Hedefim branşımda ilk 10'18 Gk-Gy

Kızlar nasil gidiyor? Ben yarin tarihe devammm...agustosta tarih cog bitecek diye planladim inş
Canım tek ders sinavimi atlattım mezundum inşallah

Dün kitap siparişi verdim. Pegem in konu anlatımlı seti ve, soru bankası setini sipariş ettim. Coğrafyadan çalışmaya başlayacağım için bir de haritalı coğrafya kitabı aldım.

İnşallah hemen elime ulaşır.

Kızlar ben Burda çok güncel olmak.istiyorum ama @kadinlarklubu ne sitedeki reklamlardan dolayı çok yavaş giriyor sayfalar çok geç geliyor.

Kızlar merhaba,

Ben de 2018de kpss'ye girmek istiyorum allah nasip ederse, henüz üniversite öğrencisiyim fakat çift yıl sorunu olduğu için ve okul bitince hemen atanmak istediğim için 2018de gireyim dedim... KPSS işleyişi hakkında pek bilgim yok, başvuru süreci vs YGS gibi mi oluyor, beni bilgilendirebilir misiniz?

Çalışmaya başlamadım henüz sınava girmeye de bugün karar verdim, sizler baya ilerlemişsiniz biraz baktım da... ygs'den dolayı konulara yabancı değilim türkçe ve matematikte sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ama tarih ve coğrafya beni çok düşündürüyor.......

şu an belediye stajımı yapıyorum gün içerisinde boş vaktim oluyor kpss için değerlendirmeye karar verdim bu süreyi
umarım herkes istediği yerlere gelir

slm cnm
başvuru zamanı gelince sanırım mart yada mayıs gibi sadece para yatırıyorsun..bildiğim kadarıyla..
sonrada genel kültür ve genel yetenek (B grubu isen ) sınavına giriyorsun,

genel kültür-genel yetenek; mat-tr-tarih-coğrafya-vatandaşlık-güncel sorulardan oluşuyor.
youtube da benimhocam var herkese tavsiye ederim.
bu arada hiç üzülme ben de daha şimdi tarihe başladım hem de ofiste nette pdf buldum, islam öncesi türk tarihini okuyorum

haritalı coğrafya kitabı var mı?
pegemin mi? ben de alıcam bu ara araştırıyorum
beyaz kalem iyi diyorlar ama bilmiyorum piyasa ne alemde

tarih çalışmaya başladım, kasmadan halledebilirim diye düşünüyorum, her hafta 1 konu bitirip test çözsem benim için şimdilik yeter sanırım

pofu cuğum sana özel mesaj atmıştm okudun mu? :)))

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Özel sektörde çalışıyorum devlete geçmek istiyorum. İş yerinde ve evde hiç müsait olamıyorum çalışmak için. Ama çalışmak zorundayım. Temelim var neyse ki 2 sene önce 86 almıştım ama yetmedi atanmak için. Sayısalcıyım ama 2 yıldır alakam olmadığı için matematk ve türkçede bile hantallaştım. Benim en az 90 üstü almam lazım atanmam için. Eskilerden kalma ve arkadaşımın da verdiği bir sürü kitabım var kpss için. Yeni olsun diye de yediiklimin konu ve soru bankalarını da aldım. Ufaktan çalışmaya ısınayım diye mantık çalışmaya başladım. Sınav sistemi son 2 yılda değişti mi nasıl oldu hiç bir fikrim de yok. Her dersi birlikte yürütmeye karar verdim. Daha çalışmaya tam başlayamadım misafirlerim de gelecek yatılı onlar gitsin anca öyle başlayabilirim. Her dersten bir konuyu çalışıp elimdeki tüm kaynaklardan o konuyu bitirerek ilerlemeyi düşünüyorum. Saymadım ama tarihten 20- 30 tane kitabım vardır o çok zaman alacak gibi. Matematikten 3 Türkçeden de 3 kitap var. Coğrafya ve anayasadan da 10 kitap falan vardır. Bunları bitirmeden de yeni kitap almayı düşünmüyorum bitirebilirsem de sizden öneri isterim almadan önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…