Merhaba
burdaki neredeyse tüm başarı hikayelerini okudum bir çoğunda kendimi bulmadım değil sanki beni anlatıyorlardı ve en sonunda yazmaya karar verdim ,inşallah benimde burda bir başarı hikayem olur bir gün ,evet hedefim çok büyük ama mutlaka vermem gerek artık bu kiloları hayatımın her döneminde bu kilolar bana dert oldu belki çok çok daha iyi yerlerde mevkilerde ,durumda vs olabilirdim ama bu kiloların bana verdiği utanma ,güvensizlik vs aslında sadece sağlığımı, piskolojimi değil tüm hayatımı olumsuz etkilemiş bunu şimdi anladım ve hayatımın geri kalanınıda kilolarım yüzünden fırsatları kaçırmak ve mutsuz olarak devam etmek istemiyorum mağazaya girdiğimde rahatlıkla beğendiği büyük bedeni varmı diye sorarak başlamamak ve en önemliside aynaya baktığımda çok hoş bir bayan görmek istiyorum artık ben .....
hiç zayıf olduğum zamanı hatırlamam ben halbuki eski resimlerime baktığım zaman kafama takıcak kadar kilolarımında olmadığını şimdi fark ettim ben 40 beden,42 beden giydiğim zamanlarda bile kendimi çok çok kilolu hissederdim, bana şimdi kaç beden olduğumu sorarsanız neredeyse 48 giyicem , evet kendi kendime çok kızıyorum uğraşıp kilo veriyorum sonra 2 katını tekrar al , ver al ver al sonra durum 96 kilo4 ay önce doğum yaptım ordanda kalan kilolar var ,artık giyisilerimin hiç biri olmuyor eşofman giyip dışarı çıkmaktan artık kendimi o kadar kötü hisseder oldumki elimden gelse hiç dışarı çıkmıcam ama nereye kadar , eşim zaten direk olarak olarak dile getirmesede dolaylı olarak söylüyor anlıyorum ama onun açısından baktığım zaman oda çok haklı yanında düzgün fit bir fiziğe sahip bir eşi olmasını kim istemez ki, düşünsenize ben kendi kendimi onun yanına yakıştırmıyorum bile artık vesselam bugün itabari ile artık hedefime ulaşana kadar hayatımdan şeker ve unu çıkartıp artı biraz spor ve daha fazla hareket katıp diyet demiyorum böyle bir düzene başladım bu yolda sizlerden yardım destek ve önerilerinizi bekliyorum ,tabi dularınızıda eksik etmeyin lütfen :)
Allah yardımcın olsun umarım istediğin kiloya gelirsin.kilo gerçekten kadın olsun erkek olsun kimseye yakışmıyor. istersen zayıflayabilirsin düşünsene herşey bizim elimizde bu zamana kadar yedik yedik de noldu yani? hep pişmanlık, hep zayıflara bakarak iç geçirmeler falan. insanın özgüveni kayboluyor. ben şubat ayından mayısa kadar diyetle 7 kilo verdim. 2-3 kilo tekrar aldım. şimdi tekrar diyetteyim. bi haftada2,2 kilo verdim tabi hepsi yağ mı bilemiyecem. çalıştığım için sabahları kaşarlı tost yiyorum, öğlen istediğimi yiyorum (dürüm, hamburger vs) ama akşamları 1 elma üstüne de bi bardak tarçınlı süt içiyorum o kadar. bi de günde 3 lt su içiyorum. çok kolay bi şekilde verdim 2 kiloyu ama gece yatarken gerçekten çok acıkmış oluyorum
Bende en az 25 kilo vermek için bu mücadeleye yeni başladım.Aslında benide 6 yaşındaki oğlum itti bu yola bir gün (anne sen biraz zayıflasan daha güzel anne olursun şimdide güzelsin ama zayıflasan göbeğinide biraz eritsen daha güzel anne olursun) deyince beynimde şimşekler çaktı tam olarak bu cümleyi kurdu bana ve ben şimdi zayıflamak için kolları sıvamaya hazırım kendimi hazır hissediyorum şu okul düzenini oturttuğum gibi daha düzenli olacağım inşALLAH oğluşum 1. sınıfa başladıda bugünsana da bana da kolay gelsin daha çok yazışır kür paylaşırız birbirimizle hadi bakalım uzun yolculuğumuz başlıyor hayırlısıyla....
