- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
yok ama yakın tatlımRegl dönemindemisin benim o dönemde canım çok tatlı ister
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ama yakın tatlımRegl dönemindemisin benim o dönemde canım çok tatlı ister
Ewet geçen haftada bildirim yapmamıştın sanırım döndüysen koyarim liste ye cnmglstn99 canim listede adimi goremedim. Gruptan cikarildim mi? Gecmisi okuyamadim baya ilerlemis.
Çok geçmiş olsun cnm bu aradaSelam kizlar. Bugün evimdeyim cok sukur. Tartida 59 um hala cok mutluyum. Kilo almamisim. Persembe cuma doktordaydim hep.D vitamini dusuk cikti. b12 cok dusuk cikti omur boyu igne vurunacakmisim. Benden boyle.
60 la baslamistim. 59 a dusmustum. Hala 59 um.sweedy tekrar kiloların kaçtı cnm yazarmisin
Cok teeekkur ederim canim.Çok geçmiş olsun cnm bu arada
Ok ekledim cnm bildiride geç kalma baya kalabaligiz karistiriyorum60 la baslamistim. 59 a dusmustum. Hala 59 um.
Ohh ellerine saglik. Gule gule kirlet .dinlenmelisin bencede.. sen herhalikarda kilo verecek vakti bulursun.Kızlar ben bittim hala ev işi yapıyorum bıraktım artık duşa girip yatıcam yarın devam edebilirsem yarın inşallah bugünkü hareketimle 3 kilo vermem lazım ama nerdee
Akşam iki küçük zeytinyağlı enginar ve 3 yk bol sebzeli bulgur pilavı yedim
Artik burdayim. Bi sikinti olursa haber veririm mutlaka.Ok ekledim cnm bildiride geç kalma baya kalabaligiz karistiriyorum
Inşallah cnm tamamArtik burdayim. Bi sikinti olursa haber veririm mutlaka.
Selam kizlar. Bugün evimdeyim cok sukur. Tartida 59 um hala cok mutluyum. Kilo almamisim. Persembe cuma doktordaydim hep.D vitamini dusuk cikti. b12 cok dusuk cikti omur boyu igne vurunacakmisim. Benden boyle.
Kızlar ben bittim hala ev işi yapıyorum bıraktım artık duşa girip yatıcam yarın devam edebilirsem yarın inşallah bugünkü hareketimle 3 kilo vermem lazım ama nerdee
Akşam iki küçük zeytinyağlı enginar ve 3 yk bol sebzeli bulgur pilavı yedim
Tamam cnm inşallahKizlar ben ara vermek istiyorm cnkü farketmissinizdir pek giremiyorm zaman bulamiyorm cnkü kv bizde ve bu ay sonuna kadar pek aktif olamiycam diät konusundada ama sizin icinde sorun olmazsa cumalari pazartesileri enazindan kilo almama acisindan bildirim yapip aktif kalmak istiyorm ay sonuda insallah bomba gbi geri dönerimm :)
Tamam cnm inşallah
Selam kizlaar iyi geceler bugunku menum
Sabah booolll domates salatalik kirmizi ve yesil biber cay
Oglen sade soda sade turk kahvesi
Aksam zeytinli misirli ton balikli salata ve kola zero
Gece sade turk kahvezi
10000 adim atmisim bugun