalem resim.Tabloyu sadece ressamların çizdiği resmin cerceveletilmiş hali sanan ablam
Ağzında gümüş kaşıkla doğanlar derneği başkanı misin sen yaNeden bu kadar atarlandin, hediyenden eminsen boyle celallenmemelisin. Evlenince de stor perdeye 2'nizin fotografini bastirmalisin. Yakisir yok yer sofrasi, yok şu bu diye atara gectin. Bak bizim hic yer soframiz olmadı, sana anormal gelebilir
Yuh, keko.Cemal süreya
Benzer nevresimler de var Eser Yenenler’in karısı paylaşmıştı sanırımBu da guzel bak
Netten topladığın cümleleri kullanmayı kes. Hayal dünyandan cık. Abim yok ve beni şimdi boş ver. Vizyonunu geliştir kendine kültür kat kelime dağarcığını kitap okuyarak geliştir. Ağzın foseptik çukuru gibi.Sosyeteye girmis köylü güzeli ben ressam boyar çizer sonra da pazarda tezgah kurup satar mı dedik. Birkaç yabancı ressam adı öğrenmişsin ama bağlaçları ayıramamışsın. Bacım okusun ben pazarda su bile satarım diyen abinden utan bunları yazarken. Hem sosyeteye girmişsin hem de konuşmayı yazmayı bilmiyorsun
Yalnız boşver birleşik yazılır. Kendini sosyetik zanneden Feriha seni :) Kültür katicikmişim daha konuşmayı bilmeyen bağlaçlar nasıl yazılır bîhaber buralarda kültür sanat falan ahkam kesiyor kör cahil ya :)))Netten topladığın cümleleri kullanmayı kes. Hayal dünyandan cık. Abim yok ve beni şimdi boş ver. Vizyonunu geliştir kendine kültür kat kelime dağarcığını kitap okuyarak geliştir. Ağzın foseptik çukuru gibi.
Bilmez*Yalnız boşver birleşik yazılır. Kendini sosyetik zanneden Feriha seni :) Kültür katicikmişim daha konuşmayı bilmeyen bağlaçlar nasıl yazılır bîhaber buralarda kültür sanat falan ahkam kesiyor kör cahil ya :)))
Siz de anlatım bozukluğu yapmayın rica ediyorum. Ben ile başlayıp dedik şeklinde biz ile bitirmeyin cümleyi. Bu da benim kırmızı çizgim.Sosyeteye girmis köylü güzeli ben ressam boyar çizer sonra da pazarda tezgah kurup satar mı dedik.
Hem sosyeteye girmişsin hem de konuşmayı yazmayı bilmiyorsun
TDK ögrenmis gelmiş ay ay :)) keşke birde kültürünü gelistirsen nasıl hediye alınır bilsen adam begenmemis iste kabul et otur aglama zırlama:) sosyetikle, aileyle nasıl bir travman vardır kimbilir kelime aralarına serpistiriyorsun.Yalnız boşver birleşik yazılır. Kendini sosyetik zanneden Feriha seni :) Kültür katicikmişim daha konuşmayı bilmeyen bağlaçlar nasıl yazılır bîhaber buralarda kültür sanat falan ahkam kesiyor kör cahil ya :)))
Bu zamanda tablo asan kaldı mı derkenTablo beğenmediği ayı olduğu anlamına gelmez fakat beğenmediğini ifade ediş şekli ayı olduğu anlamına gelir. Bu zamanda tablo asan kaldı mı ki? Burdan bakınca da çok başarılı bir hediye seçimi gibi görünmüyor.
Karısık klavye kullanıyorum özellikle hızlı yazarken dikkat etmiyorum t9 cabası. Bak bilerek diyorum. İlk baslarda tuvale (tuvaletine) yazmışımSiz de anlatım bozukluğu yapmayın rica ediyorum. Ben ile başlayıp dedik şeklinde biz ile bitirmeyin cümleyi. Bu da benim kırmızı çizgim.
Çok sinirlendim ne yapayım, sosyete ablalar neler neler biliyor sınıf falan bile atlamışlar ben bilmiyorum diye kıskandım. Ondan ellerim titremiş ne yazdığımın farkına varamamışım.Siz de anlatım bozukluğu yapmayın rica ediyorum. Ben ile başlayıp dedik şeklinde biz ile bitirmeyin cümleyi. Bu da benim kırmızı çizgim.
Kaldı evet neredeyse tüm sülalemin evinde hol girişi, salon, mutfak tablolar var. Hani sizin bildiğiniz dijital baskı tablolardan değil. İmzalı tablolardan.Tablo beğenmediği ayı olduğu anlamına gelmez fakat beğenmediğini ifade ediş şekli ayı olduğu anlamına gelir. Bu zamanda tablo asan kaldı mı ki? Burdan bakınca da çok başarılı bir hediye seçimi gibi görünmüyor.
Yok senin gibi Ferihalarla dalga geçerken aşırı eğlenceli oluyor:)TDK ögrenmis gelmiş ay ay :)) keşke birde kültürünü gelistirsen nasıl hediye alınır bilsen adam begenmemis iste kabul et otur aglama zırlama:) sosyetikle, aileyle nasıl bir travman vardır kimbilir kelime aralarına serpistiriyorsun.
Etilerdeki ev mi :)Kaldı evet neredeyse tüm sülalemin evinde hol girişi, salon, mutfak tablolar var. Hani sizin bildiğiniz dijital baskı tablolardan değil. İmzalı tablolardan.