Allah yardımcın olsun umarım istediğin kiloya gelirsin.kilo gerçekten kadın olsun erkek olsun kimseye yakışmıyor. istersen zayıflayabilirsin düşünsene herşey bizim elimizde bu zamana kadar yedik yedik de noldu yani? hep pişmanlık, hep zayıflara bakarak iç geçirmeler falan. insanın özgüveni kayboluyor. ben şubat ayından mayısa kadar diyetle 7 kilo verdim. 2-3 kilo tekrar aldım. şimdi tekrar diyetteyim. bi haftada2,2 kilo verdim tabi hepsi yağ mı bilemiyecem. çalıştığım için sabahları kaşarlı tost yiyorum, öğlen istediğimi yiyorum (dürüm, hamburger vs) ama akşamları 1 elma üstüne de bi bardak tarçınlı süt içiyorum o kadar. bi de günde 3 lt su içiyorum. çok kolay bi şekilde verdim 2 kiloyu ama gece yatarken gerçekten çok acıkmış oluyorum
inş bu kez son olarak kilolarımı verip tekrar geri almamak şartıyla başarıcam bu işi , dediğin gibi bu kilolar resmen insanların yaşam kalitesini düşürüyor ,tarçınla ilgili metabolizmayı hızlandırdığını duymuştum ama ,su meselesi bende çok sorun ya içemiyorumbakalım artık içebildiğim kadar çok içicem artık
kızlar benimde en az 15 kilo vermem lazım düğünüm var önümde sadece 3 ayım kaldı. o kadar stres yapıyorum ki. 15 kilo versem çok şükür dicem gerisini sonuna kadar savaşıp vericem. inaşallah hepimizi istediğimiz ideal kiloya kavuşuruz tez zamanda.
benimde 10 kilo vermem gerek.boyum 162 kilom 63 ama daha kilolu duruyorum kilolarım omuzlarımda ve göbeğimde birikmiş durumda.kalıplıymışım öyle söylüyorlar.ben kendimi motive edemiyorum.ben diyet değilde ekmeği ve şekerli yiyecekleri keserek ve akşam 18.00 sonra bişi yemeyerek olursa tabi vermeyi düşünüyorum.
merhaba bence 3 ayda 15 kilo verilmeyecek bir kilo değil hiç stres yapmana gerek yok her ay 5 kilo versen oda haftada 1.500-1.250 kiloya tehabül ediyor sonra hepsini topla al sana 3 ay sonra 15 kilo arkadaşım :)
kızlar benimde en az 15 kilo vermem lazım düğünüm var önümde sadece 3 ayım kaldı. o kadar stres yapıyorum ki. 15 kilo versem çok şükür dicem gerisini sonuna kadar savaşıp vericem. inaşallah hepimizi istediğimiz ideal kiloya kavuşuruz tez zamanda.
saol canım inşallah başarabilirim. 15 gündür gr veremiyorum yürüyüş yapıyorum step yapıyorum üstelik yediklerimi bi bilsen normal bi insan bu şekilde ayda en az 6 kg verir
oncelikle hayirli olsun bir omur mutlu olun
ben suan 4. ayim dayin diyetin ve ilk uc ayda 15kilo gitti canim eger SIKI bir diyet yaparsaniz bide ustune spor kesinlikle gidiyor spor olarak ben ilk ay jillian yaptim ve ilk ay8 Kilo verdim sonra sporu biraktim yanlis yaptim tabi suan tekrar basladim spora geri kalan 3kilom kaldi nasipse onlardanda kurtulcam suan 38 bedenim 36yida zorluyorum
insallah sizde istediginiz kiloya ulasirsiniz
bende geldimmm kızlar bende 91kiloydum eylülün başında diyet demeyeyim de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bugün itibariyle 88 kiloyum inşallah hepimiz veririz .yaşımız çok genç nerdeyse anneannelerimiz,babannelerimiz bizlerle aynı kiloda demiAllah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba arkadaşım ilk önce tebrik ederim verdiğin kiloların için darısı benim ve bizlerin başına inş , 3 aylık diyette neler yaptın yedin için rica etsem bizimle paylaşırmısın vericeğin önerileri bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?