- Konu Sahibi muzlupasta
İns canm ya artık yüzüme gülsün şu hayatHayalcik canım çocuk olmadan atanirsin inşallah çocuk olunca daha da zorlaşıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns canm ya artık yüzüme gülsün şu hayatHayalcik canım çocuk olmadan atanirsin inşallah çocuk olunca daha da zorlaşıyor.
Ben cohrafyayla uğraşıyorum hala. Bugün son gün inşallah.Kimler neler yapıyorrrr?
Supersn. Ben de cografyaya başlıcam hftaya inş.Ben cohrafyayla uğraşıyorum hala. Bugün son gün inşallah.
Yarın anayasaya başlayacağım.
Mulakat gerçekten çok adaletsiz bi olay...Mülakatzede bir öğretmen adayı olarak kpssye çalışmak içimden gelmiyor. 2017 kpssye girdim alanla birlikte hâlâ bu yıl ne zaman kaç bin atama olacak bilmiyoruz. Nasıl içimizde heves olsun :)
K bakmayin sakincasi yoksa kpssden kac almistiniz?Mülakatzede bir öğretmen adayı olarak kpssye çalışmak içimden gelmiyor. 2017 kpssye girdim alanla birlikte hâlâ bu yıl ne zaman kaç bin atama olacak bilmiyoruz. Nasıl içimizde heves olsun :)
İlahiyat mezunuyum. Kpss 70 mülakat 73dü bölümümüz 74 ile kapattı. Aslında mülakatda 50lere 90 verilince ben sınırdan kaçırdım.K bakmayin sakincasi yoksa kpssden kac almistiniz?
Mulakattan kac aldiniz?
Bide bransiniz neydi acaba?
Merhaba canim hoşgeldin :) ben de mühendisim. Branşn nedr?Merhabalar bende özel sektör çalışanıyım mühendisim . 4 yıllık evliyiz hep çalıştım çocuk programını erteledik bir ay önce işten ayrıldım şimdi gebeyim inşallah sağlıkla devam eder ve tamamlanırsa Nisan sonu mayıs gibi doğumum olucak. Bu süreçte Kpss ye hazırlanmak bana bi şans olucak. 2016 dam kalan sihirbazın kitap seti elimde mevcut ama malum değişiklikler çok. Uzaktan eğitim almayı düşünüyorum araştırma yapıyorum ama fikirleriniz var mı lütfen ? Kitap , uzaktan eğitim , dvd seti ne olursa önerilere açığım. Şimdiden tüm çalışacak arkadaşlara başarılar dilerim
Teşekkür ederim , sana da nasip olur inşallah inşaat benim branş , senin ? Ya ben kitaptan boşlarım gibi geliyor , o yüzden uzaktan eğitim araştırıyorum iki gündür. Fakat uzaktan eğitimin iki çeşidi var biri canlı videolar , diğeri flash bellekte video dersler. Canlı video seçeceğini eledim ; çünkü bi kaç örnek ders dinledim çok basit sorularda bile sınıftaki insanların ufak soruları ile soru akışı duruyor herkes aynı seviyede değil zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Canlı derslerde saati var ve o saat açıp dinliyorsun, katılabiliyorsunuz. Ama video dersler daha mantıklı geldi bana istediğin zaman açıp dinliyorsun. Ha eksiği hocaya soru soramıyorsun. Ki zaten bi temelimiz var videolar ve kitaplarla işi götürebilirim diye düşündüm. Ama tabi firma araştırması yapmam lazım pegem in baktım fiyatlarında da indirim var şu an , tabi başkaca bakmak lazım bu süreçte destek olalım bol bol birbirimizeMerhaba canim hoşgeldin :) ben de mühendisim. Branşn nedr?
Ben daha çok kitaptan gidiyorum. Tarihe evveliyat ve benim hocam yayinlarndan bakiyorum.
Cografya da benim hocam. Bir de cografyanin doktrini iyi diyorlar.
Matematik ales kaynaklarindan cozecegim.
Turkce ygs kaynaklarindan cozeceğim.
Vatandaşlgi henuz araştrmadm.
Uzaktan eğitm hkknda pek bilgim yok sence iyi olur mu?
Bu sürecte disiplin ve azim varsa başariya ulaşiliyor. Disiplin etmeye calisyorm kendimi.
