Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınn ben yeni uyandımHadi kızlar uyanın ve iki bardak ılık su içerek bedeninizi güne hazırlayın
Gecmis olsun canim surekli halsizsin belki vitamin falan alman gerekiyordur daha iyi hissedersinSlm kızlar ben çok erken kalktım eşimi ise yolladim tir çarpmış gibiydim çok ama çok yorgunum tüm yorgunlugum birikti sanırım regl olucam bide heryerim kirik gibi ağrıyor temizlik yapmam lazım azcik enerji istiyorumm ben normal kahvaltı yaptım iki dilim ekmekle yumurta peynir zeytin kekik vs.
Hem bedenen hem beynen çok yoruluyorum dinlenemiyorumki kansızlık ve varis var ondandaGecmis olsun canim surekli halsizsin belki vitamin falan alman gerekiyordur daha iyi hissedersin
yok canım önemli bir şey değil grip oldum ama allerjik de biriyim ses falan gitti sürekli yatak emek yatakRahatsızlığın neydi canım inşallah önemli bir şey değildir
haklısın canım zaten artı görüyorum bu sabah düz 62 gördümFazla şekerli karbonhidratlı bir menü olmuş hem dondurma hem karpuz hem helva hem kraker, patates, börek aynı günde yendiği zaman miktarı az gibi görünse de kilo verdirmediği gibi çabuk acıkmana sebep olur öğün atlamadan ve şekerli yiyecekleri kısarak devam etsen daha sağlıklı olur bence
a a a a en sinir olduğum insan tipi yamerhaba kızlar sinirdn çatlıyorum resmen öğlen kuaföre gittim kaşımı almaya.saçını boyamaya ne zaman geleceksin dedi.eşimin gelmesine yakın dedim.ortalama 3 hafta sonra gelirim dedim.150 lira istediği saça 200 lira dedisaçın hacimli uzun diyor salak sen benim saçımı 10 kere gördün geldim anlaştım gittim tamam dedin.nasıl sinirlendim yaa.eşimde askerliğin bitmesine yakın boyat izne geldiğimde boyatma boşver dedi.birde 3 boya evde bana boyattı kapatsın tam rengi diye 50 lirada öyle gitti.250 liraya mal edecek bana.sinir tepeme vurduneyse kahvaltıma geleyim kızlar 1 haş yumurta biber domates salatalık çay.şimdide kahvei içiyorum.paşa uyuyor ama bu sinirle yürüyüş yapacak halim yok.akşam oğluşla çıkarım yürüyüşe
yok canım önemli bir şey değil grip oldum ama allerjik de biriyim ses falan gitti sürekli yatak emek yatak
haklısın canım zaten artı görüyorum bu sabah düz 62 gördüm
şu an iyiyim canım Allah a şükür geçmek üzereGeçmiş olsun canım alerjik durumları iyi bilirim bende çok yaşadım bu durumu yinede dikkat et sağlıklı olda kilo verilir
şu an iyiyim canım Allah a şükür geçmek üzere
ama canım çok tatlı istiyorr