- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Ben olsam yazarım.
Senin yerinde olsam ben de yazarım
5 yaşındaki çocuk ve bir de serbest meslek sahibi eş var
Sen git biz kalalım diyor bana
Yoo senin yerinde de olsam giderim. Alırım oğlumu. Annem yada kayinvalidem gelir benle. Ev tutarım..
1 2 sene sonra dönerim geri evime..
Isg ney canimKızlar bizde de geçen Kasım 2 haziran 6 kişi alındı. Bu atama sayı iyi geldi 21 ama 3 YDS + 16 isg istiyor. Ben yine kaldim açıkta. Dua ediyorum önümden çok giden olsa diye ama imkansız belli çünkü hep altimdakilerde isg var.
O yüzden sizi iyi anlıyorum. Ama ne diyeceğimi bilemiyorum. Maalesef bizim bölümler sözün bittiği yer
Su ürünleri mühendisiyim 5 yil bosuna mi okudum diyorum bu atamalari gorunceeeSenin branş ne?
Boşa o kdr emek, para...Su ürünleri mühendisiyim 5 yil bosuna mi okudum diyorum bu atamalari gorunceee
Canim moral bozma.. bak ben 2012 de girdim 2014 de girdim 2016 ya hazırlanıyorum. Beddua sana yerine kendine eziyet ediyorum. Obur dünyada eziyet daha büyük yoksa ki.Boşa o kdr emek, para...
Özelde de iş yok.
Yazıyorm çkmiyo ilan.
Çok moralm bozuk.
Merkezi de almiyolar bizden ama.Canim moral bozma.. bak ben 2012 de girdim 2014 de girdim 2016 ya hazırlanıyorum. Beddua sana yerine kendine eziyet ediyorum. Obur dünyada eziyet daha büyük yoksa ki.
Mülakat da hakkıyla geçen imkansiz.. kyk 900 kişiyi mülakatlar aldı. Neden sence?
Merkezi de almiyolar bizden ama.
Bak 1.
Neye guvenp çalışaym.
Mülakatla imkansz ise ben neye guvenicem?
91 le atanamadilar bu atamada branşmdan.
95 mi hedefliyim.
Aşar yaa.
Senin bolum neydi canimBoşa o kdr emek, para...
Özelde de iş yok.
Yazıyorm çkmiyo ilan.
Çok moralm bozuk.
Gıda canımSenin bolum neydi canim
ben seni kimya diye hatirliyordum.Gıda canım
Gıdacı msn canım?Kızlar bende geleyim benim bölüm zaten bitik.çalışmamız gerek başka yolu zor
Yok kuzum gıda.ben seni kimya diye hatirliyordum.
Gidip mühendisler için Cumhurbaşkanlığı önünde kendimi mi yaksam ne yapsam?
Ben bittim, siz bari kurtulun. Belki insafa gelirler
Yok kuzum gıda.
İş güvenliği uzmanlığı işlerine başvuruyorum.
Yine de kpss ye bakıcam.
Yakma canım kendini yazık değmez.
Herkes bitmiş.
Ama artk malesef sırf kpss ye bel bağlayamycam.
Sen de isg ni al mayısta canım.