- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
Hafif biseyler ye cnm çokta eziyet etme kendineKızlar tansiyonum düştü galiba biseyler yesem iyi olacak yoksa bayilacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafif biseyler ye cnm çokta eziyet etme kendineKızlar tansiyonum düştü galiba biseyler yesem iyi olacak yoksa bayilacam
Yapma cnm motivasyonunu düşürürBu arada tartilmaktan konu acilmisken ben günde bilmem kac defa ama en az 5-6 kez tartiliyorm
Ben de her sabah ama 5 kez de iyiymiş :))Bu arada tartilmaktan konu acilmisken ben günde bilmem kac defa ama en az 5-6 kez tartiliyorm
1 tane ceviz yedim. Çamaşır asmam lazım şu an işkence gibi geliyor :/Hafif biseyler ye cnm çokta eziyet etme kendine
1 tane ceviz yedim. Çamaşır asmam lazım şu an işkence gibi geliyor :/
Ben de her sabah ama 5 kez de iyiymiş :))
Yapma cnm motivasyonunu düşürür
Ben iyiyim cnm şimdi bu haftayı çok yoğun geçirdim çok yoruldum ve uykusuz kaldım bide diyet spor derken böyle oldu acayip midem bulanıyor heran kusabilirim bi iki çubuk kraker yedimSen nasıl oldun canım
Ben iyiyim cnm şimdi bu haftayı çok yoğun geçirdim çok yoruldum ve uykusuz kaldım bide diyet spor derken böyle oldu acayip midem bulanıyor heran kusabilirim bi iki çubuk kraker yedim
Cok gecmis olsun canimBen iyiyim cnm şimdi bu haftayı çok yoğun geçirdim çok yoruldum ve uykusuz kaldım bide diyet spor derken böyle oldu acayip midem bulanıyor heran kusabilirim bi iki çubuk kraker yedim
Günaydın kızlar
İlk bildirimi ben yapayım
Geçen cuma 60.2
Bugün 59.2
Fark -1.0 kg
iyi geceler kizlaaar
Bugunku menum
Sabah bol domates biber salatalik cay
Oglen 1 salatalik 1 yesil elma sekersiz soguk kahve
Aksam tavuklu peynirli zeytinli misirli salata sekersiz ice tea
Ara sade soda
Gece cok az kola zero (kizmayin )
11000 adim
1.5lt su
günaydın kızlar ne kızacaz zaten bişey yemiyosunki afiyet olsun cnmiyi geceler kizlaaar
Bugunku menum
Sabah bol domates biber salatalik cay
Oglen 1 salatalik 1 yesil elma sekersiz soguk kahve
Aksam tavuklu peynirli zeytinli misirli salata sekersiz ice tea
Ara sade soda
Gece cok az kola zero (kizmayin )
11000 adim
1.5lt su
teşekkür ederim iyiym şimdi çok şükürCok gecmis olsun canim
Günaydın kızlar ben hiç kilo veremedim çünkü bu hafta menümde pizza vardı ve dondurmayı biraz kaçırdım hava sıcak asitli içecekler içmeyince dondurma kurtarıcı olabiliyor yine de mutluyum bu hafta en azından kilo almadım adet dönemim de geldi zaten