Hedefim 30 kilo vermek ya allah :)

der_ya2

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
39
0
6
İstanbul
Merhaba

burdaki neredeyse tüm başarı hikayelerini okudum bir çoğunda kendimi bulmadım değil sanki beni anlatıyorlardı ve en sonunda yazmaya karar verdim ,inşallah benimde burda bir başarı hikayem olur bir gün ,evet hedefim çok büyük ama mutlaka vermem gerek artık bu kiloları hayatımın her döneminde bu kilolar bana dert oldu belki çok çok daha iyi yerlerde mevkilerde ,durumda vs olabilirdim ama bu kiloların bana verdiği utanma ,güvensizlik vs aslında sadece sağlığımı, piskolojimi değil tüm hayatımı olumsuz etkilemiş bunu şimdi anladım ve hayatımın geri kalanınıda kilolarım yüzünden fırsatları kaçırmak ve mutsuz olarak devam etmek istemiyorum mağazaya girdiğimde rahatlıkla beğendiği büyük bedeni varmı diye sorarak başlamamak ve en önemliside aynaya baktığımda çok hoş bir bayan görmek istiyorum artık ben .....
hiç zayıf olduğum zamanı hatırlamam ben halbuki eski resimlerime baktığım zaman kafama takıcak kadar kilolarımında olmadığını şimdi fark ettim ben 40 beden,42 beden giydiğim zamanlarda bile kendimi çok çok kilolu hissederdim, bana şimdi kaç beden olduğumu sorarsanız neredeyse 48 giyicem , evet kendi kendime çok kızıyorum uğraşıp kilo veriyorum sonra 2 katını tekrar al , ver al ver al sonra durum 96 kilo 4 ay önce doğum yaptım ordanda kalan kilolar var ,artık giyisilerimin hiç biri olmuyor eşofman giyip dışarı çıkmaktan artık kendimi o kadar kötü hisseder oldumki elimden gelse hiç dışarı çıkmıcam ama nereye kadar , eşim zaten direk olarak olarak dile getirmesede dolaylı olarak söylüyor anlıyorum ama onun açısından baktığım zaman oda çok haklı yanında düzgün fit bir fiziğe sahip bir eşi olmasını kim istemez ki, düşünsenize ben kendi kendimi onun yanına yakıştırmıyorum bile artık vesselam bugün itabari ile artık hedefime ulaşana kadar hayatımdan şeker ve unu çıkartıp artı biraz spor ve daha fazla hareket katıp diyet demiyorum böyle bir düzene başladım bu yolda sizlerden yardım destek ve önerilerinizi bekliyorum ,tabi dularınızıda eksik etmeyin lütfen :)

Bende en az 25 kilo vermek için bu mücadeleye yeni başladım.Aslında benide 6 yaşındaki oğlum itti bu yola bir gün (anne sen biraz zayıflasan daha güzel anne olursun şimdide güzelsin ama zayıflasan göbeğinide biraz eritsen daha güzel anne olursun) deyince beynimde şimşekler çaktı tam olarak bu cümleyi kurdu bana ve ben şimdi zayıflamak için kolları sıvamaya hazırım kendimi hazır hissediyorum şu okul düzenini oturttuğum gibi daha düzenli olacağım inşALLAH oğluşum 1. sınıfa başladıda bugün sana da bana da kolay gelsin daha çok yazışır kür paylaşırız birbirimizle hadi bakalım uzun yolculuğumuz başlıyor hayırlısıyla....