Bu arada ben de kpss surecinde hamilelik dusunuyorm:) senin de yeni galiba, hayirli olsunnn :)
ben de özelde çalışıyorum ve çok yoruluyorum, insanlarla uğraşmak çok zor, eve kendimi atana kadar sinir katsayım tavan yapıyor, kpss istiyorum ama çalışmak zor geliyor malum ...biraz biraz başladım sonra düzenim bozuldu yine bıraktım ama bu ara yine başlamak istiyorum, bi taraftan kararsızım bi taraftan çok sıkıldım artık...ööfff ne zor iş bunlar yaMerhabalar bende özel sektör çalışanıyım mühendisim . 4 yıllık evliyiz hep çalıştım çocuk programını erteledik bir ay önce işten ayrıldım şimdi gebeyim inşallah sağlıkla devam eder ve tamamlanırsa Nisan sonu mayıs gibi doğumum olucak. Bu süreçte Kpss ye hazırlanmak bana bi şans olucak. 2016 dam kalan sihirbazın kitap seti elimde mevcut ama malum değişiklikler çok. Uzaktan eğitim almayı düşünüyorum araştırma yapıyorum ama fikirleriniz var mı lütfen ? Kitap , uzaktan eğitim , dvd seti ne olursa önerilere açığım. Şimdiden tüm çalışacak arkadaşlara başarılar dilerim
Aslında şu var özel sektörde bi süre çalışınca ne yazık ki ders çalışmak zor geliyor , öğrenciliğe dönmek zor geliyor ama rahatlık istiyorsak çalışıcaz benim özel sektörde hafta sonum çalışma saatim yok ben hep çalışıyordum bi dur demeliydimben de özelde çalışıyorum ve çok yoruluyorum, insanlarla uğraşmak çok zor, eve kendimi atana kadar sinir katsayım tavan yapıyor, kpss istiyorum ama çalışmak zor geliyor malum ...biraz biraz başladım sonra düzenim bozuldu yine bıraktım ama bu ara yine başlamak istiyorum, bi taraftan kararsızım bi taraftan çok sıkıldım artık...ööfff ne zor iş bunlar ya
evet zor geliyor, zaten kafa bi dünya oluyor, kim gidip ders çalışcak modunda oluyor insan, ama bi taraftan da para lazım ctesi- pazar yok ancak işler çok yoğun olursa gelinir bakalım hayırlısı artıkAslında şu var özel sektörde bi süre çalışınca ne yazık ki ders çalışmak zor geliyor , öğrenciliğe dönmek zor geliyor ama rahatlık istiyorsak çalışıcaz benim özel sektörde hafta sonum çalışma saatim yok ben hep çalışıyordum bi dur demeliydim
Teşekkür ederim , sana da nasip olur inşallah inşaat benim branş , senin ? Ya ben kitaptan boşlarım gibi geliyor , o yüzden uzaktan eğitim araştırıyorum iki gündür. Fakat uzaktan eğitimin iki çeşidi var biri canlı videolar , diğeri flash bellekte video dersler. Canlı video seçeceğini eledim ; çünkü bi kaç örnek ders dinledim çok basit sorularda bile sınıftaki insanların ufak soruları ile soru akışı duruyor herkes aynı seviyede değil zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Canlı derslerde saati var ve o saat açıp dinliyorsun, katılabiliyorsunuz. Ama video dersler daha mantıklı geldi bana istediğin zaman açıp dinliyorsun. Ha eksiği hocaya soru soramıyorsun. Ki zaten bi temelimiz var videolar ve kitaplarla işi götürebilirim diye düşündüm. Ama tabi firma araştırması yapmam lazım pegem in baktım fiyatlarında da indirim var şu an , tabi başkaca bakmak lazım bu süreçte destek olalım bol bol birbirimize
ben de özelde çalışıyorum ve çok yoruluyorum, insanlarla uğraşmak çok zor, eve kendimi atana kadar sinir katsayım tavan yapıyor, kpss istiyorum ama çalışmak zor geliyor malum ...biraz biraz başladım sonra düzenim bozuldu yine bıraktım ama bu ara yine başlamak istiyorum, bi taraftan kararsızım bi taraftan çok sıkıldım artık...ööfff ne zor iş bunlar ya
allah allahhh çok tanıdık geldiKararsizlik en kötüsü, kararsizlikkk yokkk
Memur olcaz memur
allah allahhh çok tanıdık geldi