Aaaaa bende 88 kiloyum salı günü başladım diyete nefret ediyorum kilolarımdan inşllah hep beraber kurtulacağız arkadaşlarrrrrr
Yeme stilin bana hiç sağlıklı gelmedi. Sabah kaşarlı tost ,öğlen dürüm hamburger, akşam süt ve elma.
Sabahleyin bir kabın içine domates salatalık doğrayıp işyerine götürebilirsin. İçine de 7-8 tane zeytin ve biraz peynir atarsın. bir avuç ceviz yiyebilirsin. Ekmeksiz. Veya 1 dilim ekmek. Eğer patronun cok erken gelmiyorsa onları 10 dakikada yersin. Eger gider gitmez calismaya başlıyorsan, bu dediklerimi evde yemelisin. Öğlen dürüm hamburger bence son derece kötü tercihler. Şunları yiyebilmelisin: 1 kase çorba, 1 kase cacık, salata, ekmeksiz kırmızı veya beyaz et, et yoksa 10 kaşık baklagil. Et veya baklagil yoksa sebze yemeği. Bu şekilde yemelisin. Anladığım kadarıyla işyerine yemek sipariş ediyorsun öğlen. Ama dürüm yerine porsiyon sipariş edip yanına ekmek istememelisin. Ve mümkünse çorba... Ayrıca akşam da salata çorba ve yoğurt yemelisin. Akşam yediklerin eksik.
hoşgeldin aramıza :) Allah yardımcımız olsun
arkadaşlar paylaşmak istedim kilo verme sürecimin 1. haftasında 5 kilo verdim yani 93.7 kiloydum geçen hafta pazar günü ve bugün tartıldım 88.1 kiloyum ve harikayım. yaptığım yürüyüşlerin ve ip atlamanın etkisi büyük.
isteyince ve güzel düşününce oluyormuş.
kendimizi sevmekle başlıyor herşey.
Merhaba!
Benim başarı hikayemi okudun mu bilemiyorum ama ben 32 kg verdim. Hatta 34 :)
verilmeyecek zor bi durum yok ortada. Fotolarım da var gördün mü bilemiyorum
hayatım gerçek anlamda çok değişti. Umarım sen de başarırsın. Bu konuda istediğin desteği vermeye hazırım.
Sevgiler...
rumeysagul isteyince oluyor gerçekten ama 2 gündür yaptıklarım aynı olmasına rağmen kilo vermem durdu, metabolizmam yavaş tuvalete çıkamadım ondandır diyorum. insan inanınca ve isteyince gerçekten oluyor.
Merhaba
burdaki neredeyse tüm başarı hikayelerini okudum bir çoğunda kendimi bulmadım değil sanki beni anlatıyorlardı ve en sonunda yazmaya karar verdim ,inşallah benimde burda bir başarı hikayem olur bir gün ,evet hedefim çok büyük ama mutlaka vermem gerek artık bu kiloları hayatımın her döneminde bu kilolar bana dert oldu belki çok çok daha iyi yerlerde mevkilerde ,durumda vs olabilirdim ama bu kiloların bana verdiği utanma ,güvensizlik vs aslında sadece sağlığımı, piskolojimi değil tüm hayatımı olumsuz etkilemiş bunu şimdi anladım ve hayatımın geri kalanınıda kilolarım yüzünden fırsatları kaçırmak ve mutsuz olarak devam etmek istemiyorum mağazaya girdiğimde rahatlıkla beğendiği büyük bedeni varmı diye sorarak başlamamak ve en önemliside aynaya baktığımda çok hoş bir bayan görmek istiyorum artık ben .....
