Hedefim, branşımda ilk beş..

Gösteri değil de pazar kurup yaptıkları şeyleri satıyorlar reçel vs gibi pazardan sebze de alıyorlar onu da satıyorlar

Organik pazar adı da 10-15 dakika toplam ama gitmesem çok bozulur ders gitti

Ilk soru da a c e direk attım.

Nüfus sıklığı için, nüfus muhtemelen bahsedilen iki yerde de az ama yüzölçümünu bilemeyiz ki.

Doğal bitki örtüsü ise.. biri guneydoğu anadolu diğeri Erzurum Bölgesi aklıma geldi. Ee bitki örtüleri de aynı değil.

Vallahi bilemedim

19 aralıkta ikincisi.. yaklaşınca haber veririm. Gir sen de

cumartesi imiş ama

o zaman giremem ki

eşim işe gidiyor

çocuğu sınava getiremem değil mi

yoksa o da mı girse

ama ona okuyacak birisi lazım

okuyucusu olsa yapar

radyoda bilgi yarışması dinledik dün akşam hep onun bildiği sorular sordular peş peşe çok mutlu oldu

gargamel, hulahop, dünyanın uydusu gibi idi sorular

ikinci sorumu da yap

daha doğrusu anladı isen bana a anlat

ırkların ıslahı vs vs deniyor da yerli ırkları korumak da bu sıralar popüler yani

hayvancılık ve balıkçılık ayrı ayrı işleniyor ben de balıkçılık hayvancılık değil diye işaretledim

Sen bana yardımcı oldun ama ben sana olamadım

Hiç bilemedim. Yorum da yapamadım. Hepsi var gibi

Sen bana yardımcı oldun ama ben sana olamadım

Hiç bilemedim. Yorum da yapamadım. Hepsi var gibi

ya aslında hoca sorunca cevaplıyor da

bizim kızlar bir şey sormuyor hep ben ve hoca soruları tartışıyor pozisyonda oluyoruz

ben de rahatsız olmaya başladım

hoca uzatıyor basit konuları vs diyorlar da

görecekler sınavda

çıkmış soruya bakmaya benzemiyor gerçek sınav

çelişip kalıyorsun

yine de yoğun yani hafta sonu 9-3 kafadan iki gün gidiyor; ee tekrar vs de yaparsan bayağı yoğun benim standardımda :)

Yani orası öyle. Haziran atamasina yetişmesi icon ilk sınavda da gecmem gerek. Yani çalışmam gerek...

Sen de haklısın ama bir şey olmaz ya sor sen sorunu. Olmadı teneffüs zili çalar çalmaz sor. Biz öyle yapardık

tolin bunları biliyorum ama

yerli hayvanın verimini artırmalıyız zira diğerleri de uyum sağlayamayıp ölüyor; ayrıca da her bir coğrafyanın gen havuzu farklı olduğu için de sağlıklı olmuyor alerjen haline geliyor

balıkçılık hayvancılığa dahil mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…