- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
-
- Konu Sahibi muzlupasta
kızlar şey sorucam saçma olucak da sınav 2018 eylülde dimi?
aaa daha erkenmişşş lisans..yani yaklaşık 10 ay var? değil miÖnlisans eylul, lisans haziran
Evet canimaaa daha erkenmişşş lisans..yani yaklaşık 10 ay var? değil mi
Hosbulduk allah herkesin gonlune gore verir insallahMerhaba canım. Düzenli çalışmayla her şey olur. Hoş geldin :)
Hosbulduk cocuklarin birine annem bakacak biri de yarim gun kres diye dusunduk benim bolumum biraz sikintili atamasi da az yapi ressamligi ogretmenligi alim 10 gecmiyor ama 85ustu alirsam sansim yuksek kismet bakalim sizin bolumunuz ne acabaHoşgeldin arkadaşım.
İnşallah Burda motive olarak çalışırız.
Ben 6 aylık hamile olarak sınava girdim 87 puan aldım.
1.5 yaşında olduğunda kızım 3 aylık çalışmayla 84 aldım.
İstenirse alınıyor tabiki ama birde kısmet olup atanmak önemli. Bana kısmet olmadı.
Şimdi kızım 2.5 yaşında krese gönderip tekrar hazırlanmaya başlayacağım inşallah.
Siz çocukları kres yada bakıcıya vermeyi düşünüyor musunuz ?
Bir de alan nedir hocam ?
Genel kulturde yapamadigin soruyu biraya yaz konusarak yorumlariz ozellikle cografya bu kesindir dersin ters kose yapar .calismaya gelince tarih mutlaka hergun az bir zaman dahi olsa cunku cabuk unutuluyor.anayasaya konu konu calis ama haftalik don tekrar et haftalik tekrardan sonra da aylik genel calistigin konulari tekrar et cunku sozelciler der ya mat nankor asil nankor anayasa ayrica cografyada harita harita tek gec neyin nerde ne sahirde ne kosulda ciktigi yapildigi uretildigini haritasiz calisirsan havada kalir ben de sayisalci sayilirim benim bilgiler iyi ama yarim o daha tehlikeli.takildigin soruda sor bizde ogrenmis oluruz hepimiz icin gecerliçok kararsız kalmıştımmuzlupasta ile konuşmalarımızdan bunu biliyor kendisi, şuan çalışıyorum ama sürekli yeni şeyler öğrenmek yaşım itibariyle bi yerden sonra zorluyor insanı .. kpss düşünüyordum çünkü iş bulamıyordum devlete girmek tabi ki mantıklı ama işte "girebilmek" önemli ders çalışmaktan deli gibi sıkılmışım, sınavlarda ööögghh gelmiş haldeyim, ama önümü göremiyorum gerçekten..bazı özel durumlarda mevcut, istanbuldan gitmek istiyorum, zaten kalabalığı falan bezdirdi beni.. kısacası hayatımı yaşamak istiyorum.. kısa ve öz kısmı budur :) özelde istediğim pozisyonda maalesef iş bulamadım, daha farklı bir pozisyon içindeyim ve aslında hiç istemediğimdendi..her neyse..
gelelim asıl konuya, kpss için mat ve tr alt yapım var, mühendisim, ama tarih ve coğrafya, sıfır bile değil bildiğiniz -şimdi gelelim soruma : bu ikisine ( vatandaşlığı az çok hallederim ) nasıl çalışmalıyım?
fikri olan var mı acaba ?
