Hedefim branşımda ilk 10'18 Gk-Gy

Merhabalar
Bende forumda dolaşıp kendime bir yoldaş aradım buraya düzenli girip çalışmalarını yazacak. Umarım seninle yoldaş oluruz :)

Ben burada 2013 te bir sayfa açıp güzel arkadaşlıklar kurup güzel motive oldum. Ve 2014 KPSS de 87 puan aldım. Bolumum önlisans ve şansıma 2 sene boyunca düzgün kadro gelmedi atanamadim. Çok kötü 2 yıl oldu benim.ivin. her atama.doneminde yerlesemememek yüksek puanla çok kötü bir psikoloji.

Hep atanmayi beklediğim için 2016 da son 3 ay ders calisabildim ve 84 puan aldım.

Bu arada bende 5 senelik evliyim. 2.5 yaşında kızım.var.

Onlisanstan birşey olamayacağını anladım şimdi lisans mezunu olarak sınava hazirlanacagim. Tüm testleri verdim 1 dersim kaldı haftaya mezun olacağım inşallah.

Ondan sonra çalışmaya başlayacağım hedefim bunda 90 inşallah.

Merhaba hosgeldin:) brans nedr cnm?

Merhaba hosgeldin:) brans nedr cnm?

hoşbuldum cidden sınava kadar varsanız bana da iyi gelicek. tek başıma sıkılıyorum malesef .
fizyoterapistim ben sizin bölüm nedir :)
Ben önlisans gıda teknolojisi bolumumdu.
İşletme lisansa tamamladım.
Tek.ders sınavına kaldım onu da gecersem mezunum.

Kk bana şanslı gelmişti 2014 te topigim vardı 87 almıştım. Ama atanma konusunda şansım olmadı.

Merhaba bende daha yeni kpss ye çalışmaya başlıyorum bu süreçte benim gibi olan arkadaşlarla ilerlemek motivasyonumu daha da artacaktır.Kısaca kendimden bahsedeyim evli ve 2 çocuk annesiyim açıköğretim den okuyorum 3.sınıfa geçicem ve ilk kez kpss ye giricem ben tarih ve türkçeden başlamayı düşünüyorum

Merhaba bende daha yeni kpss ye çalışmaya başlıyorum bu süreçte benim gibi olan arkadaşlarla ilerlemek motivasyonumu daha da artacaktır.Kısaca kendimden bahsedeyim evli ve 2 çocuk annesiyim açıköğretim den okuyorum 3.sınıfa geçicem ve ilk kez kpss ye giricem ben tarih ve türkçeden başlamayı düşünüyorum
Hangi bölüm okuyorsun canim

Benim de 2.5 yaşında kızım.var. bu yüzden erken başlayacağım çalışmaya. Önümüzdeki hafta açıköğretim tek ders sınavım var. Ondan sonra başlayacağım yavaştan. Kızımı son 5-6 ay da krese yillayacagim

Sınava kdr burdaym canim :) ben de mühendisim :)

süper uzakta olsa destek olmak güzel olur kendimi bazen yalnız hissediyorum . yeni ve istikrarlı başlicam bende artık başlamıştım bıraktım artık az sürekli çalışcam bakalım paylaşırım

Ben önlisans gıda teknolojisi bolumumdu.
İşletme lisansa tamamladım.
Tek.ders sınavına kaldım onu da gecersem mezunum.

Kk bana şanslı gelmişti 2014 te topigim vardı 87 almıştım. Ama atanma konusunda şansım olmadı.

anladım atama artık tamamen kısmet. mesela kızkardesim hemşire 70 le atanıverdi ben özeli seçtim önce bu yıl bıraktım devlet düşünürken puanlar oldu 89 . kızlar sıkı çalışalım destek olalım olur mu tek başıma zorlandım geri döndüm buraya

Yavasca basladm. Tarihle ilerliyorm daga cok. Dersane düşünmüyorum canim faydası olmaz bana. Kendim çalışacağm
Dershaneye gittiğim sen 87 almıştım
Evde çalıştığım sene 84 aldım.
Eşim bu yüzden gitmemi istiyor.ama beni oyalayacagini düşünüyorum artık. Çünkü artık kızım var, o kresteyten saatimi dershanede geçirirsem kendim çalışmaya zaman kalmaz.

Bu yüzden bende gitmeyi düşünmüyorum.

Bir çalışmaya başlayayim, sosyal medya hesaplarimi kapatacağım. Sadece burayı.kullanirim.

Video mu izliyorsun şimdi canım ?

süper uzakta olsa destek olmak güzel olur kendimi bazen yalnız hissediyorum . yeni ve istikrarlı başlicam bende artık başlamıştım bıraktım artık az sürekli çalışcam bakalım paylaşırım

anladım atama artık tamamen kısmet. mesela kızkardesim hemşire 70 le atanıverdi ben özeli seçtim önce bu yıl bıraktım devlet düşünürken puanlar oldu 89 . kızlar sıkı çalışalım destek olalım olur mu tek başıma zorlandım geri döndüm buraya

Anlamda hemşire 64 le atanmıştı
Evet kısmet tabiki. Şimdiye kadar benim bölümden 84 le ataniliyordu, ben hazırlanıp.iyi bir puan.alfiktan sonra alımlar çok.azaldi atanamadim..mesela.

Açıktan alımlarda da basvuramadim bolumumden olmadı.

Şimdi daha geçerli bir bölüm bitiriyorum işletme lisans. İnşallah bunda iyi bir puanla.atanirim.

Dershaneye gittiğim sen 87 almıştım
Evde çalıştığım sene 84 aldım.
Eşim bu yüzden gitmemi istiyor.ama beni oyalayacagini düşünüyorum artık. Çünkü artık kızım var, o kresteyten saatimi dershanede geçirirsem kendim çalışmaya zaman kalmaz.

Bu yüzden bende gitmeyi düşünmüyorum.

Bir çalışmaya başlayayim, sosyal medya hesaplarimi kapatacağım. Sadece burayı.kullanirim.

Video mu izliyorsun şimdi canım ?

Anlamda hemşire 64 le atanmıştı
Evet kısmet tabiki. Şimdiye kadar benim bölümden 84 le ataniliyordu, ben hazırlanıp.iyi bir puan.alfiktan sonra alımlar çok.azaldi atanamadim..mesela.

Açıktan alımlarda da basvuramadim bolumumden olmadı.

Şimdi daha geçerli bir bölüm bitiriyorum işletme lisans. İnşallah bunda iyi bir puanla.atanirim.
kısmete döndü atamalar gerçekten. ama artık istikrarlı gidersek seneye 90 alırsak atama olur diye düşünüyorum.
bende programımı tam hazırlayayım başlayacağım bu hafta. paylaşırım kızlar sizle de.
ben bekarım gayet rahatım benim de boşluk canımı sıkıyor biraz ama beraber destek olursak adapte olabilirim diye dşünüyorum bakalım

X