- Konu Sahibi ikialinganasik
Bu ne yahuu insanin calisma zevkini kaciriyor 1 tane bile yok bizden eee ben simdi calisim mi birakim mi bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gıda, ziraat vs.
Sıfır ya...
Senin branş ne?Bu ne yahuu insanin calisma zevkini kaciriyor 1 tane bile yok bizden eee ben simdi calisim mi birakim mi bilemedim
Ypma ya hmm iyiymişGıda 1 mis canım.. Lütfen, 1 çok onemli bir rakam
Ben de aynı kararsızlıktaymBu ne yahuu insanin calisma zevkini kaciriyor 1 tane bile yok bizden eee ben simdi calisim mi birakim mi bilemedim
Ben de aynı kararsızlıktaym
Evet canım...çalışmak gelmiyor içimden...Kızlar bizde de geçen Kasım 2 haziran 6 kişi alındı. Bu atama sayı iyi geldi 21 ama 3 YDS + 16 isg istiyor. Ben yine kaldim açıkta. Dua ediyorum önümden çok giden olsa diye ama imkansız belli çünkü hep altimdakilerde isg var.
O yüzden sizi iyi anlıyorum. Ama ne diyeceğimi bilemiyorum. Maalesef bizim bölümler sözün bittiği yer
Ben anlamadımNeden 19 dan bir 8 e birde 12 ye boşaltıp iki işlem yapmadık. 3 işlem yaptık?
Soruyu tekrar tekrar okudum ama bir detay da göremedim
burada anahtar kelimeler bir bidondan diğerinemuzlupasta M Mistik Kedi D damdan
Dün soracaktım ama üzüntüden vakit olmadı Su soruya ve cevaba bakabilir misiniz?
ben tamamen farklı bir yönden değerlendirmişimBen anlamadım
Senin dediğin nasıl olacak 8 Lt boşalttım 11 kaldı 12 ye nasıl ölçüp boşaltacağım ki
O nedenle 8 i ölçü yapıp iki ayrı kere boşaltıyor 3 işlem oluyor
Dışarı dökme imkanın olsa idi 12 ye boşaltmaz yere dökersin ama o yasak o nedenle işlem 3 olmuş
muzlupasta Ayy evet ya.. Şimdi oldu
Ben olsam yazarım.Gelin bana tercih yapalım
Kafam allam bullak ösym dışında çok atama oldu
Tecrübe arayan kadrolar var
Gelmez ama ya gelirse Van vs yazsam mı bilemedik