Allah yardımcın olsun umarım istediğin kiloya gelirsin.kilo gerçekten kadın olsun erkek olsun kimseye yakışmıyor. istersen zayıflayabilirsin düşünsene herşey bizim elimizde bu zamana kadar yedik yedik de noldu yani? hep pişmanlık, hep zayıflara bakarak iç geçirmeler falan. insanın özgüveni kayboluyor. ben şubat ayından mayısa kadar diyetle 7 kilo verdim. 2-3 kilo tekrar aldım. şimdi tekrar diyetteyim. bi haftada2,2 kilo verdim tabi hepsi yağ mı bilemiyecem. çalıştığım için sabahları kaşarlı tost yiyorum, öğlen istediğimi yiyorum (dürüm, hamburger vs) ama akşamları 1 elma üstüne de bi bardak tarçınlı süt içiyorum o kadar. bi de günde 3 lt su içiyorum. çok kolay bi şekilde verdim 2 kiloyu ama gece yatarken gerçekten çok acıkmış oluyorum

Benimde dükkanım var bu yüzden uzun saatler çalışıyorum.Yeme düzenim malesef biraz bozuk birgün iyi veya iki gün ama muhakkak üçüncü günü bozuluyor ve ben spor yapamıyorum çünkü buna gerçekten vaktim yok (sabah:08:00 akşam 10:00) eve gidişim hazırlanmam yatmam en erken 11:30 oluyor (eee tabi anneyim iki oğlum var küçüğünü yıka büyüğüne 17 yaşında ama çamışır hazırla vs) tam anlamıyla bitiyorum anlayacağın spor nerdeeee direk yatıyorum bu benim için büyükkk eksi anlayacağın neyse artık ne yapalım spor olmadan ilerlemeliyim ben bunun farkındayım ve işim daha zor olacak.Kolay ve etkili kürler bulmalı ve uygulamalıyım .:)))

Son düzenleme:

Hadi bakalım Allah yardımcımız olsun o zaman inş bu kez başarıcaz ,inş oğluşunun istediği gibi bir anne olursun en kısa zamanda düşünebiliyormusunuz o yaştaki birisinde bile bu kilo ne kadar itici geliyor ...yok arkadaş taşımayalım bu fazlalıkları artık üstümüzde hayatımızda .....
bu arada ben sabahları elma sirkeli ve ballı su içiyorum bende çok işe yaramıştı diğer kilo verme girişimlerimle tavsiye ederim...

inş bu kez son olarak kilolarımı verip tekrar geri almamak şartıyla başarıcam bu işi , dediğin gibi bu kilolar resmen insanların yaşam kalitesini düşürüyor ,tarçınla ilgili metabolizmayı hızlandırdığını duymuştum ama ,su meselesi bende çok sorun ya içemiyorum bakalım artık içebildiğim kadar çok içicem artık

su benim için de büyük sorun ama kendimi zorlaya zorlaya içiyorum

kızlar benimde en az 15 kilo vermem lazım düğünüm var önümde sadece 3 ayım kaldı. o kadar stres yapıyorum ki. 15 kilo versem çok şükür dicem gerisini sonuna kadar savaşıp vericem. inaşallah hepimizi istediğimiz ideal kiloya kavuşuruz tez zamanda.

benimde 10 kilo vermem gerek.boyum 162 kilom 63 ama daha kilolu duruyorum kilolarım omuzlarımda ve göbeğimde birikmiş durumda.kalıplıymışım öyle söylüyorlar.ben kendimi motive edemiyorum.ben diyet değilde ekmeği ve şekerli yiyecekleri keserek ve akşam 18.00 sonra bişi yemeyerek olursa tabi vermeyi düşünüyorum.

merhaba bence 3 ayda 15 kilo verilmeyecek bir kilo değil hiç stres yapmana gerek yok her ay 5 kilo versen oda haftada 1.500-1.250 kiloya tehabül ediyor sonra hepsini topla al sana 3 ay sonra 15 kilo arkadaşım :)