hiç zayıf olduğum zamanı hatırlamam ben halbuki eski resimlerime baktığım zaman kafama takıcak kadar kilolarımında olmadığını şimdi fark ettim ben 40 beden,42 beden giydiğim zamanlarda bile kendimi çok çok kilolu hissederdim, bana şimdi kaç beden olduğumu sorarsanız neredeyse 48 giyicem , evet kendi kendime çok kızıyorum uğraşıp kilo veriyorum sonra 2 katını tekrar al , ver al ver al sonra durum 96 kilo4 ay önce doğum yaptım ordanda kalan kilolar var ,artık giyisilerimin hiç biri olmuyor eşofman giyip dışarı çıkmaktan artık kendimi o kadar kötü hisseder oldumki elimden gelse hiç dışarı çıkmıcam ama nereye kadar , eşim zaten direk olarak olarak dile getirmesede dolaylı olarak söylüyor anlıyorum ama onun açısından baktığım zaman oda çok haklı yanında düzgün fit bir fiziğe sahip bir eşi olmasını kim istemez ki, düşünsenize ben kendi kendimi onun yanına yakıştırmıyorum bile artık vesselam bugün itabari ile artık hedefime ulaşana kadar hayatımdan şeker ve unu çıkartıp artı biraz spor ve daha fazla hareket katıp diyet demiyorum böyle bir düzene başladım bu yolda sizlerden yardım destek ve önerilerinizi bekliyorum ,tabi dularınızıda eksik etmeyin lütfen :)
Merhaba!
hayatım gerçek anlamda çok değişti. Umarım sen de başarırsın. Bu konuda istediğin desteği vermeye hazırım.
Sevgiler...
Ayni ozelliklere sahipmisiz ben 5 ayda tam 30 kilo verdim ve 90 kilodan 60 kiloya dustum 48den 38 bedene
buda benim hikayem belki goz atmak istersin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/652183-5-ayda-30-kilo-verdim.html
yazdiklarini okuyunca kendimi gordum eski halimive bende boyle dusunuyordum dedim ama diyete basladim ve cok cabuk verdim hersey bizim elimizde irademizi tutunca istedigimiz hersey oluyor suan cok mutluyum 38 bedene dustum kiyafetlerime gomleklerime artik S beden aliyorum :81: vermekte zorlaniyorsaniz bu diyeti tavsiye ederim :13:
hic caninizi sikmayinn kilolari dert etmeyin hirs yapin kendinize bende gunde 4 litre su iciyordum ve yuruyus evde egzersiz yapiyordum
simdi eski esyalarim gelmiyor ve yenisi alinca bu degil bu hic degil daha farkli daha farkli diye seciyorumm :100:
isteyince hersey oluyor :80:
Merhaba!
Sevgiler...
maşallah ben okumadım nerde yardımcı olurmusun? inşallah bizlerede nasib olur...çok ayda verdin peki? 25 kilo versem yeter gibi bana
merhaba
okumadım sanırım ama hemen bulup okurum tekrar tekrar tebrik ederim yaptığın hiçte kolay birşey değil onun için senin tavsiyelerin önerilerin bizler için çok çok önemli paylaşırsan çok sevirim ....
mrh
ben baktım ama göremedim başarı hikayeni rica etsem link bana gönderirmisin çok merak ettim resimlerini :)
tşk
nasıl gidiyor canım ben şuan 70 e düşmüş vaziyetteyim. burda 30 ve üzeri kilo veren arkadaşlar çok güzel motive ediyorlar insanı. bende 20 kg yu düğüne kadar veremesemde yaza kadar veririm inşallah. birde şu düğüne biraz olsun zayıf olurum inşallah. ama yaza burdan hep beraber yeni stilimizi paylaşarak girelim tamam mı yeni bir beden istediğin kıyafetler ve üzerine dikilmiş gibi taşımak hiç bir yerinin pırtlamaması kotlardan düşünsene iyice gaza getirmeye çalıştım kendimi bugün bişi yemem heralde
çok sevindim senin adına ben senin kadar başarılı değilim 3 kilo falan oldu 2 haftada , kızım emmiyor ama sütü sağıp verdiğim için baya azalma oldu sütte birkaç gün onun için çok fazla dikkat edemiyorumyavaş yavaş az da olsa vericem artık ...
sağol canım benim. inan benden daha başarılısın 2 haftada 3 kg ne demek maşallah çok güzel ben haftada 1 kg veremiyorum ki! ben tombul gelin olucambol su iç sütü en çok arttıran su yani çok yemene gerek yok zaten. ve diyet yapıyorsun vücudununda ihtiyacı var suya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?