- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
ya ben bu kızdan kupayı yine alamadım 1.5 kilo verdim bir haftada ama yine aldıAtmayin benii kupa falan istemem kalayim yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bu kızdan kupayı yine alamadım 1.5 kilo verdim bir haftada ama yine aldıAtmayin benii kupa falan istemem kalayim yeter
Tebrikleeerrr :) :)ben evde 2 tartı var bu arada kafayı yedim bu kilolar yüzünden :)
birinde 64.100 geldim diğerinde64kg geldim iş yerine geldim giyinikken 64.500 geldim ortasını alıyorum 64.100kg bugün
Canim bu hafta en cok yorulan kosturan sen oldun bence senin hakkin :) veya paylasalim sen nasil istersen :)ya ben bu kızdan kupayı yine alamadım 1.5 kilo verdim bir haftada ama yine aldı
teşekkür ederim cnm ama olmaz kimin hakkıysa kupa onunCanim bu hafta en cok yorulan kosturan sen oldun bence senin hakkin :) veya paylasalim sen nasil istersen :)
Yaa en az 1 kilo veren herkes alsın banane ben de istiyom. Bide ilk sayfada adlarımizin yanında nokta olduğu için kırmızı değiller.teşekkür ederim cnm ama olmaz kimin hakkıysa kupa onun
Evet canım geçen haftayla aynıyımaynı kilo damısın yani cnm
İnşallah canım bakalımAdet döneminde ödem oluştuğundan ve tatlı yeme isteği arttığından kilo vermek biraz zor gibi ama haftaya toparlarsın
kırmızı olunca noluyoki ben bilmiyorum nasıl yapıldığını cnmYaa en az 1 kilo veren herkes alsın banane ben de istiyom. Bide ilk sayfada adlarımizin yanında nokta olduğu için kırmızı değiller.
tamam öyle yapalım 1 kg ve üstü verenlere kupa kaldıralımYaa en az 1 kilo veren herkes alsın banane ben de istiyom. Bide ilk sayfada adlarımizin yanında nokta olduğu için kırmızı değiller.
Hani etiketleyince kırmızı oluyor ya glstn99 gibikırmızı olunca noluyoki ben bilmiyorum nasıl yapıldığını cnm
ewet ama orda olmadıHani etiketleyince kırmızı oluyor ya glstn99 gibi
teşekkür ederim canımmTamam cnm nasıl istersen
hg cnm boy ve yaş kaçtı bide aktif olacaksan bugün listeye ekleyim hemenHanımlar günaydın,
Ben de katılabilir miyim aranıza ?
87,250 ile başladım ben de bugün.
Kahvaltım
3 kaşık yulaf lapası
Roka
Kıvırcık
Yeşil Zeytin
Salatalık
Üzerine zeytinyağı,kekik,limon suyu ve toz zencefil ekleyerek bir salata yapıp yedim.
Yarım saat sonra Yeşilçay içeceğim.
hg cnm boy ve yaş kaçtı bide aktif olacaksan bugün listeye ekleyim hemen
teşekkür ederim bakalım tatilde nolcak sabıt kalsam yitirtebrik ederim canım gram gram da gitse kilo almaktan iyidir.
iyi tatiller