- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
Günaydın kızlar
İlk bildirimi ben yapayım
Geçen cuma 60.2
Bugün 59.2
Fark -1.0 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
İlk bildirimi ben yapayım
Geçen cuma 60.2
Bugün 59.2
Fark -1.0 kg
günaydın kızlar bende bildirim yapayım geçen cuma 59 bu cuma 58,90 100 gram gitmiş bu hafta iki kere hamburger yedim vala yinede kilom sabıt haftaya inş iyi haberler bu hafta tatile gidiyoruz hayırlısı bakalım
aynı kilo damısın yani cnmGünaydın kızlar ben hiç kilo veremedim çünkü bu hafta menümde pizza vardı ve dondurmayı biraz kaçırdım hava sıcak asitli içecekler içmeyince dondurma kurtarıcı olabiliyor yine de mutluyum bu hafta en azından kilo almadım adet dönemim de geldi zaten
Çok iyi canım tebrik ederim
Tenks :)
Niye oyle yapiyorsun ki canimBu arada tartilmaktan konu acilmisken ben günde bilmem kac defa ama en az 5-6 kez tartiliyorm
kola icin pismanim zaten ama bu sondu bundan sonra ayda yilda bir icerimMenün güzel ancak kolayı içmesen daha iyi olacaktı birde su miktarı çok az en az 2 veya 2,5 litre içmelisin
Tek bir tartin olsun bence canım. Tebriklerben evde 2 tartı var bu arada kafayı yedim bu kilolar yüzünden :)
birinde 64.100 geldim diğerinde64kg geldim iş yerine geldim giyinikken 64.500 geldim ortasını alıyorum 64.100kg bugün
Ya sen bı gitsene. Giitt tebriklerGecen cuma:59.6
Bu cuma: 57.9
Fark 1,7 kg
bravo işte bu be :)Dün baya aç kaldım ama 58'i goremedim. Yarına artık inşallah. Bugün şehir dışından kızkardeşim geliyor. Ammaa diyeti bozmicam kararlıyım. bir anlık damak zevki için emeklerimi çöpe atmicam.
Hahah tesekkurleeer gidersem yapamam amaa siz olmazsaniz tek basima kilo veremeeemYa sen bı gitsene. Giitt tebrikler
Gecen cuma:59.6
Fark 1,7 kg
kızlar oylamaya sunuyorum bu kızı gruptan atsakmı :)Gecen cuma:59.6
Fark 1,7 kg
Atmayin benii kupa falan istemem kalayim yeterkızlar oylamaya sunuyorum bu kızı gruptan atsakmı :)
ben evde 2 tartı var bu arada kafayı yedim bu kilolar yüzünden :)
birinde 64.100 geldim diğerinde64kg geldim iş yerine geldim giyinikken 64.500 geldim ortasını alıyorum 64.100kg bugün
Gecen cuma:59.6
Fark 1,7 kg
Gitme tabi ki biliyomusun sen beni motive ediyorsun :)Hahah tesekkurleeer gidersem yapamam amaa siz olmazsaniz tek basima kilo veremeeem
kızlar oylamaya sunuyorum bu kızı gruptan atsakmı :)
Atmayin benii kupa falan istemem kalayim yeter
ewet benideee bırakmayız seni bi yereGitme tabi ki biliyomusun sen beni motive ediyorsun :)