Benimde kitap.alm gerek. Geçmiş sene kitaplarını attım hep, konu anlatımları da attım hep her sene birşeyler değişiyor onlar da 2014 ten.kalmaydi
Ben kitapları internetten almak.zorunda.kaliyorum, eşimin işi nedeniyle merkeze.2 saat uzaklıkta bir ilçede doğu gorevindeyiz. Bu yüzden. Kitapları tavsiye üzerine sipariş vereceğim. Sipariş verirken senden yardım isterim.
Tabi canım birlikte iyi motive olur çalışırız inşallah.
Uzmanlar ders ders değil de konu konu gitmeyi tavsiye ediyor. Hani bir dersi bitirirken diğerine bakmamasindan aradaki 2-3 aylık.acik.fazla olur unutulur.diye. ondan ben programı.larimi karışık.yapiyordum hep ama bunda belki bende.senin gibi ders ders giderim.
Cumartesi tek ders sınavım var mezun olmak için şu an ona çalışıyorum. İnşallah geçerim.de ayak bağı olmaz bana.
Kızlar programımızı son ay tüm dersler ve tekrarlar bitecek şekilde yapalım. Son ay 90 deneme.cozmeye hedefliyelim. Çok.faydasini gördüm ben.
Geçen sene de programim bu şekildeydi.ama sınava 2 ay kala sınavı 1 ay erkene çektiler bu yüzden programim alt üst olmuştu