Hedefim branşımda ilk 10'18 Gk-Gy

Hosgeldin canim :)
Elindeki kitaplari iyice bitir sonra kitap tavsiyesi yaparz.
Başla yavas yavaş.
Muhendis misin?
Iste her boslukta çalışmak lazim. Puanin da iyiymiş lisans kpss b den mi aldin o puani?
Insallah basaracağz.

Hosgeldin canim :)
Elindeki kitaplari iyice bitir sonra kitap tavsiyesi yaparz.
Başla yavas yavaş.
Muhendis misin?
Iste her boslukta çalışmak lazim. Puanin da iyiymiş lisans kpss b den mi aldin o puani?
Insallah basaracağz.
Hoşbulduk :) evet mühendisim. İşteyken öğle araları çalışmayı planlıyorum. Evet kpss b den aldım o puanı. İnşallah hepimiz başaracağız.

günaydınnn kızlarrr şuan tarih dinliyorum fırsatını buldum
İslamiyet Öncesi Türk Siyasi Tarihi :) 2 video sonra bu kısmı bitiyor

ayy kızlarrrr şimdi online bi test çözeyim dedim, pegeme ait bir kitabın pdf i, 15 soruda bilmediğim soruları es geçtim, 3 boş ( bilmediğim sorular ) 1yanlış 11 doğru :) benim için büyük bişey bu, çok mutlu oldum

Merhaba Muzlu pasta nickine hayranım canım cekiyoo hep lakin diyetteyim
Hayırlı olsun konun yeni gördüm bende bayadir girmiyorum kk .
Kızlar bende evliyim cocuk henuz yok yaş 29 hala atanamayan bi öğretmenim

kaynanama göre alt yapım yok kısaca kafan basmiyo mu demek istedi ne dedi bilemedim ilkokul mezunu bile olmayan kadın ole dedi ya bana zoruma gitti .. Her sene 60 bin atama oluyomus da ben atanamiyor musum hey allahım ya ...

Alanim edebiayt Geçen sene 73 aldım kızlar bu sene 85 almalıyım ben alanla başladım calismaya sonra gyk ve eğitim Bilimleri derslerine çalışıcam ins çalışacak çok ders var ya

hoş geldin cnm
Allah kolaylık versin sizin işiniz bizden daha zor.. boşver aldırma sen onlar çok biliyor...milletin ağzı torba değil ki büzesin

kızlar ben geldim, karnımı doyurdum, biraz dinlendim, birazdan coğrafya çalışmaya başlıycam 1 saatlik bi video, sonra da mat ve tr den soru çözerim ( benim mat ve tr çok iyi saolsun üniye hazırlanırken baya güzell bi zemin yapmıştım ) ufakta olsa başlamak çok hoş oldu :)

Mrb canım :) muzlu pastaya bayilirm da:)
Ay kv ne bilecek alt yapını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…