diyetle beraber kilolarının birikmiş olan bölgelerine özel hareketlerde yaparsan çok daha iyi sonuçlar alıcağından eminim ben,diyetin kendisi zaten gerilmeye yeten bir kelime :) yada bende bu etkiyi yaratıyor bende senin gibi yapıyorum şeker ve un kesip tuzuda kısıp saat 18.00 benim için çok erken ne yalan söylim 19.00-20:00 den sonra birşey yemeyerek bir düzen oluşturmaya başladım sabah ve akşamları elma sirkeli su içiyorum ben ,birde bugün yapmaya karar verdim yemek öğünlerimi önceden ne kadar yiyorsan onun yarısını alarak devam edicem ..birde günlük sporumuda elimden geldiğince aksatmamaya çalışıcam inş ....aaaaa suyuda unutmamak gerek dimi :)

merhaba bence 3 ayda 15 kilo verilmeyecek bir kilo değil hiç stres yapmana gerek yok her ay 5 kilo versen oda haftada 1.500-1.250 kiloya tehabül ediyor sonra hepsini topla al sana 3 ay sonra 15 kilo arkadaşım :)

saol canım inşallah başarabilirim. 15 gündür gr veremiyorum yürüyüş yapıyorum step yapıyorum üstelik yediklerimi bi bilsen normal bi insan bu şekilde ayda en az 6 kg verir

bende geldimmm kızlar bende 91kiloydum eylülün başında diyet demeyeyim de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bugün itibariyle 88 kiloyum inşallah hepimiz veririz .yaşımız çok genç nerdeyse anneannelerimiz,babannelerimiz bizlerle aynı kiloda demiAllah hepimizin yardımcısı olsun

oncelikle hayirli olsun bir omur mutlu olun
ben suan 4. ayim dayin diyetin ve ilk uc ayda 15kilo gitti canim eger SIKI bir diyet yaparsaniz bide ustune spor kesinlikle gidiyor spor olarak ben ilk ay jillian yaptim ve ilk ay8 Kilo verdim sonra sporu biraktim yanlis yaptim tabi suan tekrar basladim spora geri kalan 3kilom kaldi nasipse onlardanda kurtulcam suan 38 bedenim 36yida zorluyorum
insallah sizde istediginiz kiloya ulasirsiniz

saol canım inşallah başarabilirim. 15 gündür gr veremiyorum yürüyüş yapıyorum step yapıyorum üstelik yediklerimi bi bilsen normal bi insan bu şekilde ayda en az 6 kg verir

vücut direniyor bunu atlatırsan zafer senin bence dayan arkadaşım bu kadar sıkıntıyı çekmişsin inş mükafatınıda alıcaksın :)

merhaba arkadaşım ilk önce tebrik ederim verdiğin kiloların için darısı benim ve bizlerin başına inş , 3 aylık diyette neler yaptın yedin için rica etsem bizimle paylaşırmısın vericeğin önerileri bekliyoruz.

hoş geldin aramıza bende senin gibi 90 lı kiloları görenelerdenim mağlesef inş kurtulucam burda birbirimize yapıcağımız destek öneriler ve motive etmemiz gerçekten çok çok önemli çünkü aynı dertleri paylaşıyoruz onun için lütfen paylaşalım destek olalım birbirimize bizi bizden daha iyi anlayan yok..

tesekkur ederim insaallah sizde istediginiz kkiloya ulasirsiniz
ilk ay tum yediklerime dikkat ettim hic kacamak yapmadim
Sabah 2dilim cavdar ekmegi yedim gun icinde baska ekmek yemedim halada oyle
klasik kahvaltimi yaptim diyet peynir 5zeytin domates salatalik haftada 2 bazen 3kere yumurta
bazi gunler musli yedim devamli yediklerimi degistirdimki SIKILMIYAYIM
sonra ara ogun yaptim ara ogunun birinde badem yedim birinde meyve birinde findik ama badem ve findiklar 12taneyi gecmedi

