- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- Konu Sahibi ikialinganasik
Çok geçmiş olsun sana da.. Neyse ki sen atlatmissin..çok geçmiş olsun ben de bir haftadır griptim yeni iyileştim salgın varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun sana da.. Neyse ki sen atlatmissin..çok geçmiş olsun ben de bir haftadır griptim yeni iyileştim salgın varmış
Sana söylediğim durum beni hala rahatsız edenGeçmiş olsun
Vücut direncin düştü galiba
A, B, C, D kullanilarak F ve G ile 8 doğru çizilir. Af, ag, bf, bg... Olarak yani.Kızlar D damdan M Mistik Kedi muzlupasta su soruya bir baksanız.. Eskilerden hatırlarsınız belki.. Ya da hocanıza falan sorarsanız
Cevap 10 muş. Bende arkadaşım da cozemedik
Sana söylediğim durum beni hala rahatsız eden
Cidden kötüyüm
Sen nasılsın canım?
Canim cevap 10 doğru. Bende tek tek sayinca 10 buldum. Ama kombinasyon konusunun içinde ya.. Kombinasyonu kullanarak nasıl çözebiliriz bu soruyu onu merak ettımA, B, C, D kullanilarak F ve G ile 8 doğru çizilir. Af, ag, bf, bg... Olarak yani.
Ve o noktalardan zaten d1 ve d2 doğrusu oluşturulur.
O doğruları noktalarn doğrusal olduğunu anlayalm diye vermiş yoksa orda sadece a, b, c, d, e, f, g noktalari var yani biz d1 ve d2 Olarak 2 doğru daha cizebilirz. Toplam 10.
Mide sorunum var diyelimTatlm neyin var?
Tatlm 4ün 1 lisi × 2nin 1lisi=8Canim cevap 10 doğru. Bende tek tek sayinca 10 buldum. Ama kombinasyon konusunun içinde ya.. Kombinasyonu kullanarak nasıl çözebiliriz bu soruyu onu merak ettım
Geçms olsun canm. Ben de iyiym. :) yükseğe basvurucam da ing ile ilgiliyim şu sıralar.Mide sorunum var diyelim
Sen nasılsın? Nasil gidiyor?
Ortak E noktasıni almadan kombinasyon yapiyoruz. 4 ün 1lisi× 2 nin 1lisiCanim cevap 10 doğru. Bende tek tek sayinca 10 buldum. Ama kombinasyon konusunun içinde ya.. Kombinasyonu kullanarak nasıl çözebiliriz bu soruyu onu merak ettım
Çok çok sağol canım.. Çok teşekkür ettimOrtak E noktasıni almadan kombinasyon yapiyoruz. 4 ün 1lisi× 2 nin 1lisi
E noktasini aldigimiz durumda ise 2 doğru elde edebilirz anca onlar da d1 ve d2 dir.
Inşallah olur canım. YıldızI mi istiyorsun yüksek için?Geçms olsun canm. Ben de iyiym. :) yükseğe basvurucam da ing ile ilgiliyim şu sıralar.
olasılık ve kombinasyon bunlar sanırım
şimdilik ben sadece ne olduklarının çıkarımını yapabiliyorum
Rica ederm kuzum:)Çok çok sağol canım.. Çok teşekkür ettim
Aslnda itü istiyorm ama yıldz da olur, artk ne olursa hepsini deniycem:) ing skıntı olduğu için ona bakicam bi süre :) sağ ol cnm inş olur :)Inşallah olur canım. YıldızI mi istiyorsun yüksek için?
Zarlardan biri 3 gelmiş. Diger zar 1,2,3,4,5,6 gelebilir. Yani s(E)= 3,1-3,2-3,3-3,4-3,5-3,6 olur.= 6muzlupasta şu soruya da bir bakabilir misin
Hmm bi daha bakaym o zamannnÜzerinde tık vardı cevabın o yüzden yazmamıştim. Cevap 5/11 imis muzlupasta