- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- Konu Sahibi ikialinganasik
bir de vatandaşlık çalışın
hocanın yalancısıyım ama standart sapması iyi olduğu için 2 Türkçe sorusuna eşdeğermiş bir tanesi
Vatandaşlığa Şubat ayına bıraktım ben..
Mat sorum var..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de vatandaşlık çalışın
hocanın yalancısıyım ama standart sapması iyi olduğu için 2 Türkçe sorusuna eşdeğermiş bir tanesi
evet 5 oluyor ama 5 in altına düşer diyorD damdan @ mistik kedi muzlupasta
Kızlar şu soruya bakabilir Misiniz?
Cevap 10 diyor ama.. 10 olursa 5 olmuyor mu? Soruda 5 in altına düşer diyor?
Bende 10 dan sonraki sık olan 12 dedim.. Çünkü 10 da tam 5 oluyor..evet 5 oluyor ama 5 in altına düşer diyor
Bende 10 dan sonraki sık olan 12 dedim.. Çünkü 10 da tam 5 oluyor..
Sorunun mantığı yanlış galiba.. Dikkat etmemişler heralde.
Yanlış diyip geçmeden size bir sorayım dedim..
Işimi bitirdim mamamı yedim şimdi de kahve içip kursa gideceğim
Sana özelden yazayım.. Başıma gelmeyen kalmadı benim ya
ayy evet ya ne zamandır görünmüyor
Tatlm yolunda yolunda. :) Pek bakamıyorum yüksek lisansa başvurcam da onu araştıryorum canım ara vermstm kpss ye daha başlayamadm. Sizin nasıl gidiyor?
Tatlm yolunda yolunda. :) Pek bakamıyorum yüksek lisansa başvurcam da onu araştıryorum canım ara vermstm kpss ye daha başlayamadm. Sizin nasıl gidiyor?
Canım çalışmak istemiyor
Şimdiden yorumlamam lazım
Ama zor geliyor
İş kpss mesleki mülakat ev çocuk
Zamanım varken de kendimi iyi hissetmiyorum kütüphanenin karşısında kahve içiyorum şimdi meselaaa
Canım bnm takipteym sizi.Aman iyi ol da, cok gormesek de olur. Ama merak etmedik değil..
Şahsen ben bir iyi iki kötü gidiyorum
Ne demiş Şems: olduğu kadar, olmadığı kader..
nerelerdesin
anne nasıl
çok geçmiş olsun ben de bir haftadır griptim yeni iyileştim salgın varmışAnnem daha iyi canım da ben çok hastayım çok Her günüm kabus