sözeli pek sevmediğimden kaynaklı bunlar..bir de sayısalcı olunca durum felakeettt :)Genel kulturde yapamadigin soruyu biraya yaz konusarak yorumlariz ozellikle cografya bu kesindir dersin ters kose yapar .calismaya gelince tarih mutlaka hergun az bir zaman dahi olsa cunku cabuk unutuluyor.anayasaya konu konu calis ama haftalik don tekrar et haftalik tekrardan sonra da aylik genel calistigin konulari tekrar et cunku sozelciler der ya mat nankor asil nankor anayasa ayrica cografyada harita harita tek gec neyin nerde ne sahirde ne kosulda ciktigi yapildigi uretildigini haritasiz calisirsan havada kalir ben de sayisalci sayilirim benim bilgiler iyi ama yarim o daha tehlikeli.takildigin soruda sor bizde ogrenmis oluruz hepimiz icin gecerli
çok kararsız kalmıştımmuzlupasta ile konuşmalarımızdan bunu biliyor kendisi, şuan çalışıyorum ama sürekli yeni şeyler öğrenmek yaşım itibariyle bi yerden sonra zorluyor insanı .. kpss düşünüyordum çünkü iş bulamıyordum devlete girmek tabi ki mantıklı ama işte "girebilmek" önemli ders çalışmaktan deli gibi sıkılmışım, sınavlarda ööögghh gelmiş haldeyim, ama önümü göremiyorum gerçekten..bazı özel durumlarda mevcut, istanbuldan gitmek istiyorum, zaten kalabalığı falan bezdirdi beni.. kısacası hayatımı yaşamak istiyorum.. kısa ve öz kısmı budur :) özelde istediğim pozisyonda maalesef iş bulamadım, daha farklı bir pozisyon içindeyim ve aslında hiç istemediğimdendi..her neyse..
gelelim asıl konuya, kpss için mat ve tr alt yapım var, mühendisim, ama tarih ve coğrafya, sıfır bile değil bildiğiniz -şimdi gelelim soruma : bu ikisine ( vatandaşlığı az çok hallederim ) nasıl çalışmalıyım?
fikri olan var mı acaba ?
Hosbulduk cocuklarin birine annem bakacak biri de yarim gun kres diye dusunduk benim bolumum biraz sikintili atamasi da az yapi ressamligi ogretmenligi alim 10 gecmiyor ama 85ustu alirsam sansim yuksek kismet bakalim sizin bolumunuz ne acaba
Canım ben üniversite 2008 mezunuyum. 2012 de niyet ettim KPSS çalışmaya, yeni evlenmistim gurbette yanlizdim. KPSS de hangi dersler var onu bile bilmiyordum niyetlendim çalışmaya. Dershaneye gittim her şeyi sıfırdan çalıştım. Sınava girmeden 6 ay önce hamile kaldım, ama ders çalışmama engel olmadı. 87 puan aldım bu azmimle.
Önlisans mezunuyum, şansıma kadro 2 sene az geldi atanamadim.
Son 3 ay tekrar hazırlandım kızımı krese verip onda da 84 aldım. Ve atanma umudum yine yok. Bu arada acikogretimden lisans işletmeye tamamladım. Bu sene de lisans olarak hazirlanacagim. Yani istenirse yapılıyor sıfırdan bile.
Olur inşallah. Allah'tan umut kesilmez.
Benim.bolumum de lisans işletme.
Hoşgeldin arkadaşım.
İnşallah Burda motive olarak çalışırız.
Ben 6 aylık hamile olarak sınava girdim 87 puan aldım.
1.5 yaşında olduğunda kızım 3 aylık çalışmayla 84 aldım.
İstenirse alınıyor tabiki ama birde kısmet olup atanmak önemli. Bana kısmet olmadı.
Şimdi kızım 2.5 yaşında krese gönderip tekrar hazırlanmaya başlayacağım inşallah.
Siz çocukları kres yada bakıcıya vermeyi düşünüyor musunuz ?
Bir de alan nedir hocam ?
Iyiyim canimm, sen? Tarihle delirmeceler:)))muzlupasta nasılsın :) nasıl gidiyor çalışmalar ?
Her gün yeni birşey cikartiyorlarKizlar ogretmenlik icin girecek olanlar bir de portfolyo dosyasi geliyormus ama mulakat notunda belli bir yuzdeye gideceklermis.aklima gelmisken soyleyeyyim ama yuzde belli degil.
Hos geldin canim bolumun nedir?
Canım iktisat atama puanlarıyla ilgili bilgim var mı ?hoşbulduuuum
iktisat ama aynı zamanda formasyonum var bilgisayarlı muhasebe artık hangisi tutarsa :) yaşta 34 biraz geç kalmış bir karar ama neyse :)
Bende 32 yasindayomhoşbulduuuum
iktisat ama aynı zamanda formasyonum var bilgisayarlı muhasebe artık hangisi tutarsa :) yaşta 34 biraz geç kalmış bir karar ama neyse :)