- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
yani evet ama sinirim çok bozuldu yaa.modumu düşürdüBoşver canm onu yapan kişi utansin o yaptiği hareketten sen cok şukur kotu bisey yapmadin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani evet ama sinirim çok bozuldu yaa.modumu düşürdüBoşver canm onu yapan kişi utansin o yaptiği hareketten sen cok şukur kotu bisey yapmadin
Teşekkürler cnm insallahcok şukur canm cok gecmiş olsun inşalkah daha iyi olursun
Akşam yemeğim 1 buyuk kase diyet lahana çorbası,yogurtlu ciğ semizotu ama az ,domates salatalık
Buarada ben akşam yemegınden önce toplam 15293 adım (sabahtan beritoplam)+7.8 km yürüdüm parkurda
yürüyüşten önce 2-3 kcuk parça ceviz kırıntısı attım agzıma kcuk parcalar bayag tok tutuyo
Allah için çok kalorili ewet:)Iyi aksamlar kizlar bugunku menum
Sabah bol domates salatalik biber
Ara cay
Oglen soguk kahve, 1 yesil elma
Ara sade turk kahvesi
Aksam tavuklu peynirli salata
Ara cay
Gece de turk kahvesi icerim
Bir de benim salatalarim cok zengin oluyor icinde zeytin, misir, sebzeler oluyor yani biraz kalorisi yuksek oluyor :)
Salatan zengin olsa nolur bütün gün kaç kalori aliyon sanki.Iyi aksamlar kizlar bugunku menum
Sabah bol domates salatalik biber
Ara cay
Oglen soguk kahve, 1 yesil elma
Ara sade turk kahvesi
Aksam tavuklu peynirli salata
Ara cay
Gece de turk kahvesi icerim
Bir de benim salatalarim cok zengin oluyor icinde zeytin, misir, sebzeler oluyor yani biraz kalorisi yuksek oluyor :)
Haklisin canim dusunmemistim boyle. Ben kola bagimlisiydim biraktim 4 gun once bu yuzden farkinda olmadan kahveyi arttirdim sanirim :/Bu kadar çok kahve içmen midene bayag zararlı tatlım ben reflü hastasıyım,eskıden bu kdr cok kahve icerdım bak sonuç ortada..bu kdr cok yogun kafein hem uyku düzenini bozar hem mide mukozasını bozarsın yeşil elmada keza oyle mideyi ekşitir bence uzun aure yaparsan Allah koruusun rahatsızlanır miden shamanqueen
Hahaha kiz alemsin ogunlerimi zenginlestirmeye calisicam farkindayim az yiyorum kaptirdim kendimi su diyete :/ sabah guzel bi kahvaltiyla baslicam meselaSalatan zengin olsa nolur bütün gün kaç kalori aliyon sanki.
glstn99 öğretmeniiimmm shamanqueen kalori almıyooor
Ewet kızıyorum ona ama hedefe giden yolda herşey mübah cnm:)Salatan zengin olsa nolur bütün gün kaç kalori aliyon sanki.
glstn99 öğretmeniiimmm shamanqueen kalori almıyooor
Limon anlatıyorum degil damlatiyorum ah şu yazılımlarSpor sadece sabah kalkınca bi kaç egzersiz yaptım açılmak için rutinim sayılır akşama 3 kasik fırında kıymalı türlü bir bardak ayran sonrasında üzüm yedim bi karışıma tekrar başladım bir tatlı kaşığı bal a limon anlatıyorum biraz içine zencefil zerdeçal tarçın atıp karıştırıp yutuyorum üstüne bolca su iyi geliyor enerjide veriyor
çoookkk kalori almışsın :))Gunaydin kizlar bol domates salatalik biberle tika basa doyana kadar kahvalti yaptim:) ise gidiyorum cok uykum vaar sizler napiyorsunuz
kahve günde 2 bardak geçmemeli filtre kahve,türk kahvesıde keza miden rahtsızsa ama gece asla içmemelisin..şuan bişey yok dıye içiyor insanlar ama,kullana kullana mideyi delersiniz gece kahve içmeyin sizi sıkar,mideyide kasar rahatsz eder en son artık bu kdr kahve ve elma tüketirsen refli şikayetleri başlayacagına eminim,şeftali yemeği dene meyve olarak arada mideye çk yararlı..@shamanqueenHaklisin canim dusunmemistim boyle. Ben kola bagimlisiydim biraktim 4 gun once bu yuzden farkinda olmadan kahveyi arttirdim sanirim :/