oglenleri cogunlukla olmuyo bende meyveyle gecistiriyorum esim gelince aksami yiyoruz 5gibi
sabahida 10dan once pek yapmadigim icin oyle oluyor
aksam ogunlerim bazen CORBA salata
bazen firinda tavuk salata
bazen sadece salata
bazende sevdigim yemeklerden olunca onlardan bikac kasik yiyorum yaninda salata
unutmadan cokda yogurt yerim diyet yogurt ustunede pul biber gobek eritmeye bire bir diye benim simdi bel 71 gobek 73 ama alt gobek porablemim 83 oda dogumlar yuzunden oldu jillian yapiyorum 1kere ilk ayda bitirmistim sonra biraktim simdi tekrar basladim yuruyus cok yaptim ama yuruyemesemde lesliele yurudum
simdi yine cok dikkat etmeye basladim yediklerime ama kilolar gitmiyor Durdu herhalde vucut daha vermek istemiyor bende spora agirlik veriyorum fit olayim diye

merhaba arkadaşlar
bende 30 kilo vermesi gerekengillerdenim :)
93.7 kg ile başladım pazartesi ve bugün tartıldığımda 90.6 kg çıktım.

öncelikle kilo vermeyi istiyorsak ne yiyerek zayıflayabilirim değil nasıl hareket edersem ve nasıl düşünürsem kilo verebilirim diye sormalıyız kendimize. bizler hayatımızı öylesine yemek üzerine odaklamışız ki yiyemediğimiz zaman dünyamız kararıyor çok mutsuz oluyoruz, şahsen ben öyleyim. ama bu böyle devam edemez etmemeli ve etmeyecek.

ben kendime inanmakla başladım öncelikle, kendime inanıyorum, zayıf, zarif ve sağlıklı bir insan olacağım. kızıma sürekli yiyen bir anne olarak değil de onunla çocuk olup birlikte büyüyen hayattan zevk almasını bilen bir insan olarak iyi bir örnek olacağım. öncelikle düşünce şeklimizi ve hayat tarzımızı değiştirmemiz gerekiyor. yemek odaklı değil de hareket odaklı düşünmeliyiz. ne yiyebilirim değil de nasıl hareket edebilirim diyeceğiz. elimizden geldiğince hareket edip, gerek yürüyerek gerek egzersizle bu kilolardan kurtulacağız. sadece diyet ile mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz. diyet kelimesi bile zayıflamaya negatif olarak başlatıyor insanı. kendimize söz vereceğiz ve herşeyin güzel olacağına inanacağız. bir değişimin içine atacağız kendimizi sonucunda zayıf ve mutlu bir insan olacağız.

inşallah arkadaşlar hep birlikte yürüyelim bu yolda ve pozitif paylaşımlarda bulunalım. önce inanalım, çünkü herşey bizle başlar.
başaranların bizden fazlası neydi sizce?

Yeme stilin bana hiç sağlıklı gelmedi. Sabah kaşarlı tost ,öğlen dürüm hamburger, akşam süt ve elma.

Sabahleyin bir kabın içine domates salatalık doğrayıp işyerine götürebilirsin. İçine de 7-8 tane zeytin ve biraz peynir atarsın. bir avuç ceviz yiyebilirsin. Ekmeksiz. Veya 1 dilim ekmek. Eğer patronun cok erken gelmiyorsa onları 10 dakikada yersin. Eger gider gitmez calismaya başlıyorsan, bu dediklerimi evde yemelisin. Öğlen dürüm hamburger bence son derece kötü tercihler. Şunları yiyebilmelisin: 1 kase çorba, 1 kase cacık, salata, ekmeksiz kırmızı veya beyaz et, et yoksa 10 kaşık baklagil. Et veya baklagil yoksa sebze yemeği. Bu şekilde yemelisin. Anladığım kadarıyla işyerine yemek sipariş ediyorsun öğlen. Ama dürüm yerine porsiyon sipariş edip yanına ekmek istememelisin. Ve mümkünse çorba... Ayrıca akşam da salata çorba ve yoğurt yemelisin. Akşam yediklerin eksik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…