Hedefim branşımda ilk 10'18 Gk-Gy

programımı kafamda kabataslak şöyle hazırladım kızlar sizle de paylaşim.
1 ay türkçe 3 ay tarih 2 ay coğ 2 ay anayasa konuları. gersiinde de ful deneme çözeceğim. şimdilik böyle. bu hafta başlayınca yazarım detayları

Evet canım, psikoloji bu sınavda kilit nokta. Psikoloji ve motivasyon iyi olunca iyi calisiliyor ve sonuc başarı K kuesge
kesinlikle mesela ben bekarım rahat bi hayatım var. şu ara derdim atanmak. ama boşlukta nsanı sıkıyor. bu senemi kpss ve sporla geçireceğim . destek olarak uzakta olsak bi yerde olumlu olur diye düşünüyorum

kesinlikle mesela ben bekarım rahat bi hayatım var. şu ara derdim atanmak. ama boşlukta nsanı sıkıyor. bu senemi kpss ve sporla geçireceğim . destek olarak uzakta olsak bi yerde olumlu olur diye düşünüyorum

Ben evliyim ama cocuk yok:) ev dışında bi sorumluluğum yok. Ben de bu sene iyice odaklanacağm. Bu sefer atanacağmı dusunuyorm:)

Yok canım şimdilik video izlemiyorum, kitap uzerinden gidiyorum:) Safransari
Benimde kitap.alm gerek. Geçmiş sene kitaplarını attım hep, konu anlatımları da attım hep her sene birşeyler değişiyor onlar da 2014 ten.kalmaydi

Ben kitapları internetten almak.zorunda.kaliyorum, eşimin işi nedeniyle merkeze.2 saat uzaklıkta bir ilçede doğu gorevindeyiz. Bu yüzden. Kitapları tavsiye üzerine sipariş vereceğim. Sipariş verirken senden yardım isterim.

Tabi canım birlikte iyi motive olur çalışırız inşallah.
Uzmanlar ders ders değil de konu konu gitmeyi tavsiye ediyor. Hani bir dersi bitirirken diğerine bakmamasindan aradaki 2-3 aylık.acik.fazla olur unutulur.diye. ondan ben programı.larimi karışık.yapiyordum hep ama bunda belki bende.senin gibi ders ders giderim.

Cumartesi tek ders sınavım var mezun olmak için şu an ona çalışıyorum. İnşallah geçerim.de ayak bağı olmaz bana.

Kızlar programımızı son ay tüm dersler ve tekrarlar bitecek şekilde yapalım. Son ay 90 deneme.cozmeye hedefliyelim. Çok.faydasini gördüm ben.

Geçen sene de programim bu şekildeydi.ama sınava 2 ay kala sınavı 1 ay erkene çektiler bu yüzden programim alt üst olmuştu

Calisirsaniz basarirsiniz ben ogretmenim ve ayni kpss surecinden yeni gectim sayilir ilk giriste atandim ama bir yilimi tamamen sinava verdim sonucp p3 91.5 , p10 92.6 ve p121 84.72 ve istedigim yere atandm hakkinizda hayirlisi olsun bence en zoru turkce su giden puanlar hep turkceden gitti bol bol video izleyin konu tekrar edin gorceksiniz bi sure sonra hersey aklinizda olcak

Bende Türkçe ve mat iyi diye son girdiğimde konu çalışmadım ve soru çözdüm sadece. Ve ondan kaybettim biraz da. Dediğiniz gibi önemsiz.diye atlanmayan bir konu bile.olmamali.

Hayırlı olsun bu arada. Darısı bize insallah

canım karışık gidince ben yapamam sanırım dersi oturtup kısa tekrarlarla devam ederim diye düşündüm.
dediğin gibi son ay deneme çözcem bol bol öyle oturttum kafama.
henüz başlayamadım tek kötü yanı bu. biraz işlerim oldu iki güne halledip odaklanacağım inş. türkçe ile başlıyorum

hayırlı olsun . nasıl bi program takip ettiniz,hatalarınız ne oldu. benim de ilk girişim olcak . inşallah biz de öyle puanlar alırız buraya yazarız

hayırlı olsun . nasıl bi program takip ettiniz,hatalarınız ne oldu. benim de ilk girişim olcak . inşallah biz de öyle puanlar alırız buraya yazarız

Surekli konu tekrar ettim arada basa sardim unutmamak icin iste bi tek turkceye zaman kalmadi benim aslinda tek eksigim turkceydi onemsemedim sanirim nasilsa yaparim diye diger derslerde hep bir iki yanlisim cikti tarihi ayrintili calistim tarihin pusulasindan bizden onceki sene sorular hep ordn geldi denmisti ve gercekten ayrintili bir kitap soru sayisida fazla tarihin guncel olaylari arkadaslarla whatsapp grubu kurup attik surekli benim hem egitim hem alan oldugu icin baya yogun calistim sinava 1 ay kala biraz mola verip kendime geldim

canım azaltmiyim çünkü türkçe mat kuvvetli ama diğerleri çok zayıf. ve video dersleri dinlerim diye düşündüm yine de duruma göre bakarım gelişmeleri yazarım

Hangi videoları izleyeceksin canım.
Bende coğrafyadan çalışmaya başlayacağım. Video.izleyip not tutacağım. Ve bir kitap bitireceğim. Sonra da ara ara tekrar edip soru cozerim.

Bunda tüm dersleri videodan takip Edip not çıkartıp soru çözerek ilerlemek planim

Merhaba arkadaslar herkese iyi calismalar ben de yeni baslayacagim 34 yasindayim iki cocugum var biri 3 digeri 1 yasinda ogretmenlik mezunuyum ozelde calistim ama inanin sinava calismak daha da kolay bende bu maratona katilacagim umarim basaririz.kolay degil hatta benim icin cok cok zor ama imkansiz degil.ben calismaya zaman ayirabilirsem hepiniz yapabilirsiniz evli cocuklu olmak birseyi degistirmiyor.gonul isterdi daha once basarabilmek ama nasip olmadi,daha siki tutmadik vs. Onemi yok onumuze bakalim ben de gun gun yaptiklarimi yazacagim aslinda sartlanmis oluruz.kendimizi zorunlu hissedersek daha disiplinli calisiriz

Dogamiz geregi sikiya gelmezsek gevsiyoruz.bir gayret hadi bayanlar.benim gecen yil arkadasim yeni bebegi ile onu uyuttuktan sonra hergun duzenli ortalama 3 saat ile 89 ile atandi gitti.darisi basimiza duzen onemli .yoksa 3 gun calisma sonra sabahtan aksama kadar calis bos.

Merhaba canım. Düzenli çalışmayla her şey olur. Hoş geldin :)

Hoşgeldin arkadaşım.
İnşallah Burda motive olarak çalışırız.
Ben 6 aylık hamile olarak sınava girdim 87 puan aldım.
1.5 yaşında olduğunda kızım 3 aylık çalışmayla 84 aldım.
İstenirse alınıyor tabiki ama birde kısmet olup atanmak önemli. Bana kısmet olmadı.

Şimdi kızım 2.5 yaşında krese gönderip tekrar hazırlanmaya başlayacağım inşallah.

Siz çocukları kres yada bakıcıya vermeyi düşünüyor musunuz ?
Bir de alan nedir hocam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…