- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
-
- Konu Sahibi muzlupasta
Hosgeldin canim :)Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Özel sektörde çalışıyorum devlete geçmek istiyorum. İş yerinde ve evde hiç müsait olamıyorum çalışmak için. Ama çalışmak zorundayım. Temelim var neyse ki 2 sene önce 86 almıştım ama yetmedi atanmak için. Sayısalcıyım ama 2 yıldır alakam olmadığı için matematk ve türkçede bile hantallaştım. Benim en az 90 üstü almam lazım atanmam için. Eskilerden kalma ve arkadaşımın da verdiği bir sürü kitabım var kpss için. Yeni olsun diye de yediiklimin konu ve soru bankalarını da aldım. Ufaktan çalışmaya ısınayım diye mantık çalışmaya başladım. Sınav sistemi son 2 yılda değişti mi nasıl oldu hiç bir fikrim de yok. Her dersi birlikte yürütmeye karar verdim. Daha çalışmaya tam başlayamadım misafirlerim de gelecek yatılı onlar gitsin anca öyle başlayabilirim. Her dersten bir konuyu çalışıp elimdeki tüm kaynaklardan o konuyu bitirerek ilerlemeyi düşünüyorum. Saymadım ama tarihten 20- 30 tane kitabım vardır o çok zaman alacak gibi. Matematikten 3 Türkçeden de 3 kitap var. Coğrafya ve anayasadan da 10 kitap falan vardır. Bunları bitirmeden de yeni kitap almayı düşünmüyorum bitirebilirsem de sizden öneri isterim almadan önce.
ne zaman attın?pofu cuğum sana özel mesaj atmıştm okudun mu? :)))
Hoşbulduk :) evet mühendisim. İşteyken öğle araları çalışmayı planlıyorum. Evet kpss b den aldım o puanı. İnşallah hepimiz başaracağız.Hosgeldin canim :)
Elindeki kitaplari iyice bitir sonra kitap tavsiyesi yaparz.
Başla yavas yavaş.
Muhendis misin?
Iste her boslukta çalışmak lazim. Puanin da iyiymiş lisans kpss b den mi aldin o puani?
Insallah basaracağz.
Hoşbulduk :) evet mühendisim. İşteyken öğle araları çalışmayı planlıyorum. Evet kpss b den aldım o puanı. İnşallah hepimiz başaracağız.
Hoşbulduk :) evet mühendisim. İşteyken öğle araları çalışmayı planlıyorum. Evet kpss b den aldım o puanı. İnşallah hepimiz başaracağız.
Ben de muhendisim canim :)
Yapcagizzz duzenli calisarak:))
hoş geldin cnmMerhaba Muzlu pasta nickine hayranım canım cekiyoo hep lakin diyetteyim
Hayırlı olsun konun yeni gördüm bende bayadir girmiyorum kk .
Kızlar bende evliyim cocuk henuz yok yaş 29 hala atanamayan bi öğretmenim
kaynanama göre alt yapım yok kısaca kafan basmiyo mu demek istedi ne dedi bilemedim ilkokul mezunu bile olmayan kadın ole dedi ya bana zoruma gitti .. Her sene 60 bin atama oluyomus da ben atanamiyor musum hey allahım ya ...
Alanim edebiayt Geçen sene 73 aldım kızlar bu sene 85 almalıyım ben alanla başladım calismaya sonra gyk ve eğitim Bilimleri derslerine çalışıcam ins çalışacak çok ders var ya
ben de şuan mat ve tr çözüyorum :)Bende bugün öğle arası mantıktan bir test çözdüm. Şimdi yavaş yavaş ısınıyorum. Bugün yatmadan da türkçeden ilk konuyaa çalışcam biraz.
Merhaba Muzlu pasta nickine hayranım canım cekiyoo hep lakin diyetteyim
Hayırlı olsun konun yeni gördüm bende bayadir girmiyorum kk .
Kızlar bende evliyim cocuk henuz yok yaş 29 hala atanamayan bi öğretmenim
kaynanama göre alt yapım yok kısaca kafan basmiyo mu demek istedi ne dedi bilemedim ilkokul mezunu bile olmayan kadın ole dedi ya bana zoruma gitti .. Her sene 60 bin atama oluyomus da ben atanamiyor musum hey allahım ya ...
Alanim edebiayt Geçen sene 73 aldım kızlar bu sene 85 almalıyım ben alanla başladım calismaya sonra gyk ve eğitim Bilimleri derslerine çalışıcam ins çalışacak çok ders var ya
Canım ben kendim yapacağım. Resim defteri alıp dilsiz haritası çıkartıp.kendim.yapacagim. daha akılda kalıcı olurSafransari haritali cografya kitabi ben de ariyorum yaa
Hayalcik canım çocuk olmadan atanirsin inşallah çocuk olunca daha da zorlaşıyor.Günaydınlar yeni derse oturdum ben alanla devam yeni edebiyat çalışıyorum kolay gelsin herkese