• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye Bebek Battaniyesi ve Yatak Odama Battaniye

Sovi ben de akşam yaptım söktüm ve sonunda elimde olan renklerle tutturacağım galiba bu akşam belli olur...:9:

Başlangıçta ilk iki sıra kahverengi yaptım, sonra tek sıra krem yaptım, 3 sıra turkuaz ardından yine bir sıra krem ve iki sıra turkuaz son olarakta tek sıra beyaz yapıp motifi tamamlayacağım :9:

Elimde olan iplerle yapayım diyorum uyarmı emin değilim iki adet motif yapıp fotosunu ekleyeceğim...

Bu arada Krem ve Kahverengi Lif ipi, diğer ipler Anti-Alerjik bebek iplerinden :9:

Fark etmez canım benim... Annanemin bir lafı vardır "ne yaparsan o olur" hakikaten öyle.
Senin içinden geldikten sonra ve sen beğendikten sonra gerisinin önemi yok.
Hadi bakalım kolay gelsin, o zaman sabırla bekliyoruz motiflerini, eminim çok güzel olacaklardır.
Ayrıca kahve & krem & turkuaz birbirine yakışan renkler... :34:

Daha once arkadasimin bebegi icin bir battaniye yapmistim. Simdi de kendi bebisim icin bir battaniyeye baslamaya karar verdim. Daha cinsiyeti belli olmadigi icin, esim ve ben de fenerbahceli oldugumuz icin, sari mavi beyaz iplik sectim... Battaniyenin hamur hali... :9::9:
son halini de mutlaka eklerim... daha ortada bir motif var... ardi gelecek insallah... :34:
$CAM00416.jpg

Daha once arkadasimin bebegi icin bir battaniye yapmistim. Simdi de kendi bebisim icin bir battaniyeye baslamaya karar verdim. Daha cinsiyeti belli olmadigi icin, esim ve ben de fenerbahceli oldugumuz icin, sari mavi beyaz iplik sectim... Battaniyenin hamur hali... :9::9:
son halini de mutlaka eklerim... daha ortada bir motif var... ardi gelecek insallah... :34:
Eki Görüntüle 814487

hamile misin souvvenir :52:
hayırlı uğurlu olsun :16:

bitti mi yoksa :52: fanatik çiftsiniz sanırım sovi :1: ayyy bebiş kaç aylık oldu :44:
ellerine sağlık bu arada, çok tatlı olmuş :54:
Canimmm... Yok daha bitmedi battaniye... :17: yavas yavas yapiyorum iste...
Bitince de paylasicam zaten... :54:

Bebis daha 2 bucuk aylik... :49:cinsiyeti belli olmadi daha ama ben kiz olacakmis gibi hissediyorum sanki.. :emir_bebek:
Eveettt biraz fanatik bir ciftiz, ama tatli fanatiklerden... :9:

Tesekkur ederim canimm.. :16:
Daha bitmedi ama bitince cok guzel olacak insallah, bu utusuz hali, utuleyince cok daha guzel duruyor... :16:

çok yeteneklisiniz maşallah:nazar:

ilk resimdeki battaniyeye hasta oldum, akşam iş çıkışı hemen ip alıp yapmaya çalışıcam:)

hadi bana rastgele:))

Bebek battaniyesini bitirdim, hatta bitireli bir hayli oldu fakat fotografini cekmeyi unutmusum...
Valize kaldirdigim icin de fotografini simdilik paylasamiyorum... :31:
Ama muhakkak paylasicam... :34:

Back