harika görünüyorlar tatlım ellerine sağlıkbebek battaniyesinin renklerine bayıldım
Arkadaşımın bebişi erkek olacak, o yüzden böyle seçtim.
Daha sonra bir battaniye daha yapacağım, kenara kaldırırım.
Olur da hediye olarak götürürüm veya bebek misafirim gelirse kullanılır gibilerinden.
Pembe + sarı + beyaz düşünüyorum bakalım, inşallah güzel olur.
Bir de koltuklarıma yapmak için eminönünden aldım ip, dün gitme fırsatım oldu.
Onlarla da koltuğa yapıcam bu tarz birşey... Bakalım nasıl olacak... :26:
Sovi sen bizi unuttun neden gelmiyorsun bizi görmeye özledik ama seni battaniyen harika olmuşşşş ellerine sağlık ben de yapıcaktım çok niyetliydim hatta ip bile almıştım ama yeğenime yelek öreceğim ondan sonra yapacağım bunları nasıl yapptığını müsait bir zamanda açıklamalı yazar mısın acep???
koltuğa ne amaçlı yapacaksın canım onu tam şey edemedimsüs olarak mı yani ufff çok zor bişeye benziyor bebek battaniyesi nasıl yaptın bebişim
videolar için teşekkürler canım, anlaşılır görünüyortığ ile örgü örmeyi yeni öğrendim akşam deneyeceğim bu videoları izleyerek
Dene canım, yapması çok zevkli ve gayet kafa boşaltan şeyler...
İnşallah sende yaptıklarını bol bol paylaşırsın canım...
hatırlarsın belki panço yapacağım diye başlamıştım ya, onu şal olarak bırakmaya karar verdim. geçen akşam bitirdim şalımı, akşam fotoğrafını çekip sana göstereyim tatlımvaktim olursa da kalan iplerimden bu kareleri bir deneyeyim
Sovi nasıl ip kullandın vu kullanacaksın ben tuhafiyeden ip aldım battaniye örmek için dedim bana lif ipi verdi doğru mudur sence?
Kaç numara Tığ ya da şiş kullanıyorsun?
Çok güzeller ama ben bi lifi bile zor bitirmiştim bunlar kocaman
Eline emeğine sağlık
Çok sağolasın canım...
Bende lif yapmasını bilmiyorum...
Bebek battaniyeni çok beğendim çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?